Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się
Od 7 ostro robotam...u mnie samopoczusie całkiem nieźle ;-)...Z Domelem juz miałam mdłości...
Jedyne co mi coś sygnalizuje to głód...juz zjadłam cały zapas jedzonka...zazwyczaj w pracy jadam koło południa atu dziś o 8 już jestem bez paszy
W pierwszej ciąży przytyłam prawie 30kg!!!!!!!!!!!!!!!teraz nie zapowiada sie inaczej masakra!!!!!...ale wszystko spadło w 3 miesiące
![]()
witajcie
oj ja tez wspominam straszne mdlosci ale podejrzewam ze od tabeltek duphaston na podtrzymanie ciazy bo zaraz od ich odstawienia wszystko przeszło...pomagały mi herbatki imbirowe
Rudson- ja przytyłam 25 kg i tez szybko zlecialo, tylko skora na brzuchu została brzydka
oki uciekam kochane bo mnie choroba rozlozyła :/
buziaki
Czesc
U mnie nadal @ brak,ale jakos na ciaze sie nie czuje...wiec sadze ze w czwartek bedzie tylko I kreska
A jak u Ciebie mamuska????
powodzenia na wizycie i koniecznie zdaj relacje !!Idę dziś na pierszą wizytę. Trzymajcie kciuki za nas dwoje. Wiem że może jeszcze skanu nie będzie ale przynajmniej się umówię na skan i jakieś badanka gin zleci.
Edytka ja czuje sie dobrze, brzuch nie boli dziś, @ nadal nie ma wiec jest OK
A ja czuje ze u Ciebie juz bedą II krechy !!!!!!!!!!!!!!!!
Linnea daj znac jak było u lekarza a na która idziesz????
Hej, hej, a ja się od wczoraj źle czuję, mam przyspieszony puls serca, takie palpitacje lekkie i strasznie szybko się męczę. Czy to dlatego, że od dwóch tygodni może tylko dwa razy byłam gdzieś na piechotę, a tak to samochodem albo w domu? Bo przed ciążą 2 x w tygodniu chodziłam na yogę, a teraz zrezygnowałam. Pójdę, jak mi w piątek lekarka powie, że wszystko jest ok i mogę ćwiczyć.
Nie wiem, może to przez pogodę, zaczyna się takie przesilenie wiosenne, a może przez ciążę? Czy któraś z was tak miała?
Co do zapachów i nudności, to nie mam ani jednego ani drugiego - przynajmniej na razie i mam nadzieję, że tak już pozostanie:-) Z zapachami mam tak, że jak mi coś przypasuje, tobym to wąchała cały czas![]()
normalnie mam wrazenie momentami , ze mi serce z piersi wyskoczy Dla zabawy
Chłopiec czy dziewczynka - kalendarz chiński
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/Planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski
Dla zabawy
Chłopiec czy dziewczynka - kalendarz chiński
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/Planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski