Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zatkac dziob!nat może kopnęła cię w jakiś narząd i dlatego boli, obserwuj
a ja tracę głos.. znacie jakieś sprawdzone sposoby na chrypę??

Zatkac dziob!![]()

ale mi wstyd...zaniedbałam was...a wy się tu martwicie....ja już w domku jestem po szpitalu....narazie jest wszystko oki...muszę iść na kontrolę do swojego gina więc zobacze co dalej...mam nadzieję że nie szpital....leże plackiem...i tylko przeżucam się z boku na bok jak foka...no i ciągle jem....jestem już gruuuubasek....dzieciaczki tydzień temu miały 1700g...więc mam nadzieję że już mają po 2 kg....są podobno bardzo duże....i dobrze....bardzo są ruchliwe brzusio cały czas podskakuje....a do tego zauważyłam jak ciało mi się zmieniło...bllleee....piersi....sutki i tam na dole....bleeee.....postaram się tu częściej zaglądać....a wy jak tam grubaski moje??
rabbit
oby mi się to nie powtórzyło !
musisz o nas pamiętać, bo jak tylko sie okazało że jesteś w szpitalu to każda zniecierpliwiona czeka na jakiś odzew. Świetnie że Jula i Jaś są w ruchu i że już tak podrośli. To dobry znakniczego im nie brakuje. Musisz leżeć, ale to już niedługo, zresztą, musisz się teraz należeć, bo po porodzie- zwłaszcza z dwójką będziesz miała już niestety zapieprzz...
ja mam jedno dzidzi w brzuchu ale wagą to już przegoniłam chyba wszystkich tutaj, więc z całą pewnością możesz mi mówić "grubasie " heh
Co Ci wogóle robili w tym szpitalu?
mariolciaaa
będziesz miała siłe tabczyć na tym weselu z brzuszkiem? kiece pokaż!
a z mężem już wsio ok? gdzie teraz mieszkasz?
asionek
faktycznie, na Ciebie to już czas najwyższy, bo jeszcze trochę i wyglądałabyś jak babcia a nie mama dla swojego didka
zakończyłam rozdział 2, jeeeeeeejutro sprawdzę go pod kątem pisowni, błędów itd i wysyłam. I trzeba niestety ruszyć z 3 rozdziałem wrrrr
W ogóle jak wczoraj na SR była mowa o diecie mamy karmiącej to się za głowę złapałam, ja nie lubię nic z tego co jest dozwolone, więc będę miała masakrę... doświadczone mamy, jak wy się odżywiałyście karmiąc? idzie przeżyc?
dziewczyny co stosujecie na ból gardła??
Ja ratowałam się czym mogłam czyli płukałam szałwią,wodą z solą,ssałam pastylki na gardło,piłam ciepłą wodę z miodem i cytryną,ale mnie przeszło dopiero po antybiotyku.Acha możesz jeszcze nasmarować gardło vickiem.
I ja miałam opryszczkę w ciąży w 6 tyg,tak sie bałam,o dziecko,ale lekarz powiedział,że nie jest grozna jak masz ją po raz kolejny,grozna jest jak przechodzisz ją pierwszy raz,lub masz ją w "samej rzeczy"....
UPSSSS Dzień dobry.
STO LAT ,STO LAT dla wszystkich solenizantów.
Dziewczynki czy macie problem z hemoroidem???
Wstydliwy dla mnie temat,ale juz nie wiem co robić-dobrze,że dzisiaj wizyta.Wylazł mi dziad na wielkość mojejgo kciuka i tak piekielnie boli,że ani siedzieć,ani leżeć,ani stać.Wsmarowałam juz od poniedzialaku całą maśc i dupa- dosłownie i w przenośni!!
Wczoraj już myslałam,że tyłek do zamrażalnika wsadzę.
Za to moje cukry suuuper!!