reklama

Październik 2011

mamuśka23 remont na całego, gipsowanie, malowanie tego co jeszcze nie było wykończone + teraz pokoik dla dziecka mam nadzieję, czyli wszystko bo na razie goły beton na podłodze i gips na ścianach, a tam gdzie było malowane jakieś dwa lata temu to na nowo bo śliczne smugi czarne mam nad kaloryferami - no i najpierw obudowa na kaloryfery bo to masakra jest

Rudson ja też już wszystko "pochłonęłam" :-) ale idę na pocztę to sobie coś dokupię, marzy mi się bułeczka i do tego taka sałatka warzywna mmmm....

Uuuuuu.... to remont na całego na prawde !!!!!!!!!!!!!! Współczuje bo roboty kupa !!!!!!!!!!!!!!Ale potem jaki efekt bedzie :):):):):)

A gdzie Edytka sie podziewa !!!!!????

reklama
Czesc

U mnie nadal @ brak,ale jakos na ciaze sie nie czuje...:dry: wiec sadze ze w czwartek bedzie tylko I kreska :tak:

A jak u Ciebie mamuska????

Witam dziewczyny
Ja przy kawce ale coś od wczoraj mi nie smakuje jak dawniej hihi. Chyba za parę dni pożegnam się z kawką.
Idę dziś na pierszą wizytę. Trzymajcie kciuki za nas dwoje. Wiem że może jeszcze skanu nie będzie ale przynajmniej się umówię na skan i jakieś badanka gin zleci.
Co dziwne muli mnie jakoś dziwnie ale wieczorem nie rano? czyźby to był efekt że pracowałam przzedtem na nocki?

edyta01 - trzymam kciuki żeby jednak się II krechy pokazały :-);-):-);-)

Hej witam się z rana z Nadią na kolanach:-), włączyło się jej przytulanie od rana .
mi gin na mdłości przepisywał magnez, ale też nie działał:-(
Rudson - ja przytyłam prawie 20kg w ciąży cały czas coś jadłam, a najwięcej słodyczy
mamuśka- narobiłaś mi smaka w sobotę na kino, muszę męża namówic hehe

Edytka ja czuje sie dobrze, brzuch nie boli dziś, @ nadal nie ma wiec jest OK :D
A ja czuje ze u Ciebie juz bedą II krechy !!!!!!!!!!!!!!!!
Linnea daj znac jak było u lekarza a na która idziesz????

Oj chyba sie mylisz,dzisiaj troche brzuszek mnie boli pewnie na @...ale jak ma przyjsc to niech przychodzi bo chce nowy cykl zaczac ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry