reklama

Październik 2011

reklama
hej ciasteczkowo , czekoladowe potwory :-D

ja pije kawke i zajadam czekoladowe ciastka :/ no coz nie bede tego komentowac hehe

ale sen - cytryna wychodzila za maz, a ja bylam druhna, nie moglam sie zmiescic do sukienki przez wielki brzuch, wszytskie tam bylysmy!!! na tyle ile pamietam twarze ze zdjec, ufffffffffffffff co za sen... a najlepsze ze druga druhna byla herbata , ktorej w zyciu na oczy nie widzilam:-)
nie dosc ,ze w ciagu dnia komp wlaczony i tylko podgladam bb to jeszcze sny mam z bb..;-)

jaki sen hehhe
normalnie widac , ze za duzo na BB siedzimy :-D

elooo

mam lenia i nie chce mi sie dzisiaj z łóżka wstawać a musze, bo na 13 30 mam ktg...

jutro zaczynam szkołe (załamka) i mam zajęcia od 8-30 do 19 45, nie wiem jakim cudem wysiedze tyle godzin tam, po 1 umre z głodu po 2 chyba urodze a kręgosłup to mi sie chyba odklei od reszty ciała;]

o kurcze wspolczuje szkoly :( ja bym nie dala rady tyle wysiedziec na krzesle nie ma opcji

Witam :)

Ja dziś sie wybieram na ostatnie USG i wizyte lekarską. Jak mi doktorek powie, że "na poród to sie tu nie zanosi" to go kopne w głowe :evil:

powodzenia :) no i za szyjke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

zbieram sie i lece do poloznej moze mi ktg zrobi ja bedzie miejsce , bo skierowanie mam , ale sie nie zapisalam ... len ze mnie :)

Ivi to chyba ja.... Sorry Winetou:sorry2: Dobrze ze mam tak wspaniałą teściową i dba o to, bym zawsze miała w szafce z trzy czekolady, kakao i musli :-D Musli mam takie zapasy że powinnam cały rok wcinać na śniadanie :-D

Mileczka zeby mi to bylo ostatni raz ;-) Moja tesciowa tez kochana, ale skoro lekarz powiedzial ze mam jesc mieso i warzywa, to jestem zakopana po uszy wszelkimi rodzajami miesa i warzyw.. Zamrazalnik sie nie domyka, lodowka wyglada jak puszcza amazonska, tyle w niej zieleni.. Na szczescie moj uwielbia na sniadanie nutelle, wiec mam wielki sloj, wlasnie maczam w nim palucha :-D

Hello :-D
Witam się i ja, cholera rekord w spaniu dziś pobiłam, spałam do 10:szok:
Najlepsze jest to ,że jak się obudziłam to na zegarku 9 widziałam ,wstałam do kompa ,a tu 10 pokazuje, to dawaj z powrotem do zegarka ,a tam jednak 10 :-D:-D
Noc kiepska :confused2: Zasnęłam ok 1 i w ciągu nocy 2 razy wc zaliczone, wszystko mnie boli, każde przekręcenie to pobudka :wściekła/y:

wITAM SIĘ I ja :-) OD rana zbaiegana jestem jak nie wiem a to obiad a to zakupy a to sprzątanie... Kurde mogłoby się jednak już zacząć coś dziać bo tak to po 6 OXy i heja....
A tak w ramach rozrywki i relaksu zmieniłam sobie avatara :-)

kurde a mnie łapie dół moralny, że jem tyle- ale co ja poradze jak mam ciagle zachcianki?
przed ciążą miałam tak samo- zaburzenia cukru i musiałam jeść słodkie, aż zaczełam brać chrom na regulacje cukru i wtedy udało mi sie zrucic 6 kg w 2 m-ce, ale oczywiście ćwiczyłam, bo wtedy byłam instruktorką fitness.
Po porodzie zamierzam sie zaopatrzyć w zapas aquaslim, chromu i karte multisport... nie chce niczego więcej, już mężowi powiedziałam, że moge sobie ciucho nie kupować ale musze mieć na te 3 rzeczy:P hehe

swoją drogą dzięki wam dziewczyny, bo nieraz mysle że to tlyko ja tak sie obżeram bezczelnie, jednak to pociesza, że nie jestem sama taka pazera i potwor słodyczowy...
tylko że na pocz. ciąży tak panicznie sie bałam przytyć że wogóle słodyczy nie jadłam i własnie wtedy skoczyło mi najwięcej bo aż 4 kg w m-c wiec nie wiem jak to jest bo teraz jem czekolady batoniki itd a tyje mniej wiecej po 2 kg na m-c ( oczywiście też zdarzyło mi sie schudnąć chyba to w 7 m-cu było)... może to tycie to juz nie tyle zależy od żarcia tlkyo od organizmu??

