Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w tej chwili jestem na etapie spania po 12 hmoze zapytaj jeszcze o te bole , klocia i cagnieca w brzuchu ??
co do spania to mam podobnie ... albo bez sennosc , a teraz wsumie moglabym spac co chwila![]()
ale mam na zimę zapasów chociaż.No ja wlasnie przy blizniakach dostalam w ciagu jednej nocy na calym brzuchu.I to w 36 tygodniu.ja czytam lipcówki i sierpniówkibo mają już świeże doświadczenie;-)
a ja od dzisiaj zaczynam testowanie nowego kremu na rozstępy reduce - podobno rewelka, a słyszałam że rozstępy bardzo lubią w ostatnich miesiącach a nawet tygodniach zaatakować![]()
Lenka no co ty!!!To tylko cukrzyca ciazowa!Urodzisz i bedzie z grzywkiNo ja też nie mogłam się otrząsnąć po tej historii,jest jeszcze jena diewczyna,która urodziła 13 lipca aż serce boli...
Tak wogóle dzień dobry
WYĆ mi się chce dziewczyny, dostałam cukrzycę,ponowne badania wyszły lepiej,ale nadal beznadziejnie,dzwonili do mnie dzisiaj z kliniki i jutro na 10 jadę uczć się mierzyc cukier i podawać insulinę,Boże czemu od razu insulina????? Ja chyba tego nie przeżyję-powiedzcie co mnie jescze spotka,najpierw badania genetyczne do dupy, teraz to:-(.Najgorsze,jak już mi tak zostanie ta cukrzyca.
Ja jestem jeszcze wczesniejsza!Ja się z tego tak nie ciesze...czas zapieprza!! teoretycznie to ja jestem jedna z tych które na pierwszy rzut pujda!

Witajcie dziewczyny. Pomyślałam sobie, że 2 miesiące przed porodem czas dołączyć do grona najbliższych mi osób, które jak nikt inny mnie zrozumieją. Termin mam na 9.11. Zaczyna mnie już przerażać. Ogólnie cała ciąża to pesymizm, ból i łzy. MAm do Was kilka pytań...
my tu jesteśmy październikowe mamy, ale jak chcesz do nas dołączyć to zapraszamy
szczególnie jedno do dziewczyn z Warszawy.
Gdzie będiecie rodzić? i czy planujecie płacić za zniczulenie?
z warszawy nie jestem więc nie pomogę co do znieczulenia to nie nastawiam się na nie, u nas za darmo można skorzystać z gazu uśmierzającego ból i jakiejś maści
Ile przytyłyście od czasu zajścia w ciążę?
informacje znajdziesz w odpowiednim wątku
Czy macie już jakieś rozstępy?
jeśli o mnie chodzi to nie, cały czas się smaruje kremami i mam nadzieje że uda mi się tego uniknąć
Czy też macie problemy z szyjką ?
ja nie mam ale kilka dziewczyn z forum tak, musisz poczytać trochę forum wstecz
jak Wasze kręgosłupy?
u mnie o dziwo ok, chociaż przed zajściem w ciąże miałam często problemy
![]()