reklama

Październik 2011

Dzień dobry śpioszki :-)

U mnie dziś noc cudo młoda walneła w kimono o 21:00 o 1:00 i 5:00 cyc i śpiocha dalej :-) tak to mi się podoba :-)

Ja dołów nie mam, jakoś przy Milenie bardziej mnie smutki łapały a teraz wszystko jakoś się układa :tak:

jewcia - idź ją osłuchać, my w pierwszy dzień świąt byliśmy z Helą na pogotowiu bo taki katar miała, że aż furczało jej wszystko w nosie, gardle i lekarz powiedział, że przy takich małych dzieciakach katar może szybko zejść na oskrzela i w ciągu kilku godzin jest zapalanie oskrzeli.

Dostaliśmy Nasivin (ten najsłabszy od 3 mż) i Euphorbium wg własnego uznania bo lekarka powiedziała, że jest przeciwnikiem homeopatii i jak mamy ochotę to możemy psikać no i oczywiście woda morska :tak:

Co do włosów to u mnie tak samo jak po Milenie kłaków mam milion i do tego jeszcze bardziej mi ściemniały :confused2:

reklama
hej hej

my po szczepieniu.. do 18 było dobrze a potem RYK!! Takiego dziecka jeszcze nie znałam i momentalnie poczułam ulgę że kolek nie mieliśmy i współczucie tym mamom które to przeżywały..
mały musiał być noszony w pionie tylko, nawet na cyca nie chciał się położyć, płakał bez powodu nagle i w końcu padł lulany w wózku ze zmęczenia. Teraz śpi ale przewijanie i kąpiel będzie masakrą:baffled:, dobrze że mąż wolne wziął.

a ja wreszcie po 2 latach przerwy zdam prawko, zapisałam się na testy.. jeszcze te stare zdążyłam bo od 11.02 mają wejść te nowe, truuudne, 5tys pytan :baffled:

kingolinka współczuje.. ja od marca do pracy wracam i też się zastanawiam czy brać ekstra macierzyński, w tym roku 4 tygodnie można. A z kolejnym bobo muszę poczekać do 2014 roku bo umowę mam do 2013 i jak bym znowu w ciążę zaszła to nie miałabym co marzyć o przełużeniu.

ja równiez współczuję "kolkowcom"....
gratuluję zdania prawka!!!!!ja sobie nie wyobrażam zycia bez prawka....

Witam się i ja,
Qurwa co za dzień,ale po kolei.
Dzis troche słońca,więc humor lepszy-DZIEKI ZA WSPARCIE KOCHANE!!!!.Rozebrałysmy choinkę,posprzątałam,Julka zrobiła lazanię-normalnie sielanka.A,że kupiłam sobie w sobote farbę do włosów myslę sobie ufarbuje kudły humor sie polepszy jeszcze bardziej i co .....ktoś chyba pomieszał farby w pudełku i zamiast jasny blond wyszłam k=urwa RUDA bardziej RYŻA,sraczkowata ,a jestem naturalnie jasną blondynką.I teraz nie wiem kiedy mogę je jeszcze raz farbować????
Miłeczka,a może faktycznie jest tak jak pisze MIŁKA,że zmieniłaś coś u siebie i mu nie pasuje.
Mój z kolei nie bardzo lubi pić z prawego cycka,nawet w nocy skubany nie da sie oszukać.Zwariować idzie z tymi maluchami.Takie to maleńkie,a jakie cwane.
BŁAGAM o odpowiedz a propo włosów.Do 7 wieczorem muszę coś zrobić bo Leszek mnie wysmieje.

Jewcia z tymi czarnymi myslami mam identycznie-wszędzie widzę tragerdię,śmierć walczę z tym,ale mysli dopadają i koniec.Dobra już nie stękam czekam na odpowiedz...

o Boziu,Lena,ja bym tez farbnęła od razu....ten"ktoś" od pomieszania to kuźwa faktycznie se dowcip strzelił...
wiesz,a moze spróbuj na koniec każdego dnia "wyłapywać" z całego dnia wszystkie momenty,kiedy zrobiło Ci się miło(umyta łazienka,usmiech malucha)-przypominaj sobie wieczorami/w łóżku/przed snem te momenty i jak fajknie się wtedy czułaś....

