reklama

Październik 2011

reklama
sivi,Marti,to najlepszego z okazji rocznicy ślubu:))))
Asiu,Tobie raz jeszcze wszytskiego naj naj naj...
swoją drogą,nie wiesz,że rocznik 82 jest najlepsiejszy:PPPPPP

Ostatnia edycja:
asionek - 100 lat!!! ale co z ciebie za staruszka... ja mam 3 lata wiecej :)
i oczywiscie myslalam o sobie i o cc, ale jakos im bardziej czas ucieka tym jakos mi lzej (na duszy, bo waga niestety rosnie):-)

sivi, marti
- gratulacje z okazji rocznicy!

ale sie dzis imprezowo robi:-)

asionek, sivi, marti wszystkiego najlepszego!!!
biggrin.gif

sivi,to najlepszego z okazji rocznicy ślubu:))))
Asiu,Tobie raz jeszcze wszytskiego naj naj naj...
swoją drogą,nie wiesz,że rocznik 82 jest najlepsiejszy:PPPPPP
Jestem stanowczo ZA :tak::-D

Z górki na pazurki!!!
Ja zapomniałam wieczorem pranie ściągnąć a rano obudził mnie szum deszczu...znów będzie mi teraz tydzień schło...:wściekła/y:
A my mamy dziś 4 rocznice ślubu kościelnego :-) mój wczoraj przyniósł mi śliczny bukiet, ale chyba bezokazyjnie bo się zająknął jak spytałam czy to z okazji rocznicy :-D

No to dalszych super latek razem :-)

A u mnie gooorac i lezenie w domku. oj dobrze ze wladze mam (pilota) i laptopa to czas jakos zleci. Ale jak sie przez ten czas podszkole ze znajomosci wszelakich seriali;]
A ogladacie moze TLC?W poniedziałek ma byc premiera jakiegos programu o kobietach ktore w trakcie porodow sie dowiedzialy ze w ciazy byly:O nie wiem czy to moozliwe

To chyba jakiś film S.F. :-D

Dobry ;-)

U mnie nocka masakra i mąż sie krecił i ja i mala w brzuszku za to teraz sobie spi a tak to cala noc waliła po żebrach :eek:

u mnie jutro 5 rocznica ślubu no zobaczymy jak się mąż postawi ;-)

oglądam to czasami wczoraj wieczorem oglądalam dobre to jest dla mnie to nie pojęte jak one chodza nie wiedzą a potem rodza na kiblu gdzies w mieście :szok:

A ja wczoraj wieczorkiem polaziłam i zmarzłam a dziś juz gardło daje znać musze sobie coś zapodać raz dwaaaaa

Zakaz chorowania jest na forum, nie wiedziałaś :szok::-D

no oby :)

no to wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy !!! :)

ja dzisiaj koncze 29 lat ... stara dupa ze mnie :/

Ale żeś mnie rozbawiła :-D 100 lat :tak:

Witam ;)
zaczelam wlasnie 30 tydz i postanowilam sie przylaczyc do dyskusji;) moze troszeczke pozno, ale mam nadzieje, ze jeszcze zdazymy sie poznac;)

Lepiej późno niż wcale jak to się mówi :-D

Asionek wszystkiego naj naj naj lepszego.Staradupa!
To co mam powiedziec ja -wapniaczka?
Sivi tobie tez wszystkiego dobraego i zebys zapas cierpliwosci miala na kupe lat jeszcze.

Kasiadz jakis aniol nad toba czuwal,ze sie nic nie stalo powaznego!
Lena oni chyba ztym cukrem to na podstawie testu tego z glukoza osadzaja o cukrzycy.Bo inaczej po co by go robili?
Ja mialam cukier na granicy 134 tak mi powiedziala i mam uwazac.
Czyli koniec z chalwa!:-(

Jak sobie pomysle ze moja mala ma juz 2 kg to w porownaniu z blizniakami ,ktorzy sie urodzili w 37 tyg to ona jest niezly klocek!!!Oni mieli po ok 2700 teraz nie pamietam dokladnie.

Moze to od tego cukru.

Ja zabieram sie za pakowanie ,ale mi sie nie chce.

heeeeey

moja maleńka dalej walczy... dzięki za porady, chyba spróbuje z tym leżeniem z pupą do góry. zwłaszcza przed tv :)
chociaż chwilami czuje że juz prawie- bo już jestm prawie w poziomie ale potem znowu chyba odpuszcza i spada jak była.

Ewus ja mialam 3 USG, w 12 tyg, 20 i dodatkowe w 26 w Polsce. W 26 tygodniu dziecko sie nie chcialao ujawnic, wiec to ze dziewczynka wiemy z 20 tygodnia. No i zobaczymy...
Ja w glowie mam "dziewczynka chyba", nie chce sie tak na 100% nastawiac, potem jeszcze nie uwierze ze to moje jak mi powiedza ze chlopczyk :-D

A przy przekrecaniu okrezne ruchy bioder ponoc pomagaja i kolysanie bioder na boki. Mozesz albo na czworaka tak robic albo stanac twarza do sciany, oprzec sie rekami i glowa i krecic :)
hehe co do tego kołysania na czworaka to jakoś znajomo brzmi, takie zabarwienie erotyczne niemalże :D muszę męża o pomoc poprosić wtedy napewno się uda :P
to ja 3mam kciuki aby już się nie odmieniło, żebyś się nie musiała szokować.

lena
moja siostra ma cukrzycę i przez pierwsze miesiace mierzyła cukier przed i po posiłku. rano zawsze wychodzilo nieźle, ale po posiłku gorzej. a 90-100 to jest wogóle super... aż dziwne że masz taki wynik po posiłku i też nie rozumiem gdzie ta cukrzyca. Ale nie nakręcaj się, notuj każdy pomiar i obserwuj. A jak bedziesz miała mniej- np 70 to zjedz cukierka np :) ja przy 70 czuje sie osłabiona mega i wtedy własnie słodkie mi pomaga.

kasiadz
zaszalałaś... ale nie przejmuj sie pewnie każda ma jakąś podobną historię w zanadrzu. Ja kiedyś zostawiłam rosół na gazie i zapomniałam, a jak po kilku godz. wróciłam to nie tlyko wyparował cały rosół ale wszystko co w nim było się spaliło na węgiel heh... trzeba poprostu się mocniej koncentrować.

asionek
najlepszy życzenia urodzinowe :) a ja myslałam po nicku, ze jesteś po 30 :P

ja mam w pasie 100 cm, dziwne bo wydaje mi się że miałam więcej ostatnio, ale sama już nie jestem pewna.

co do obszywania ciuszków to ja tlyko będę pętelkę jedną z kolorem nitki robić więc nie będzie tragedii. Inaczej sobie nie wyobrażam bo po zapominam na pewno...

dzisiaj musze się zmobilizować i napisać ostatni punkt 2 rozdz. pracy mgr i jutro wysłać go do sprawdzenia mojemu promotorowi. Kopnijcie mnie w d**e żebym sie za to wzięła...

reklama
Ewa Banak to ode mnie na dzien dobry masz kopa w du pke ;-) juz ci malo zostalo, pomysl jak bedzie pieknie jak juz bedziesz miala z glowy pisanie :-D

Z górki na pazurki!!!
Ja zapomniałam wieczorem pranie ściągnąć a rano obudził mnie szum deszczu...znów będzie mi teraz tydzień schło...:wściekła/y:
A my mamy dziś 4 rocznice ślubu kościelnego :-) mój wczoraj przyniósł mi śliczny bukiet, ale chyba bezokazyjnie bo się zająknął jak spytałam czy to z okazji rocznicy :-D

HIhi wazne ze bukiecik byl, wszystkiego naj z okazji rocznicy!

A u mnie gooorac i lezenie w domku. oj dobrze ze wladze mam (pilota) i laptopa to czas jakos zleci. Ale jak sie przez ten czas podszkole ze znajomosci wszelakich seriali;]
A ogladacie moze TLC?W poniedziałek ma byc premiera jakiegos programu o kobietach ktore w trakcie porodow sie dowiedzialy ze w ciazy byly:O nie wiem czy to moozliwe

Ja to ogladalam jeszcze przed ciaza ale teraz to jakos mi sie nie chce w to wierzyc. Co te dzieci sie nie ruszaly wogole?

Jak sobie pomysle ze moja mala ma juz 2 kg to w porownaniu z blizniakami ,ktorzy sie urodzili w 37 tyg to ona jest niezly klocek!!!Oni mieli po ok 2700 teraz nie pamietam dokladnie.
Moze to od tego cukru.

Ja zabieram sie za pakowanie ,ale mi sie nie chce.

Malutka podjadla chalwy i tak urosla :-) pakuj sie pakuj i uciekaj na wypoczynek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry