Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aż pękną ???
Hej
U Nas jako tako, mały chyba wyjażył że nie ma starego i nocka przesranaMały się kręcił, wiercił, smoczek wypluwał, to znów się rozbudzał a ja tylko z wyra do wyra
Aż w końcu go wzięłam do siebie, Boże ja nie mam silnej woli:-( Dlaczego on nie śpi tak ładnie w łóżeczku jak ze mną???? Ja tego nie rozumiem :-
-(
A takie pytanko? Czy wasze dzieciaki śpią już pod kołderką czy dalej pod kocykiem?? Mój pod kocykiem bo boje się że się zakopię pod kołderką:-(
Drzemki w dzień znów po 30-40 min:-(
Boże moje dziecko dziś się drze w niebogłosy nie mam pojęcia czemu:-( Spał dziś 2 razy po 20 minJa gdzieś robie chyba błąd w jego wychowaniu, trace siły i cierpliwość!!!
Mierzyłam mu tem. w pupie 37C to chyba normalne więc nie wiem czemu on tak płacze:-( Teraz zasnął w huśtawce a mnie łeb pęka:--(
Czy Waszym dzieciaczkom też tak pazury rosną ?
Ja obcinam małej raz w tygodniu i wiecznie ma dzioba podrapanego i zauważyłam że ręce w oczy pcha kurde...
za to u nóg jeszcze w ogóle nie obcinalismy pazurków
aha!cycki i klate tez mam podrapana,mimo obcietych paznokietków![]()
Paznokcie obcinam raz w tygodniu, ostatnio miala podejrzanie krotkie - maz sie przyznal ze jej obgryzlza co dostal opieprz. Moja drapie sie tylko w nocy, dlatego nadal spi w rekawiczkach.

Kiedyś zaglądałam do wrześniówek i wiecie co? Tam był już taki moment, chyba przed świętami że przez 6 dni już się nikt nie oddzywał, później 1 na dzień, wątek zanikał,każdy czytał ale z pisaniem gorzej, ale jakoś się przyłożyły, obiecały sie oddzywać częście i narazie funkcjonuje. Dobrze że u nas się jakoś kręci i że jesteście kochane, choć tak często brak czasu.
Dziewczyny jakie długie są teraz Wasze dzieci?
6 tygodni....