ewa - znow mi przypomnialas o czekoladzie, niedobra ty! :-) a szkoly to ci wspolczuje, na dziennych to chyba bym juz nie wysiedziala..
zjedz, potowarzysz mi :)
ja jestem na zaocznych, na dziennych moze byloby latwiej bo bym siedziała w dzień w szkole po kilka godzin a nie cały boży dzien od rana do nocy...

mnie w snach nawiedza gosiane...mój tyran....:-D:-D:-D:-D:-D
:**********
Ewa,a złożyłąś papiery na indywidualny tok nauczania????
nie złożyłam tych papierow bo po co jak to mi gó**o daje, jedynie moge sobie na egzaminy przychodzic z innymi grupami czy coś... może po urodzeniu dziecka złoże przed samą sesją. a na ćwiczenia obowiązkowe i tak musze chodzić;/ bez sensu- wg mnie powinno byc tak że mogłabym nie chodzić, albo być tlyko wtedy gdy mogę, a poprostu to wszystko nadrabiać i zdawać examy... ale nie, nie w tej rypanej Polsce i nie na UAMie w Poznaniu, oni tu mają nasrane, na 4 roku miałam mniej zajęc niż na 5;/ zamiast na odwrót...;/;/;/
co do gosiane to co Ci w tych snach robi:P??

Ewa - współczuję tego siedzenia na zajęciach chyba bym "urodziła" ;-)
wiesz że tez o tym myślę:P??

Ewa ja dziś o 6 rano zaatakowałam Milke karmelową bo młody sie miotał a ja spać nie mogłam. Lekkie docukrzenie i od razu dziecko spokojniejsze ;-)
mam na odwrót- po słodkim dzidzia sie ruszać zaczyna.

kawa z nutella? tego jeszcze nie przerabialam,ale zaraz wskakuje w samochod i do sklepu, bo kakao z mlekiem sojowym mnie juz nie zadowala :) pocieszam sie mysla, ze jak bede karmic to trzeba bedzie sobie kaganiec na buzie zalozyc :-)
:laugh2:

o kurcze wspolczuje szkoly :( ja bym nie dala rady tyle wysiedziec na krzesle nie ma opcji
też sobie sama składam kondolencje:] hehe już mysle czy sobie laptopa na zajęcia nie wziąć i na bb nie siedzieć z wami bo przecież sie zanudze!!!!
idź na ktg zobaczymy co Ci wyjdzie:) ja tez dziś ide.

Mileczka zeby mi to bylo ostatni raz ;-) Moja tesciowa tez kochana, ale skoro lekarz powiedzial ze mam jesc mieso i warzywa, to jestem zakopana po uszy wszelkimi rodzajami miesa i warzyw.. Zamrazalnik sie nie domyka, lodowka wyglada jak puszcza amazonska, tyle w niej zieleni.. Na szczescie moj uwielbia na sniadanie nutelle, wiec mam wielki sloj, wlasnie maczam w nim palucha :-D

malutka
wiesz ze ja też miałam taką noc do niczego? najpierw usnąć nie mogłam, potem siku, picie, poty mnie oblewały... ehhhh
a Ty malutka chciałaś spac? lepiej bierz sie za chłopa, bo naprawde czas najwyższy rodzić moja droga. Jak sie postukasz z tym swoim ciasteczkiem (mniam)to może Cie przegoni...

kingolinka
od razu zauważyłam nowy awatar! ale masz zajebiaszcze kręcone włoski!!

kurde a mnie łapie dół moralny, że jem tyle- ale co ja poradze jak mam ciagle zachcianki?
przed ciążą miałam tak samo- zaburzenia cukru i musiałam jeść słodkie, aż zaczełam brać chrom na regulacje cukru i wtedy udało mi sie zrucic 6 kg w 2 m-ce, ale oczywiście ćwiczyłam, bo wtedy byłam instruktorką fitness.
Po porodzie zamierzam sie zaopatrzyć w zapas aquaslim, chromu i karte multisport... nie chce niczego więcej, już mężowi powiedziałam, że moge sobie ciucho nie kupować ale musze mieć na te 3 rzeczy:P hehe

swoją drogą dzięki wam dziewczyny, bo nieraz mysle że to tlyko ja tak sie obżeram bezczelnie, jednak to pociesza, że nie jestem sama taka pazera i potwor słodyczowy...
tylko że na pocz. ciąży tak panicznie sie bałam przytyć że wogóle słodyczy nie jadłam i własnie wtedy skoczyło mi najwięcej bo aż 4 kg w m-c wiec nie wiem jak to jest bo teraz jem czekolady batoniki itd a tyje mniej wiecej po 2 kg na m-c ( oczywiście też zdarzyło mi sie schudnąć chyba to w 7 m-cu było)... może to tycie to juz nie tyle zależy od żarcia tlkyo od organizmu??

zjedz, potowarzysz mi :)
ja jestem na zaocznych, na dziennych moze byloby latwiej bo bym siedziała w dzień w szkole po kilka godzin a nie cały boży dzien od rana do nocy...

nie złożyłam tych papierow bo po co jak to mi gó**o daje, jedynie moge sobie na egzaminy przychodzic z innymi grupami czy coś... może po urodzeniu dziecka złoże przed samą sesją. a na ćwiczenia obowiązkowe i tak musze chodzić;/ bez sensu- wg mnie powinno byc tak że mogłabym nie chodzić, albo być tlyko wtedy gdy mogę, a poprostu to wszystko nadrabiać i zdawać examy... ale nie, nie w tej rypanej Polsce i nie na UAMie w Poznaniu, oni tu mają nasrane, na 4 roku miałam mniej zajęc niż na 5;/ zamiast na odwrót...;/;/;/
co do gosiane to co Ci w tych snach robi:P??

wiesz że tez o tym myślę:P??

mam na odwrót- po słodkim dzidzia sie ruszać zaczyna.

:laugh2:

też sobie sama składam kondolencje:] hehe już mysle czy sobie laptopa na zajęcia nie wziąć i na bb nie siedzieć z wami bo przecież sie zanudze!!!!
idź na ktg zobaczymy co Ci wyjdzie:) ja tez dziś ide.

malutka
wiesz ze ja też miałam taką noc do niczego? najpierw usnąć nie mogłam, potem siku, picie, poty mnie oblewały... ehhhh
a Ty malutka chciałaś spac? lepiej bierz sie za chłopa, bo naprawde czas najwyższy rodzić moja droga. Jak sie postukasz z tym swoim ciasteczkiem (mniam)to może Cie przegoni...

kingolinka
od razu zauważyłam nowy awatar! ale masz zajebiaszcze kręcone włoski!!

He, he w moim przypadku to "stukanie" tylko pierwszy raz po tak długiej przerwie się sprawdziło, wtedy kiedy był fałszywy alarm, a teraz nic :wściekła/y:Ale wczoraj testowałam sposób na drażnienie sutków :-D Wiecie ,że to działa? :-D Ale po dwóch silnych skurczach i bolących sutkach poddałam się :zawstydzona/y::-D

reklama
Ewa te moje włosy to moja zmoooora aaaaa codziennie je prostuje, ale nad morzem to nie da rady za wilgotno

hehe ja mam takie kręcone że z prostowaniem to bym musiala o 4 rano wstwac zeby je wyprostować więc zostaje mi tylko moj pakiet czyli tona pianki + żel do włosów + jedwab.

czuje się fatalnie przeziebienie mnie takei złapało że masakra - gardlo powoli przechodzi a katar taki że bez chusteczek kroku nie robie.

ja tylko czekam aż urodzę to w nagrodę jak jużsię ogarnę jakiś pakiecik na twarz sobie zafunduje jak mały mi na to pozwoli!!
bo czuję się jak Fiona ;/ :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry