agadaria
Fanka BB :)
no i ja zmierzyłam moją koszykarke,raz mi wyszło 73cm a raz 75cm.....
także moj długasek tez tak urósł ze hej
na wadze razczej mocno nie przybrała,bo szczuplusie uda ma(tylko drugi podbródek dalej nam zalega
)
starsza w jej wieku miała juz pokazne fałdziochy na udach
Justys,ja tez ze swoja spie w moim łóżku i to od poczatku...dla mnie wygoda i juz
mlieczka,brak mi słów na ten staz...debile i bezmózgowcy jak dla mnie...zero człowieczeństwa...ja jak studiowałam to kazdy mi szedł na reke!!!!!!!!!!!!!dwa lata,ale sie udało (choc na piatym roku to juz był lajcik)...
współczuje Ci,naprawde!!!!!!!!!!!!
także moj długasek tez tak urósł ze hej
na wadze razczej mocno nie przybrała,bo szczuplusie uda ma(tylko drugi podbródek dalej nam zalega
starsza w jej wieku miała juz pokazne fałdziochy na udach
Justys,ja tez ze swoja spie w moim łóżku i to od poczatku...dla mnie wygoda i juz
mlieczka,brak mi słów na ten staz...debile i bezmózgowcy jak dla mnie...zero człowieczeństwa...ja jak studiowałam to kazdy mi szedł na reke!!!!!!!!!!!!!dwa lata,ale sie udało (choc na piatym roku to juz był lajcik)...
współczuje Ci,naprawde!!!!!!!!!!!!
Boże mój ale był wrzask aż samej mi się chciało płakać. Niezdara ze mnie jak miała dwa tygodnie to też jej przez nie uwagę wsadziłam palec do oka kurde wyrzuty sumienia niemożliwe muszę bardziej uważać

ja tam mojej nic jeszcze nie zrobiłam ale Hela zaliczyła już kilka przypadkowych kopniaków i szturchnięć od starszej siostry