Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anulka- ja też trzymam kciuki
A mnie gardło boliMartwię się żeby młodego jakimś gównem nie zarazić
(
U Nas w porządku, kolejna noc za Nami, długa i ciężka nie wiem kiedy ja się do tego przyzwyczaje. Młody jak się budzi w nocy na karmienie to potem potrzeba godziny żeby znów zasnął, przez godzinę to ja się już rozbudzę i potem znów się męczę żeby zasnąć i tak w kółko. Nie zawsze się mu odbija, macie jakieś sprawdzone sposoby na bekanie??
A jeszcze mam pytanko? Podajecie maluchom witaminę D i K ??
haha no to wesoloGratulacje z okazji przeterminowania, wkrotce dolacze do tego ekskluzywnego klubu :-)
Ja dzis beczalam pol dnia, bo przyjechala moja mama, ktora niestety jest osoba co najpierw robi, potem mysli.. I jak juz po raz kolejny cos jej upadlo, albo idac ze mna droga szturchnela mnie lokciem w brzuch, to zaczelam miec szczere watpliwosci czy kiedykolwiek zostawie dziecko pod jej opieka.. Bo poki co potluczony przedmiot to jedno,a upuszczone dzidzi to tragedia.. A przyjechala zeby mi pomoc na poczatku.. Czuje sie jak bym po prostu miala kolejne dziecko do zajmowania sie. Masakra jakas, nie radze sobie..:-(
laski ze mna cos nie tak
mam goraczke i mnie trzesie cala
dzownilam do szpitala, mam byc o 17
kurde boje sie , zeby sie jakies gowno nienarobilo jeszcze ;(((((
monysia wspolczuje. mam nadzieje ze akcja szybko ruszy i nie beda Cie dlugo meczyli. 3mam kciuki za Ciebie i dzidziusia
jagmar no co Ty... ja to jestem zachwycona swoim stanembola mnie tak plecy ze po scianach chodze, ledwo siedze, ale oczywiscie skurczow zero :-(