reklama

Październik 2011

reklama
Witam:)
WROCILAM po mojej TRAUMIE lekarskiej!
Wiec to bylo bardzo nie rzyjemne badanie. Niby babka byla mila, pielegniarka mnie glaskala po rece a ja myslalam zeby jak najszybciej to sie skonczylo. Wiec pani DOKTOR siedziala z mikroskopem miedzy moimi nogami, az sie dziwnie czulam. Na ekranie widzialam wnetrze swojej pipki...
Mialam kolposkopie, biopsje, wymaz i maly wycinek macicy! Najgorsze bylo czyszczenie z wymazu przed wycinkiem. Nie byl bol, ale jak mi wacikiem jezdzila to az dreszcze przechodzily po plecach:-(:-(
Wyniki beda za 2-3tyg wysla mi do domu;-) Teraz mam uplawy i bole podbrzusza. Szczegolnie w nocy, ale Doctorka poinformowala mnie wczesniej o tych dolegliwosciach!!:-):-D

Witam nowe MAMUSKI:-D:cool:

Witajcie, pogoda coś sie psuje, lepiej zeby nie padało bo zaczelismu kryc dach. Ja natomiast wzięłam się za mycie okien, pranie i ogólnie generalne porządki i juz padłam ....wczoraj zrobiłam pokój , dzisiaj kuchnie i jeszcze została mi łazienka to chyba zostawie na jutro. Mam jeszcze w planach posadzenie truskawek, i drzewek owocowych ale z takim tempem pracy to cienko to widzę.

dzięki kochane za życzonka rocznicowe :-D a wizytę mam za tydzien w sobotę to się go wypytam co i jak z tymi bolami okresowymi ostatnio jak mnie tak bolalo ale to było w okolicach 17 tygodnia to ginek powiedział ze to macica się rozciąga może teraz tez no nie wiem :sorry:

lece przygotowac kolację dla męzusia już jedzie do domkuuuuu:-)

anula- skąd ten power podziel się albo daj namiar na dealeraa;-)

no i mam kuchnie juupiiii....jeszcze mężuś musi popodłączać wszystko i będzie git :)

zazdroszcze ci tej kuchni my juz meczymy sie z remontem od stycznia czyli w sumie odkad jestem w ciazy.... kupilismy mieszkanie stare i wszystko trzeba robic lacznie z przestawianiem scian przenoszeniem kuchni i lazienki itp... mamy tak na cacy dopiero 1 pokoj zrobiony (corki) a reszta na wykonczeniu ale jeszcze daleko to widze i boje sie ze niezdazymy przed porodem:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry