malutka2326
Fanka BB :)
Hmmm....
Zastanawiam się co mój suwaczek będzie pokazywał jak mi termin minie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale sen - cytryna wychodzila za maz, a ja bylam druhna, nie moglam sie zmiescic do sukienki przez wielki brzuch, wszytskie tam bylysmy!!! na tyle ile pamietam twarze ze zdjec, ufffffffffffffff co za sen... a najlepsze ze druga druhna byla herbata , ktorej w zyciu na oczy nie widzilam:-)
nie dosc ,ze w ciagu dnia komp wlaczony i tylko podgladam bb to jeszcze sny mam z bb..;-)

Basta !!!! Wy to od rana musicie o słodyczachProszę nie zapominać, że zostały jeszcze dwie "słodkie mamy" i nie musicie się nad nami znęcać ;-)

He, he w moim przypadku to "stukanie" tylko pierwszy raz po tak długiej przerwie się sprawdziło, wtedy kiedy był fałszywy alarm, a teraz nicAle wczoraj testowałam sposób na drażnienie sutków
Wiecie ,że to działa?
Ale po dwóch silnych skurczach i bolących sutkach poddałam się
![]()

masakra

czy wy jeszzcze prowadzicie samochod?
mały rajdowiec ze mnie więc sama siebie w myślach hamuje.... żeby nie przeginać z prędkością.
!!Ze juz urodzilasHmmm....Zastanawiam się co mój suwaczek będzie pokazywał jak mi termin minie
![]()

hehe ja mam takie kręcone że z prostowaniem to bym musiala o 4 rano wstwac zeby je wyprostować więc zostaje mi tylko moj pakiet czyli tona pianki + żel do włosów + jedwab.
czuje się fatalnie przeziebienie mnie takei złapało że masakra - gardlo powoli przechodzi a katar taki że bez chusteczek kroku nie robie.
ja tylko czekam aż urodzę to w nagrodę jak jużsię ogarnę jakiś pakiecik na twarz sobie zafunduje jak mały mi na to pozwoli!!
bo czuję się jak Fiona ;/ :-(

Zjadłam właśnie prawie całą dużą 150g z orzechami 

to w porząsiu;-)zamykasz wrzesień,ja otworzę październikagadaria - mi dzisiaj jak najbardziej pasują godziny południowe ;-) mam ogolone nogi po wczorajszej wizycie nie trzeba by się za długo szykować na IP![]()

Hello
Witam się i ja, cholera rekord w spaniu dziś pobiłam, spałam do 10
Najlepsze jest to ,że jak się obudziłam to na zegarku 9 widziałam ,wstałam do kompa ,a tu 10 pokazuje, to dawaj z powrotem do zegarka ,a tam jednak 10
Noc kiepskaZasnęłam ok 1 i w ciągu nocy 2 razy wc zaliczone, wszystko mnie boli, każde przekręcenie to pobudka
![]()

uuu...to nieciekawie....za "moich"czasów było lepiej...ja obowiązkowe miałam tylko seminarium...wszystko zalicząłam terminowo,ale mało chodziłam,bo u mnie nie miał kto z małą siedzieć...nie złożyłam tych papierow bo po co jak to mi gó**o daje, jedynie moge sobie na egzaminy przychodzic z innymi grupami czy coś... może po urodzeniu dziecka złoże przed samą sesją. a na ćwiczenia obowiązkowe i tak musze chodzić;/ bez sensu- wg mnie powinno byc tak że mogłabym nie chodzić, albo być tlyko wtedy gdy mogę, a poprostu to wszystko nadrabiać i zdawać examy... ale nie, nie w tej rypanej Polsce i nie na UAMie w Poznaniu, oni tu mają nasrane, na 4 roku miałam mniej zajęc niż na 5;/ zamiast na odwrót...;/;/;/
co do gosiane to co Ci w tych snach robi??

u mnie albo to był przypadek albo zadziałało rzeczywiście drażnienie sutków przy Milenie,
teraz ani sex ani kręcenie sutów nie pomaga
na temat nocy się już nie wypowiadam, śpie po 3 godzinymasakra
Nie zapomnijcie dziś o Waszych Chłopcach !!!
bo dziś ich dzień
ja dla śmiechu kupiłam mojemu śląskie piwko a na szyjce powiesiłam
taką mini procę co by umiał babci w czółko przyfandzolić
i krówkę ciągutkę- cukierka![]()
czy wy jeszzcze prowadzicie samochod?
na KTG zapisali mnie na wtorek ... bo mialam od 1.10. lazic , a to wypada jutro sobota i nieczynne jest
tak wiec wtorek Ktg pierwsze , a pozniej wizyta u gina i bedzie robil mi wypaz na paciorkowca :/