Moja mama oczysiście stwierdziła na to, że może jestem w ciąży i dlatego nie mam mleka. Nosz kurde tego by jeszcze brakowało.
niech lepiej to wypluje!!!!!!!!
Dziś w nocy przylatuje UFO i porywa facetów z dużymi fiutami. Ty się nie bój i baw się spokojnie. Ja piszę żeby się pożegnać... Do siego Roku!:-D:-D

poległam....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzień dobry śpioszki :-)

U mnie dziś noc cudo młoda walneła w kimono o 21:00 o 1:00 i 5:00 cyc i śpiocha dalej :-) tak to mi się podoba :-)

Ja dołów nie mam, jakoś przy Milenie bardziej mnie smutki łapały a teraz wszystko jakoś się układa :tak:

Co do włosów to u mnie tak samo jak po Milenie kłaków mam milion i do tego jeszcze bardziej mi ściemniały :confused2:
Jakbym o sobie czytała....ze starsza-płacz i deprecha,a teraz-zwyczjnie "nie mam na to czasu"!!!!!!!!!!!!!!
zawsze jest "coś" do robopty i "coś"zaległego do roboty!!!!!!!!!

mi włosy tez zgęstniały,juz dwa razy robiłam u fryca "wycinke" kudłów

Wczoraj mała mi wstała mi ok.18 po tylu godzinach spania, „pogadała” z dziadkami na skypie, kąpiel, wrzaski, zasnęła na 15 min,obudziła się,pitoliła cycka i miała świetny humor do 22.30. Potem sama zasnęła(ja pierwsza,wiec nie wiem której ona),stary jeszcze z nią discovery „oglądał”, cyc był ok.3 rano i po 6. rano musiałam ja obudzić,bo starsza miała dzis na 8,wiec i tak by ja obudzili…Teraz dosypia…a ja pije coffee i żre wafelki….dupa mi urosła strasznie….masakra…nie mogę przestac jeść:////////////////////

Hej
Słoneczko na dworze i humor od razu lepszy. Ogarnę się z obiadem i lecę na spacer. Jakaś niewyspana jestem ale co się dziwić jak kładę się o 24 po karmieniu, o 5 kolejne karmienie i ok 8 pobudka.
Malutka tego smsa też dostaliśmy :) a ten z reniferowymi dupami to cały Poznań ogarnął, większość ludzi go dostała.
Miłego dnia, idę kroić mięsko na gulasz

hej, noc przespana, mama wyspana:)
z rana zrobiliśmy sesje zdjęciową bo na dzień babci wymyśliłam coś takiego: FOTOMONTAŻ DZIECI roczek chrzest zaproszenie NEXT (2021038723) - Aukcje internetowe Allegro ;
FOTOMONTAŻ z DZIECKIEM Prezent dla Dziecka OKAZJA (2010391178) - Aukcje internetowe Allegro
lub
http://allegro.pl/fotomontaz-metryczka-prezent-anne-geddes-next-i2024526590.html
ale nie wiem czy zdjęcia które zrobiłam będą się nadawały bo nie da się tak ułożyć małej jak na zdjęciach

Ostatnia edycja:
Hejka!
Jagmar ,a ja sprzedałam to dalej, okrążył ten es już Płock, Częstochowę i Nowe Miasto Lubawskie :-D:-D

Dziewczyny może mi któraś odpowiedzieć dlaczego wątek karmienie i dieta naszych maluszków jest zamknięty i ja tam nie mogę pisać:confused::errr:

U nas znacznie lepsza nocka :) Pobudki o 24,3,5 i 7.30 wiec o niebo lepiej od budzenia sie co godzine. Potem sama mala wynioslam z lozeczka o 9 bo u nas straszne wiatry dzis, w powietrzu lataja kawalki lastiku, metalu, duzo papierow, drewno... poszla nasza mala szklarnia, caly ogrodek mamy w szkle... jak troche sie uspokoi trzeba bedzie isc posprztac :eek: w kazdym razie mala spi przy oknie a ja sie balam ze nam cos do domu wleci :zawstydzona/y:

elifit czyli po 2 szczepionce gorzej niz po 1? :( my mamy 18 stycznia i maz na szczescie ma wolne :)

reklama
mam pewien problem z piersiami. Młoda zawsze jadła 2 cyce przed snem i było ok, ale teraz jeden jej wystarcza, w efekcie mam dużo pokarmu i przepełnione cycki które bolą, a młoda nie jest w stanie ich opróżnić jak już wstanie, co powinnam zrobić żeby w nocy tego mleka mniej się produkowało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry