reklama

Październik 2011

Ilonka26 narazie diety cukrowej nie mam wiec wprowadzilam sobie taka diete pol na pol z odchudzajaca. Dzisiaj zjadl bez problemu i jeszcze mlaskal, ze pyszne:-D 2 dni wczesniej to jemu kotleta robilam normalnie, ja sobie na patelni grillowej na oliwie bez panierki pozniej rybe jemu normalnie a sobie na patelni grillowej bez panierki w folii :-) dam rade, najwyzej pogotuje 2 obiady;-)

Kuzwa ciagle odczuwam podbrzusze:-( taki lekki ucisk, dretwienie... mialam tak chyba 3 tyg temu...

reklama
chyba lekko przesadziłam ze sprzataniem bo ledwo żyje,mój dziś cały dzień na służbie więc żeby mi czas szybciej minął to wysprzątałam całe mieszkanie upiekłam ciacho a teraz ruszyc się niemogę

marti, dobrze że na wizycie ok.
z mężem dużo lepiej, chociaż podpytuje się kiedy zamierzam wrócić tam do teściów.
po pierwsze mi się tam w ogóle nie uśmiecha wracać. Na razie wymijam tę kwestię...
Tez ostatnio byłam w sklepie dziecięcym i jak zobaczyłam wybór buteleczek, smoczków itp.
to osiwiałam.... hehe:-)
anek, no to teraz odpoczynek:-)
a jakie ciacho zrobiłaś ??

a ja dzisiaj flaczki ugotowałam... pod okiem babci oczywiście... :-D
no ale mąż będzie zadowolony, bo on za flakami przepada.

mmmmmmm mój tata uwielbia flaczki, ale ja niestety nie potrafię robić;/ sama bym nie tknęła ale czasami mogłabym przyjemność mu sprawić, ja po urlopiku nad morzem 7 dni i oczywiście ostatni dzień to kłótnia i już popsuty humor;(

też stwierdzam że niema sensu,stosuje tylko oliwkę i przynajmniej żadnych rozstępów niemam ale za to mój T już mi zapowiedział że po porodzie ostry trening pod jego okiem a że jest zawodowym mundurowym z nieziemskim parciem na sport to wiem że szybko dojde do siebie haha już on tego dopilnuje :-D

hehe to przynajmniej bedzie cie kto mial motywowac :))

Asionek[/B] będziemy grzeczne pod twoją nieobecność :):-)

:-D:cool2:

ja trochę poleżałam i już się czuje lepiej. ale sprzątanie sobie odpuściłam, mój powiedział że wieczorkiem wszystko sprzątnie że mam nic nie robić jak się kiepsko czuję :) to odpoczywam :)

i dobrze lez i wypoczywaj :)

a ja dzisiaj flaczki ugotowałam... pod okiem babci oczywiście... :-D
no ale mąż będzie zadowolony, bo on za flakami przepada.

wow flaczki !!!!!!!!!!!!!!!! tez chce :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry