reklama

Październik 2011

reklama
Witam się

Od 7 ostro robotam...u mnie samopoczusie całkiem nieźle ;-)...Z Domelem juz miałam mdłości...

Jedyne co mi coś sygnalizuje to głód...juz zjadłam cały zapas jedzonka...zazwyczaj w pracy jadam koło południa atu dziś o 8 już jestem bez paszy :crazy:

W pierwszej ciąży przytyłam prawie 30kg!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok: teraz nie zapowiada sie inaczej masakra!!!!!...ale wszystko spadło w 3 miesiące :tak::tak:

to bardzo szybko zrzucilas :) ciekawe ile ja przytyje heheh

witajcie

oj ja tez wspominam straszne mdlosci ale podejrzewam ze od tabeltek duphaston na podtrzymanie ciazy bo zaraz od ich odstawienia wszystko przeszło...pomagały mi herbatki imbirowe

Rudson- ja przytyłam 25 kg i tez szybko zlecialo, tylko skora na brzuchu została brzydka

oki uciekam kochane bo mnie choroba rozlozyła :/

buziaki

zdrowka duzo !!!!:)

Czesc

U mnie nadal @ brak,ale jakos na ciaze sie nie czuje...:dry: wiec sadze ze w czwartek bedzie tylko I kreska :tak:

A jak u Ciebie mamuska????

moja droga tyle dni po @ , to juz cos :)
a kazda ciaza inna jest wiec nie musisz czuc ... ja w pierwszej to juz zdychalam na calego , a teraz czuje sie bardzo dobrze :) tak wiec &&&&&&&&&&&&&&

Idę dziś na pierszą wizytę. Trzymajcie kciuki za nas dwoje. Wiem że może jeszcze skanu nie będzie ale przynajmniej się umówię na skan i jakieś badanka gin zleci.
powodzenia na wizycie i koniecznie zdaj relacje !! :)

Edytka ja czuje sie dobrze, brzuch nie boli dziś, @ nadal nie ma wiec jest OK :D
A ja czuje ze u Ciebie juz bedą II krechy !!!!!!!!!!!!!!!!
Linnea daj znac jak było u lekarza a na która idziesz????

jejku ja to sie nie doczekam waszych testow ;)
&&&&&&&&&&&&&& :)

Hej, hej, a ja się od wczoraj źle czuję, mam przyspieszony puls serca, takie palpitacje lekkie i strasznie szybko się męczę. Czy to dlatego, że od dwóch tygodni może tylko dwa razy byłam gdzieś na piechotę, a tak to samochodem albo w domu? Bo przed ciążą 2 x w tygodniu chodziłam na yogę, a teraz zrezygnowałam. Pójdę, jak mi w piątek lekarka powie, że wszystko jest ok i mogę ćwiczyć.
Nie wiem, może to przez pogodę, zaczyna się takie przesilenie wiosenne, a może przez ciążę? Czy któraś z was tak miała?

Co do zapachów i nudności, to nie mam ani jednego ani drugiego - przynajmniej na razie i mam nadzieję, że tak już pozostanie:-) Z zapachami mam tak, że jak mi coś przypasuje, tobym to wąchała cały czas:tak:

no wlasnie ja mialam poruszyc ten temat wczoraj ...
tez tak mam :szok: normalnie mam wrazenie momentami , ze mi serce z piersi wyskoczy
szybko sie mecze i nawet jak mowie duzo i szybko to sie mecze i bark mi tchu ...
kurcze to moze to od ciazy jednak , skoro jest nas dwie ?? ja tak nigdy nie mialam wczesniej
boje sie tylko co bedzie pozniej , w bardziej zaawansowanej ciazy :(
ide do lekarza , ale dopiero 17 i sie dopytam o to , bo troche sie martwie

Mnie w tym drugim wyszło dobrze bo mialam 21 lat skończone jak zaszłam i w styczniu wiec wyszło ze chłopiec a teraz znów mi wychodzi chłopiec jesli jestem w ciąży !!!

niby tak ale czekam na mojego z testem :) a poza tym musiałabym iść rano a nie mam z kim małego zostawić !!!!

no wlasnie ten pierwszy dziwny jest i do tego odmladza :) co moze takie zle nie jest hehe

ale podac date owulki lub zaplodnienia to ciezko troche , malo ktora kobieta wie kiedy to bylo dokladnie , nawet lekarz tez nie ma 100% pewnosci ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry