gosiane
Fanka BB :)
Dziewczyny!!! Poł nocy nie spałam tak mnie nerke bolała... Chyba nie jest możliwe żeby Babel tak mnie obtłukł... a teraz jeszcze doszło pieczenie podczas siusiania buuu
Tak wogole to dzien dobry.... eh zaczynam dzien od narzekania..nie dobrze![]()
Ja bym ci radzila pokazac sie lekarzowi albo chociaz zadzwonic bo to moze byc infekcja jakas.
Nikitka
Coraz gorzej u mnie ze spaniem...coraz później chodze spać i coeaz wcześniej się budze. Dziś to już w ogóle masakra, bo mam wizyte u położnej i się denerwuje...
Ja tak samo mam juz pokrecone to spanie. Nie moge zasnac wieczorem, jak juz sie uda to budze sie w nocy co chwile a potem w dzien odsypiam no i sie nakreca tak ta spirala niewyspania

Witam,
Bidulki mnie jeszcze poważne dolegliwości po za tym, że pocę się jak świnia nawet przy 15 stopniach nie dopadły
U mnie dziś Tour de Pologne pół miasta zablokowane akurat jadą pod moimi oknami, dobrze, że do roboty jechać nie muszę bo by mnie szlag trafił![]()
Ja tez tak mam ze mi goraco ciagle. Dzisiaj jak szlam na badania to tak mnie poty oblaly ze babka w lab sie dziwnie na mnie patrzyla, juz chyba byla gotowa mi pierwszej pomocy udzielac
O to pewnie jakos niedlugo wyscig do mnie dotrze, dobrze ze nigdzie nie musze wychodzic 
Dzien Dobry
Ja skurczy macicy chyba nie mam w ogole... czasem twardnieje ale nie przypomina to boli miesiaczkowych w ogole. za to mam w plecach - czesto, miesnie mi sie strasznie napinaja, takie jakby spazmy i boli.
Kurcze w lydkach mialam w 2 trymestrze, odkad regularnie biore magnez to przeszly, na szczescie.
Ale to twardnienie to wlasnie takie skurcze sa. Ja slyszalam tez ze moze ich byc do 10 w ciagu dnia.
hej
mi polozna mowila , ze dopoki nie boli i nie stawia sie czejsciej jak 10 razy dziennie jest ok ...
mi juz tez coraz czesciej brzuch robi sie jak kamien
chyba czas zaczac liczyc te skurcze
najgorsze , ze tak naprawde pomimo , ze czytam , polozna duzo nam opowiada co i jak , to i tak jakos nie moge tego ogarnac i stwierdzic co jest normalne , a co juz nie
przez to stresuje sie :/
Tez wlasnie pomyslalam ze musze zaczac je liczyc ale codziennie o tym zapominam, chyba musze jakies kreski stawiac na jakiejs kartce zeby sie nie pomylic z moim zapominaniem

Chyba wszytskie wasze wypowiedzi włączyłam w "multicytat":-)
kasiula,współczuję...może się czymś przejadłaś/podtrułaś...ja ostatnio miałam ochote na buraki,zrobiłam surówkę z cebulką i wpakowałam w siebie całą michę tych buraków(bez niczego więc ej),to w nocy tak mnie czyściło,że miałam wrażenie,że "następny strzał"to bedzie skurcz party;-);-)
co do komarów,to ja ich nienawidzę!!!!!zawsze(!!!!!)gryzą tylko mnie...nie znam domowych sposobów,może raid do kontaktów...u mnie jest tak,ze wieczorem zanim otworze okno do spania,palę duże światło i wybijam skur******co do jednego...śmiać mi się chciało,jak mój po odmalowaniu ścian"prosił"bym je oszczędziła iprzynajmniej te komarze trupy wycierała....![]()
Mnie po buraczkach tez tak przetka czasami ;-) A z komarami to ja robilam kiedys tak, zeby wlasnie tych truposzy nie zostawiac na scianach to odkurzaczem je wciagalam :-) dzialalo swietnie, takie oczyszczanie przed spaniem hehe
Mi w sumie nic nie dolega oprocz tego spania ostatnio i zgagi czasami. Najbardziej mi doskwiera zakaz aktywnosci bo ja normalnie to motorek w du.pie mam a tu prawie nic nie wolno nagle ehhh. Ja juz bym chciala ten pazdziernik.

. Będzie taka wypoczęta, że da mi jeszcze dzisiaj nieźle popalić a ja nie mam ochoty na wygłupy. Chętnie zrobiłabym sobie wolne i trochę w spokoju poleżała. Może regeneruje siły po wczorajszym dniu.
właśnie wyczytałam że nagietek do podmywania super maż ma mi dzis zakupić i wypróbuję może coś da
choleraaaa ja to sie mam z ta piiiiiiiiii