reklama

Październik 2011

dziewczyny a widziałyście na wątku sierpniowym ile już dziewczyn rozpakowanych:szok: i ile opowieśi porodowych opisanych:confused2:
z tego co zauważyłam to chyba pierwsze porody zaczęły się już w czerwcu:eek:

już zaczynam się coraz bardziej bać, aby chociaż do końca września wytrzymać.......

reklama
Cytrynka wlasnie o te skurcze chodzi :)

Gosiane hehe tez mam taka skleroze i chyba zaczne gdzies zapisywac , bo mi ciezko sie polapac co i jak ... ale z tego co widze to nie dobijam napewno do tej 10 :)

U mnie dziś gorąco, po kilku dniach deszczu mam dość :eek:

juz masz dosc ?? :))

No ja słyszałam że w ciąży wzrasta temperatura i dlatego wydaje się nam że jest cieplej, tylko dlaczego mnie to nie dopadło w poprzedniej ciąży??

A ja znów się zdrzemnęłam...i tak codziennie...w nocy nie dosypiam i potem w dzień oczy mi się na żywca zamykają.

hehe ja od kilku dni mam podobnie z tym podsypianiem :) jak niedzwiedz hehe

dziewczyny a widziałyście na wątku sierpniowym ile już dziewczyn rozpakowanych:szok: i ile opowieśi porodowych opisanych:confused2:
z tego co zauważyłam to chyba pierwsze porody zaczęły się już w czerwcu:eek:

już zaczynam się coraz bardziej bać, aby chociaż do końca września wytrzymać.......

wow juz sie rozpakowuja ?? niezle
trzeba isc i poczytac :)
ciekawe kiedy u nas sie zacznie ?? oby nie za szybko !!

ja sierpniowki tez podczytuje, u nich niestety byly tez wczesne wczesniaczki :(
ale mam nadzieje ze kazda z nas dotrzyma do donoszonej ciazy i nie bedzie zadnych dramatycznych momentow :tak:

ja czytam lipcówki i sierpniówki:tak: bo mają już świeże doświadczenie;-)

a ja od dzisiaj zaczynam testowanie nowego kremu na rozstępy reduce - podobno rewelka, a słyszałam że rozstępy bardzo lubią w ostatnich miesiącach a nawet tygodniach zaatakować:tak:

Masakra 2 sierpień a na sierpniówkach 20 rozpakowanych maluszków. To w większości te dziewczyny rodziły co miały termin na sam początek sierpnia z wyjątkiem paru wcześniaków???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry