reklama

Październik 2011

monika ja czasem jeszcze jezdze, ale tylko np na wizyte do polnej 7min w jedna strone - strasznie mi niewygodnie, tak musze ustawiac siedzenie ze ledwo do pedalow dosiegam. Ostatnio mi sie kilka razy noga ze sprzegla zeslizgnela :zawstydzona/y:

Wlasnie skonczylam ogladac wszystkie serie Desperate Housewives -wiec moge rodzic, bo to byl moj ambitny plan na urlop macierzynski ;)

A teraz ide sobie zrobic frytki :-) mam taki apetyt od tygodnia ze pochlaniam doslownie wszystko co znajde :zawstydzona/y: dzis mi zakupy przywoza po 14, maz sie smial ze zanim wroci z pracy to juz nic nie zostanie... wczoraj przed polnoca wyslalam go po pizze... jeszcze kilka takich tygodni i sie w drzwi wyjsciowe nie zmieszcze!

reklama
hej kobiety :)

jak juz wiecie ja juz jestem po :) mala urodzila sie 27 wrzesnia o 14:56, 4270g i 52 cm :)
porod poszedl dosc szybko,zanim dojechalismy do szpitala to mialam pelne rozwarcie...ale bylam zla,bo liczylam na znieczulenie :-D a tak juz w aucie zaczely mi sie parte,to klnelam na chlopa mojego :-D...a on mi powiedzial,ze mnie takiej nie znal i mial ochote mnie z auta wysadzic po drodze gdzies :-D
jak juz dojechalismy do szpitala,to juz z gorki bylo,ale powiem Wam,ze gdyby mnie nie naciely tak konkretnie,to byloby duuuzo dluzej,a tak poszlo szybko,za to pozniej mnie przez 2 godziny(!!) zszywaly,ja dostalam krwotoku, one sie wystraszyly,ale dostalam kroplowke i bylo dobrze...z tym,ze przez ten krwotok lezalam na oddziale,a nie w hotelu...ale to nic, opieka super i bardzo mi pomagaly polozne przy malutkiej,bo ja przez pierwsza dobe,to czulam sie gorzej niz po cc,w ogole sie wuszac nie moglam :p teraz juz jest lepiej,ale i tak troche minie zanim bede mogla swobodnie calkiem sie ruszac....ale najazniejsze,ze mam juz za soba i jestesmy w domku z Julcia :) trzymam kciuki za Wasze porody! :)

w ogole jak Szymcio pierwszy raz zobaczyl jak karmie mala,to jak ja oddalam Krzyskowi,to on mi na kolana, dobiera sie do cyca i mowi mi,ze teraz Szymus chce am am :-D myslalam,ze sie posikam ze smiechu,moj tez widzialam,ze sie dlawi,i czeka jak splawie mlodego :-D ale jakos dotarlo do niego,ze dzidzia malutka jest i moze tylko mleczko,a on za to moze zjesc sobie jajko z niespodzianka,a dzidzia nie moze :-D chyba to go przekonalo,bo wiecej juz nie chcial :D

w ogole jak stanelam na wadze,to mam 9 kg mniej juz, jeszcze jakies 3 kg i mam wage sprzed ciazy :-D tylko brzuch flak,ale to normalka, zejdzie sie w koncu :-)

buziaki, nie poczytam Was teraz,ale nadrobie pozniej,wieczorkiem jak Szymek pojdzie spac,to bede miala czas :)

elooo

mam lenia i nie chce mi sie dzisiaj z łóżka wstawać a musze, bo na 13 30 mam ktg...

jutro zaczynam szkołe (załamka) i mam zajęcia od 8-30 do 19 45, nie wiem jakim cudem wysiedze tyle godzin tam, po 1 umre z głodu po 2 chyba urodze a kręgosłup to mi sie chyba odklei od reszty ciała;]

werka
pozazdrościć takiej szybkiej i bezproblemowej akcji. marze sobie tak samo...:)

a chciałyscie dzidziucha wczoraj, to macie, a jeszcze sie nie zaczał październik!!!!??? w październiku zamiast po jednym na dzień to zostanie po 1 na tydzien:P
ide chyba wchrzanić czekolade....

monika
co Ty masz za sny, chyba przesiąkłaś tym BB na wskros:P mnie to sie śniło że sie wszyscy śmiali jaka jestem gruuuuuba :(

O matko, jakby mi ktos jeszcze na zajecia kazal isc to chyba bym padla. Tzn przede wszystkim nie wysiedzialabym w miejscu tyle godzin :baffled:

Witam :)

Monika to już jest nałóg :D

Ja dziś sie wybieram na ostatnie USG i wizyte lekarską. Jak mi doktorek powie, że "na poród to sie tu nie zanosi" to go kopne w głowe :evil:

To powodzenia na wizycie i trzymam kciuki zeby cosik sie ruszylo!

mnie w snach nawiedza gosiane...mój tyran....:-D:-D:-D:-D:-D
:**********

Strzez sie :growl::growl::growl: :-D:-D
Dobrze ze jednak dalam ci troche odsapnac ;-)

Hello :-D
Witam się i ja, cholera rekord w spaniu dziś pobiłam, spałam do 10:szok:
Najlepsze jest to ,że jak się obudziłam to na zegarku 9 widziałam ,wstałam do kompa ,a tu 10 pokazuje, to dawaj z powrotem do zegarka ,a tam jednak 10 :-D:-D
Noc kiepska :confused2: Zasnęłam ok 1 i w ciągu nocy 2 razy wc zaliczone, wszystko mnie boli, każde przekręcenie to pobudka :wściekła/y:

Ale przynajmniej troche nadrobilas spanie do tej 10 ;-) Ja tez sie wkolko w nocy budze, to na siku, to sie obrocic, to pic mi sie chce ehhh.

czy wy jeszzcze prowadzicie samochod?

ja dzis chyba juz ostatni raz jako ciezarna - najpierw w srodku ruchu ulicznego zrobilo mi sie slabo, rozpielma sie z pasow, okno otworzylam i troche przeszlo, nie wiem czy mi maluch zaczal uciskac cos czy cuekier spadl... a potem wkurzylam sie, bo mnie zastawil na ciasno z przodu i z tylu, wiec po kawalku - troche do tylu, troche do przodu,ale kurcze - ja sie nie wykrece juz tak,zeby zerknac czy sie "zmieszcze"!!! tak sie zestresowalam ta sytuacja, zablokowalam pol ulicy, dzidzia zaczela mnie kopac - no sajgon! a tych cwaniakow co tak parkuja ,ze ja mam 15cm z przodu i z tylu to byl utlukla dzis!

grrrr, dobrze,ze czekolada w torebce jest to sie pociesze i uspokoje...

Ja caly czas smigam autem, teraz staram sie jezdzic jak najmniej sama ale zdaza mi sie tez. Moj mial taki zabieg na nadgarstku robiony i ma do wtorku usztywniona reke wiec jak trzeba gdzies jechac to ja prowadze. Zreszta ja bez samochodu to jak bez reki.

Co do slodyczy to ja tez pochlaniam straszne ilosci :eek: dzis juz wsunelam oreo cala paczke i jeszcze zelki mam w torebce :-p

ciekawe skad sie bierze taki wilczy apetyt pod koniec ciazy, w necie pisza ,ze wrecz odwrotnie!! a ja ciagle czuje glod,.. wiec witaj cytryna w klubie..
wlasnie zrobilam sobie kawe, cisnienie ledwo ledwo, moze dlatego zrobilo mi sie slabo w samochodzie..

a najgorsze jest to,ze jak czytam np ze idzie cytryna zrobic frytki, to zaraz tez chce frytki..

gugula witaj z powrotem :)

monika mnie jak maz pyta na co mam ochote, a ja w glowie przez rozne potrawy to z reguly odpowiadam "wszystko" :-D ale mam dokladnie tak samo - o czym pomysle to od rau mam na to ochote ;)

ciekawe skad sie bierze taki wilczy apetyt pod koniec ciazy, w necie pisza ,ze wrecz odwrotnie!! a ja ciagle czuje glod,.. wiec witaj cytryna w klubie..
wlasnie zrobilam sobie kawe, cisnienie ledwo ledwo, moze dlatego zrobilo mi sie slabo w samochodzie..

a najgorsze jest to,ze jak czytam np ze idzie cytryna zrobic frytki, to zaraz tez chce frytki..

no właśnie ja pochałaniam kg owoców.. ale frytki..... też chcę :zawstydzona/y:

ja samochodem jeszcze jeżdżę, nawet wczoraj byłam u lekarza jakieś 20 km i się zastanawiałam co by było jak by mnie skurcze złapały po drodze albo wody odeszły......

ja dzisiaj na obiadek robię makaron z tuńczykiem...

Hej ja tez bym jadla i jadla az szok :) nie da się wyrobic ze mną :-D Bylam wlasnie w aptece po no-spe i zapomnialam recepty :wściekła/y::laugh2: a ledwo doszłam tak mnie krok boli... narazie nie wybieram sie spowrotem;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry