reklama

Październik 2011

reklama
witam i ja

jak tak czytam o tym co zrobić jak się ma psa i kota po urodzeniu dziecka to zaczynam się cieszyć, ze mam chomika, który siedzi w klatce i większość dnia przesypia :-D no niestety to jest zwierze i różne mogą być reakcje na małe dziecko, u koleżanki jest suczka jak mała się urodziła nie izolowali psa od niej, ale do dzisiaj jak mała jest w łóżeczku to nikt poza koleżanką nie może podejść do łóżeczka bo pies jej pilnuje i na wszystkich warczy. Nie wiem czy tak powinno być, ale na szczęście nie będę miała takiego problemu

ciekawe jaką dziś decyzję podejmą w związku z Elifit?? kurcze ile można się męczyć :/
edit. no to już wiemy, Elifit wraca do domu :/

Ostatnia edycja:
witam i ja

jak tak czytam o tym co zrobić jak się ma psa i kota po urodzeniu dziecka to zaczynam się cieszyć, ze mam chomika, który siedzi w klatce i większość dnia przesypia :-D no niestety to jest zwierze i różne mogą być reakcje na małe dziecko, u koleżanki jest suczka jak mała się urodziła nie izolowali psa od niej, ale do dzisiaj jak mała jest w łóżeczku to nikt poza koleżanką nie może podejść do łóżeczka bo pies jej pilnuje i na wszystkich warczy. Nie wiem czy tak powinno być, ale na szczęście nie będę miała takiego problemu

ciekawe jaką dziś decyzję podejmą w związku z Elifit?? kurcze ile można się męczyć :/
No już decyzja zapadła, wychodzi do domu...:tak: I właśnie dlatego ja ze swoimi skurczami zostałam w domu, bo właśnie tego się bałam, że potrzymają i wypuszczą do domu...

kurde to jest chore tyle trzymać kogoś ze skurczami i na sam koniec wypisać do domu, cała PL
Jak są słabe skurcze to niestety tak jest:tak: Jakby były silne ,a rozwarcia nie było to pewno wtedy pojechali by z OXY ale szczerze mówiąc chyba lepiej poczekać ,aż się samo rozkręci na maksa, bynajmniej takie jest moje zdanie ;-)

Miłka no w końcu kiedyś tam złapie :-D

Witam się też z rana ;-)
Patrzę o jakich godzinach wstajecie z niedowierzaniem... ja się ledwo zwlekam z łóżka przed 10, a tu widzę, że większość to ranne ptaszki.

Witam sie z ranka z kubeczkiem kakao :)

Ja dziś już od 3 przewracałam sie z boku, na bok, o 4:30 wybrałam sie z psiakiem na spacer strasząc ludzi brnących do pracy :)))
Dziś mam zaplanowane popołudnie z najstarszą siostrą. Idziemy na kawkę i do kina na Inkarnacje. Może jak mi jekiś deboł wyskoczy na ekran to mnie coś pociśnie :-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&

kurcze tylko jak jest się w tej kwestii doświadczonym to spoko, ale jak mi kazali do szpitala przyjechać jak skurcze będą występowały co 7 minut, to skąd będę wiedziała, ze to są te skurcze i że się nie uspokoją :/ ?? A dłużej czekać nie mogę, bo szpital jest 20 minut drogi ode mnie :/

reklama
Witam !!!

Mila w przedszkolu, zakupy zrobione,
wczoraj kupiłam tylko bułkę a dziś miałam 2 siatki,
ekspedientka spytała czy chcę dzisiaj urodzić :-p
tak pisałyście o tych pierożkach że sama się dziś wezmę
za robotę i zrobię trochę z mięsem, trochę ruskich ...
może jakieś kluski z mięskiem jak starczy czasu i chęci :-p
będzie przynajmniej na jakiś pożywniejszy obiad jak wrócę ze szpitala

No i Elifit wraca do domku :zawstydzona/y: bidula ze skurczami musi łazić ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry