Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dorosla tez.Magda_Mr to johnson podobno uczula![]()
Super spec!Tak wszedzie narzekaja ze przestoj na rynku ,ze nie ma pracy ,a juz nie raz slyszalam ,ze robia ludzi w balona i nie wywiazuja sie z terminow.nie nie przyjdzie dzwonił że przeprasza ale dzisiaj go nie będzie...
podobno nie wolno specjalnych srodkow przeciwko celulitowi ,bo zawieraja jakis skladnik ktory moze zaszkodzic.Chociaz nie wiem czy to przypadkiem nie chodzilo tylko o pierwszy trymestr.Najlepiej olejek plus szorska gabka i heja.Witam sobotnio,powiedzcie mi czy stosujecie coś na cellulit (czy wogóle można teraz) bo jak patrze na swoje nogi to ogarnia mnie przerażenie:-)
Ja mam zamiar urodzic wczesniej ,od 15-go pastuje podlogi na kolanach ,myje okna raz w tygodniu itp Zobaczymy czy zadziala!:-)To bedziesz miala najszybciej z nas maluchy!!!
Ja mam termin na 1pazdziernika ale cos mi sie wydaje ze urodze we wrzesniu!

Ale cicho, witam i również życzę dobrej nocki, ja zbieram się uprasować koszulę małżowi, i pedicure jakoś zrobić.. nie wiem jak hehe.. jutro bawimy na weselu więc odezwę się w niedzielę wieczorem. :-)
dziewczyny nie wiecie co może powodować że język staję się popękany po bokach i boli?? nie wiem jak sobie z tym poradzić...wrrr....czy to ma jakiś związek z ciążą??
Dobry
Dziś mam wizytę o 13.30 trzymajcie kciuki zdam relację po......., narazie po śniadanku z kawusią czytam BB
:
dzięki....może właśnie mało witamin
dziewczyny z jakiej firmy kupujecie kosmetyki dla maluszków?? ja się zastanawiam nad Niveą albo nad Hippem i sama nie wiem...
Witam sobotnio,powiedzcie mi czy stosujecie coś na cellulit (czy wogóle można teraz) bo jak patrze na swoje nogi to ogarnia mnie przerażenie:-)
moje sprzątanie zakończyło sie tylko na posprzątanej kuchni bo zasłabłam. zrobiło mi się ciemno przed oczami, oblał mnie pot, jestem cała strasznie zimna a jest mi gorąco i nogi jak z waty, położyłam się i dochodzę do siebie

jak wróciłam do domku na szybko zrobiłam naleśniki, zjadłam i padłam jak kawka
dopiero co wstałam :-)