monika ja czasem jeszcze jezdze, ale tylko np na wizyte do polnej 7min w jedna strone - strasznie mi niewygodnie, tak musze ustawiac siedzenie ze ledwo do pedalow dosiegam. Ostatnio mi sie kilka razy noga ze sprzegla zeslizgnela 
Wlasnie skonczylam ogladac wszystkie serie Desperate Housewives -wiec moge rodzic, bo to byl moj ambitny plan na urlop macierzynski
A teraz ide sobie zrobic frytki :-) mam taki apetyt od tygodnia ze pochlaniam doslownie wszystko co znajde
dzis mi zakupy przywoza po 14, maz sie smial ze zanim wroci z pracy to juz nic nie zostanie... wczoraj przed polnoca wyslalam go po pizze... jeszcze kilka takich tygodni i sie w drzwi wyjsciowe nie zmieszcze!

Wlasnie skonczylam ogladac wszystkie serie Desperate Housewives -wiec moge rodzic, bo to byl moj ambitny plan na urlop macierzynski
A teraz ide sobie zrobic frytki :-) mam taki apetyt od tygodnia ze pochlaniam doslownie wszystko co znajde
dzis mi zakupy przywoza po 14, maz sie smial ze zanim wroci z pracy to juz nic nie zostanie... wczoraj przed polnoca wyslalam go po pizze... jeszcze kilka takich tygodni i sie w drzwi wyjsciowe nie zmieszcze!
a tak juz w aucie zaczely mi sie parte,to klnelam na chlopa mojego 

Zasnęłam ok 1 i w ciągu nocy 2 razy wc zaliczone, wszystko mnie boli, każde przekręcenie to pobudka
dzis juz wsunelam oreo cala paczke i jeszcze zelki mam w torebce 
a ledwo doszłam tak mnie krok boli... narazie nie wybieram sie spowrotem;p