malutka2326
Fanka BB :)
Widać zapomniałaś i nie to zaklęcie powiedziałaśmalutka - a Ty co tu robisz? przecież wczoraj Cię odczarowałam![]()

Cholera 6 dni do terminu ,a mój dzieć ani rusz :-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widać zapomniałaś i nie to zaklęcie powiedziałaśmalutka - a Ty co tu robisz? przecież wczoraj Cię odczarowałam![]()

Cholera 6 dni do terminu ,a mój dzieć ani rusz :-(
no niestety to jest zwierze i różne mogą być reakcje na małe dziecko, u koleżanki jest suczka jak mała się urodziła nie izolowali psa od niej, ale do dzisiaj jak mała jest w łóżeczku to nikt poza koleżanką nie może podejść do łóżeczka bo pies jej pilnuje i na wszystkich warczy. Nie wiem czy tak powinno być, ale na szczęście nie będę miała takiego problemuNo już decyzja zapadła, wychodzi do domu...witam i ja
jak tak czytam o tym co zrobić jak się ma psa i kota po urodzeniu dziecka to zaczynam się cieszyć, ze mam chomika, który siedzi w klatce i większość dnia przesypiano niestety to jest zwierze i różne mogą być reakcje na małe dziecko, u koleżanki jest suczka jak mała się urodziła nie izolowali psa od niej, ale do dzisiaj jak mała jest w łóżeczku to nikt poza koleżanką nie może podejść do łóżeczka bo pies jej pilnuje i na wszystkich warczy. Nie wiem czy tak powinno być, ale na szczęście nie będę miała takiego problemu
ciekawe jaką dziś decyzję podejmą w związku z Elifit?? kurcze ile można się męczyć :/
I właśnie dlatego ja ze swoimi skurczami zostałam w domu, bo właśnie tego się bałam, że potrzymają i wypuszczą do domu...Jak są słabe skurcze to niestety tak jestkurde to jest chore tyle trzymać kogoś ze skurczami i na sam koniec wypisać do domu, cała PL
Jakby były silne ,a rozwarcia nie było to pewno wtedy pojechali by z OXY ale szczerze mówiąc chyba lepiej poczekać ,aż się samo rozkręci na maksa, bynajmniej takie jest moje zdanie ;-)

bidula ze skurczami musi łazić ...