reklama

Październik 2011

reklama
Monysia no tez mam taka nadzieje , ze torche pokarmie :)
tez mialam noc okropna , podbnie jak u ciebie skurcze jakies mocne , pachwiny to juz wogole masakra przy kazdym obrocie mialam wrazenie , ze sie rozsypie :/ juz nie wspomne o wstawaniu do WC , bo to chyba najgorsze i nie to , ze trzeba siku tylko wygramolic sie z wyra , brzuch jak glaz i jakos wszystko boli :( w dzien jak sie rozruszam to jeszce jakos jest , ale noc porazka :)

Asionek wspolczuje :( ja czesto mam podobne noce, :( ostatnio wyczailam ze jak pojde spac o polnocy to w miere wytrzymuje do 6 rano.... wiec spie ok 6 godzin bo wczesniej to byla kompletna porazka. I bol przy w zmianie pozycji czy wstawaniu ogromny :(

ale juz niedlugo :)

Herbatka no wysilek niesmaowity i do tego sie za kazdym razem rozbudzam :/

Asionek wspolczuje :( ja czesto mam podobne noce, :( ostatnio wyczailam ze jak pojde spac o polnocy to w miere wytrzymuje do 6 rano.... wiec spie ok 6 godzin bo wczesniej to byla kompletna porazka. I bol przy w zmianie pozycji czy wstawaniu ogromny :(

ale juz niedlugo :)

ja takie noce mam codziennie :/ a laze spac pozni i nic mi to nie daje ...

Miłka ja se goliłam co innego na tym etapie ciąży to jest nie lada wyczyn hahahha:-)

oj tak to juz sa akrobacje hehe

reklama
ja mialam przebijane kiedy sama zechcialam i mysle ze moja corka tez sama o tym zadecyduje. w koncu nie kazdy chce miec kolczyki. ja np je uwielbiam i mam duzo, ale moja siostra jest nimi przerazona i ciesze sie ze mama nie zmusza jej do zrobienia sobie dziurek w uszach zeby ladnie wygladac...

wreszcie pazdziernikowki poszly w gore na liscie przyszlych mam :)
ja też miałam przebijane uszy jak sama chciałam, chociaż nie ukrywam że podobają mi się kolczyki u takich małych dzieci. Ale ja przebiłam uczy a potem nie nosiłam kolczyków i dziurki krzywo się zrosły i był problem z ponownym przebiciem, więc myślę że poczekamy aż córa sama będzie chciała :)

Miłka ja se goliłam co innego na tym etapie ciąży to jest nie lada wyczyn hahahha:-)

tak to nie lada wyzwanie, ja goliłam jakiś już czas temu i powiedziałam że to ostatni raz w ciąży, cała się spociłam, zrobiło mi się słabo, a i tek efekt był kiepski:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry