reklama

Październik 2011

reklama
kochana no moze tak źle nie bedzie , miejmy jeszcze nadzieje ze jest fasolka!! Mnie bolała juz 2 razy w ciągu tygodnia a @ nadal nie ma!!!!! Moze jutro zrobisz test co ??????????????????? :-)
Nati ja nie mam 2 dzien @ !!!

mamuska - spóznia Ci się dwa dni a testujesz dopiero za 5 dni , może zatestuj z edytą za dwa dni , ja już się doczekać nie mogę na wasze dwie krechy!

mamuska - spóznia Ci się dwa dni a testujesz dopiero za 5 dni , może zatestuj z edytą za dwa dni , ja już się doczekać nie mogę na wasze dwie krechy!

No obiecałam juz mężowi ze nie zrobie sama tylko poczekam na niego !!!!!!! Wiec juz poczekam :) zrobie w niedziele rano bo potem wybieramy sie na romantyczny wypad do kina i kolacje :) wiec moze bedziemy swietować nie tylko walentynki !!!

Hej, hej, a ja się od wczoraj źle czuję, mam przyspieszony puls serca, takie palpitacje lekkie i strasznie szybko się męczę. Czy to dlatego, że od dwóch tygodni może tylko dwa razy byłam gdzieś na piechotę, a tak to samochodem albo w domu? Bo przed ciążą 2 x w tygodniu chodziłam na yogę, a teraz zrezygnowałam. Pójdę, jak mi w piątek lekarka powie, że wszystko jest ok i mogę ćwiczyć.
Nie wiem, może to przez pogodę, zaczyna się takie przesilenie wiosenne, a może przez ciążę? Czy któraś z was tak miała?

Co do zapachów i nudności, to nie mam ani jednego ani drugiego - przynajmniej na razie i mam nadzieję, że tak już pozostanie:-) Z zapachami mam tak, że jak mi coś przypasuje, tobym to wąchała cały czas:tak:

edyta już 5 dni po terminie@ tam musi być fasolka 5 dni to dużo jeszcze dwa dni i czekamy na dwie grube krech!
mamuśka- no tak jak umówiłaś się z mężem to musimy cierpliwie czekać
Mere- najlepiej czekać na opinie lekarza, ale rzeczywiście może to być winna pogody,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry