Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale sen - cytryna wychodzila za maz, a ja bylam druhna, nie moglam sie zmiescic do sukienki przez wielki brzuch, wszytskie tam bylysmy!!! na tyle ile pamietam twarze ze zdjec, ufffffffffffffff co za sen... a najlepsze ze druga druhna byla herbata , ktorej w zyciu na oczy nie widzilam:-)
nie dosc ,ze w ciagu dnia komp wlaczony i tylko podgladam bb to jeszcze sny mam z bb..;-)

elooo
mam lenia i nie chce mi sie dzisiaj z łóżka wstawać a musze, bo na 13 30 mam ktg...
jutro zaczynam szkołe (załamka) i mam zajęcia od 8-30 do 19 45, nie wiem jakim cudem wysiedze tyle godzin tam, po 1 umre z głodu po 2 chyba urodze a kręgosłup to mi sie chyba odklei od reszty ciała;]
Witam
Ja dziś sie wybieram na ostatnie USG i wizyte lekarską. Jak mi doktorek powie, że "na poród to sie tu nie zanosi" to go kopne w głowe![]()
Dobrze ze mam tak wspaniałą teściową i dba o to, bym zawsze miała w szafce z trzy czekolady, kakao i musli
Musli mam takie zapasy że powinnam cały rok wcinać na śniadanie 

Zasnęłam ok 1 i w ciągu nocy 2 razy wc zaliczone, wszystko mnie boli, każde przekręcenie to pobudka 
zjedz, potowarzysz miewa - znow mi przypomnialas o czekoladzie, niedobra ty! :-) a szkoly to ci wspolczuje, na dziennych to chyba bym juz nie wysiedziala..
nie złożyłam tych papierow bo po co jak to mi gó**o daje, jedynie moge sobie na egzaminy przychodzic z innymi grupami czy coś... może po urodzeniu dziecka złoże przed samą sesją. a na ćwiczenia obowiązkowe i tak musze chodzić;/ bez sensu- wg mnie powinno byc tak że mogłabym nie chodzić, albo być tlyko wtedy gdy mogę, a poprostu to wszystko nadrabiać i zdawać examy... ale nie, nie w tej rypanej Polsce i nie na UAMie w Poznaniu, oni tu mają nasrane, na 4 roku miałam mniej zajęc niż na 5;/ zamiast na odwrót...;/;/;/mnie w snach nawiedza gosiane...mój tyran....
:**********
Ewa,a złożyłąś papiery na indywidualny tok nauczania????
wiesz że tez o tym myślęEwa - współczuję tego siedzenia na zajęciach chyba bym "urodziła" ;-)
mam na odwrót- po słodkim dzidzia sie ruszać zaczyna.Ewa ja dziś o 6 rano zaatakowałam Milke karmelową bo młody sie miotał a ja spać nie mogłam. Lekkie docukrzenie i od razu dziecko spokojniejsze ;-)
kawa z nutella? tego jeszcze nie przerabialam,ale zaraz wskakuje w samochod i do sklepu, bo kakao z mlekiem sojowym mnie juz nie zadowalapocieszam sie mysla, ze jak bede karmic to trzeba bedzie sobie kaganiec na buzie zalozyc :-)

też sobie sama składam kondolencje:] hehe już mysle czy sobie laptopa na zajęcia nie wziąć i na bb nie siedzieć z wami bo przecież sie zanudze!!!!o kurcze wspolczuje szkolyja bym nie dala rady tyle wysiedziec na krzesle nie ma opcji
Mileczka zeby mi to bylo ostatni raz ;-) Moja tesciowa tez kochana, ale skoro lekarz powiedzial ze mam jesc mieso i warzywa, to jestem zakopana po uszy wszelkimi rodzajami miesa i warzyw.. Zamrazalnik sie nie domyka, lodowka wyglada jak puszcza amazonska, tyle w niej zieleni.. Na szczescie moj uwielbia na sniadanie nutelle, wiec mam wielki sloj, wlasnie maczam w nim palucha![]()
kurde a mnie łapie dół moralny, że jem tyle- ale co ja poradze jak mam ciagle zachcianki?
przed ciążą miałam tak samo- zaburzenia cukru i musiałam jeść słodkie, aż zaczełam brać chrom na regulacje cukru i wtedy udało mi sie zrucic 6 kg w 2 m-ce, ale oczywiście ćwiczyłam, bo wtedy byłam instruktorką fitness.
Po porodzie zamierzam sie zaopatrzyć w zapas aquaslim, chromu i karte multisport... nie chce niczego więcej, już mężowi powiedziałam, że moge sobie ciucho nie kupować ale musze mieć na te 3 rzeczyhehe
swoją drogą dzięki wam dziewczyny, bo nieraz mysle że to tlyko ja tak sie obżeram bezczelnie, jednak to pociesza, że nie jestem sama taka pazera i potwor słodyczowy...
tylko że na pocz. ciąży tak panicznie sie bałam przytyć że wogóle słodyczy nie jadłam i własnie wtedy skoczyło mi najwięcej bo aż 4 kg w m-c wiec nie wiem jak to jest bo teraz jem czekolady batoniki itd a tyje mniej wiecej po 2 kg na m-c ( oczywiście też zdarzyło mi sie schudnąć chyba to w 7 m-cu było)... może to tycie to juz nie tyle zależy od żarcia tlkyo od organizmu??
zjedz, potowarzysz mi
ja jestem na zaocznych, na dziennych moze byloby latwiej bo bym siedziała w dzień w szkole po kilka godzin a nie cały boży dzien od rana do nocy...
nie złożyłam tych papierow bo po co jak to mi gó**o daje, jedynie moge sobie na egzaminy przychodzic z innymi grupami czy coś... może po urodzeniu dziecka złoże przed samą sesją. a na ćwiczenia obowiązkowe i tak musze chodzić;/ bez sensu- wg mnie powinno byc tak że mogłabym nie chodzić, albo być tlyko wtedy gdy mogę, a poprostu to wszystko nadrabiać i zdawać examy... ale nie, nie w tej rypanej Polsce i nie na UAMie w Poznaniu, oni tu mają nasrane, na 4 roku miałam mniej zajęc niż na 5;/ zamiast na odwrót...;/;/;/
co do gosiane to co Ci w tych snach robi??
wiesz że tez o tym myślę??
mam na odwrót- po słodkim dzidzia sie ruszać zaczyna.
też sobie sama składam kondolencje:] hehe już mysle czy sobie laptopa na zajęcia nie wziąć i na bb nie siedzieć z wami bo przecież sie zanudze!!!!
idź na ktg zobaczymy co Ci wyjdzieja tez dziś ide.
malutka
wiesz ze ja też miałam taką noc do niczego? najpierw usnąć nie mogłam, potem siku, picie, poty mnie oblewały... ehhhh
a Ty malutka chciałaś spac? lepiej bierz sie za chłopa, bo naprawde czas najwyższy rodzić moja droga. Jak sie postukasz z tym swoim ciasteczkiem (mniam)to może Cie przegoni...
kingolinka
od razu zauważyłam nowy awatar! ale masz zajebiaszcze kręcone włoski!!
Ale wczoraj testowałam sposób na drażnienie sutków
Wiecie ,że to działa?
Ale po dwóch silnych skurczach i bolących sutkach poddałam się 

Ewa te moje włosy to moja zmoooora aaaaa codziennie je prostuje, ale nad morzem to nie da rady za wilgotno