reklama

Październik 2011

reklama
wlasnie to nie narzad bo odczuwam to zaraz pod skura ok 10 cm pod lewym cycem wiec tam zadnych narzadow raczej nie ma...

a na chrype najlepszy sposob to malo mowic najlepiej nic i stosowac cos odkazajacego np szalwie;)

kurde już chce wrzesień i mogę rodzić.....karolina w którym tygodniu ur bliźniaki?? nie wiem jak wy ale ja to nawet jak troche pochodzę po domu to wszystko mnie boli i ciągnie....

ale mi wstyd...zaniedbałam was...:( a wy się tu martwicie....ja już w domku jestem po szpitalu....narazie jest wszystko oki...muszę iść na kontrolę do swojego gina więc zobacze co dalej...mam nadzieję że nie szpital....leże plackiem...i tylko przeżucam się z boku na bok jak foka...no i ciągle jem....jestem już gruuuubasek....dzieciaczki tydzień temu miały 1700g...więc mam nadzieję że już mają po 2 kg....są podobno bardzo duże....i dobrze....bardzo są ruchliwe brzusio cały czas podskakuje....a do tego zauważyłam jak ciało mi się zmieniło...bllleee....piersi....sutki i tam na dole....bleeee.....postaram się tu częściej zaglądać....a wy jak tam grubaski moje??

Kopa w du.pke dostajesz ;-) ale najwazniejsze ze wszystko wporzadku z dzieciaczkami i toba :-) Ja tez mam dni ze mnie wszystko ciagnie jak pochodze ale ty masz wiekszy ladunek niz my wiec to chyba normalne.

rabbit
oby mi się to nie powtórzyło ! :P
musisz o nas pamiętać, bo jak tylko sie okazało że jesteś w szpitalu to każda zniecierpliwiona czeka na jakiś odzew. Świetnie że Jula i Jaś są w ruchu i że już tak podrośli. To dobry znak :) niczego im nie brakuje. Musisz leżeć, ale to już niedługo, zresztą, musisz się teraz należeć, bo po porodzie- zwłaszcza z dwójką będziesz miała już niestety zapieprzz...
ja mam jedno dzidzi w brzuchu ale wagą to już przegoniłam chyba wszystkich tutaj, więc z całą pewnością możesz mi mówić "grubasie " heh:P
Co Ci wogóle robili w tym szpitalu?
mariolciaaa
będziesz miała siłe tabczyć na tym weselu z brzuszkiem :)? kiece pokaż!
a z mężem już wsio ok? gdzie teraz mieszkasz?

asionek
faktycznie, na Ciebie to już czas najwyższy, bo jeszcze trochę i wyglądałabyś jak babcia a nie mama dla swojego didka :P

zakończyłam rozdział 2, jeeeeeee :) jutro sprawdzę go pod kątem pisowni, błędów itd i wysyłam. I trzeba niestety ruszyć z 3 rozdziałem wrrrr :(

W ogóle jak wczoraj na SR była mowa o diecie mamy karmiącej to się za głowę złapałam, ja nie lubię nic z tego co jest dozwolone, więc będę miała masakrę... doświadczone mamy, jak wy się odżywiałyście karmiąc? idzie przeżyc?

Nam na SR polozna mowila zeby jesc normalnie i dopiero jakby jakies problemy byly to eliminowac niektore potrawy.

dziewczyny co stosujecie na ból gardła??

Na mnie tantum verde najlepiej chyba dziala i orofar w sprayu.

Ja ratowałam się czym mogłam czyli płukałam szałwią,wodą z solą,ssałam pastylki na gardło,piłam ciepłą wodę z miodem i cytryną,ale mnie przeszło dopiero po antybiotyku.Acha możesz jeszcze nasmarować gardło vickiem.

I ja miałam opryszczkę w ciąży w 6 tyg,tak sie bałam,o dziecko,ale lekarz powiedział,że nie jest grozna jak masz ją po raz kolejny,grozna jest jak przechodzisz ją pierwszy raz,lub masz ją w "samej rzeczy"....

UPSSSS Dzień dobry.
STO LAT ,STO LAT dla wszystkich solenizantów.
Dziewczynki czy macie problem z hemoroidem???
Wstydliwy dla mnie temat,ale juz nie wiem co robić-dobrze,że dzisiaj wizyta.Wylazł mi dziad na wielkość mojejgo kciuka i tak piekielnie boli,że ani siedzieć,ani leżeć,ani stać.Wsmarowałam juz od poniedzialaku całą maśc i dupa- dosłownie i w przenośni!!
Wczoraj już myslałam,że tyłek do zamrażalnika wsadzę.
Za to moje cukry suuuper!!

znalazłam w gazecie taki środek,dziła podobno jak krioterapia,dozwolony dla kobiet w ciąży i karmiących nazywa się ANUREX

Dzień dobry,

Ja dziś cały dzień na dworze, korzystam ile wlezie za nim znowu wróci deszcz :dry:

zabieram się do czytania

Asionek - wszystkiego najlepszego :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry