reklama

Październik 2011

reklama
elifit, wróciłam. mąż mnie prosił i prosił... i obiecał że już się sytuacja nie powtórzy, na razie z nami jest ok... tylko ta zazdrośnica nie może ścierpieć nas. na każdym kroku jest komentarz... dziewica orleańska się znalazła, przygruchałaby sobie jakiegoś chłopa, to by miała zajęcie... i to laska rok starsza
shocked.gif

gratulacje 30 tygodnia :-)

u mnie już posprzątane :-)
słoneczko też świeci... niema co w domu siedzieć:-)

u mnie też od rana słoneczko świeci ale nie za ciepło jest 17st.
ja już mieszkanko ogarnęłam tylko maż wieczorem odkurzy i podłogi umyje:tak: a ja teraz zbieram sily do gotowania obiadu - dzisiaj duszone warzywka;-)

Jestem.....
po długim czasie, podzczytywałam znowu nie pisałam...heeh
Duzo na głowie teraz mam i stad ten brak czasu na BB.
Ale czuje sie na szczescie dobrze,brzuch dalej niewielki wiec jest ok, oglądałam Wasze foty i co poniektóre już mają czym sie pochwalić:-D Moja Julcia zaczeła robic siusiu na nocnik i jestem z niej bardzo dumna, zakladamy pampka tylko na noc:tak:
A tak z innej paki pytanie do dziewczyn z moich okolic, nie znacie kogos chetnego na kupno małego yorczka sunie??mam ich jeszcze 3;/ i juz niedlugo chyba je za pol darmo bede sprzedawac;/
mam jakiegos dola dalej straszliwego ale tez problem sa wiec co sie dziwic...
postaram sie nadrobic dokladnie co u Was...

Ja chyba nie wiem jak wygląda czkawka
jakoś nie czułam czegoś co mogłoby przypominać czkawke =(
ale moze sie za mało wczuwam =p

Za to dzisiaj bubu się wyżywa i cały dzien z malutkimi przerwami kopie

ja już mieszkanko ogarnęłam tylko maż wieczorem odkurzy i podłogi umyje:tak:
mój też tak, wróci z nadgodzin i do szmaty :-D
Ja chyba nie wiem jak wygląda czkawka
jakoś nie czułam czegoś co mogłoby przypominać czkawke =(
ale moze sie za mało wczuwam =p

ja czuję czkawkę czasem po obu stronach brzucha, tak fajnie skacze wtedy :-D

anulka czeeeeść, gratulacje dla córci z okazji nocniczka, nagrodziłaś jej trudy? heh :)

reklama
Witam sie i ja popołudniową porą :)

Zaczeliśmy robić sobie kuchnie osobną i taki ogień wszędzie, że szok:szok:
Ja mam już dość, odpoczywam i podczytuję bb, ale małż ostro z mopem i ścierą walczy w mieszkaniu hehe :-D Nie przywykłam do takiego widoku :-) Buziaki dla wszystkich...

P.S. Mój chyba czkawki nie miewa... Czasem coś tam czuje, ale to raczej dziwne trzepotanie a nie czkawka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry