malutka2326
Fanka BB :)
Coś tu się chyba pokiełbasiło na tym forum

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Justys,a czemu Ty z nim nie spisz???moze mnie zganicie,ale ja śpie z małą od urodzenia....Hej
U Nas jako tako, mały chyba wyjażył że nie ma starego i nocka przesranaMały się kręcił, wiercił, smoczek wypluwał, to znów się rozbudzał a ja tylko z wyra do wyra
Aż w końcu go wzięłam do siebie, Boże ja nie mam silnej woli:-( Dlaczego on nie śpi tak ładnie w łóżeczku jak ze mną???? Ja tego nie rozumiem :-
-(
A takie pytanko? Czy wasze dzieciaki śpią już pod kołderką czy dalej pod kocykiem?? Mój pod kocykiem bo boje się że się zakopię pod kołderką:-(
Drzemki w dzień znów po 30-40 min:-(
Spróbuj zrobić tak jak ja robiłamZdejmij swoją koszulkę w której śpisz i połóż mu przy nosku tak by mógł się w nią wtulić
;-) A mój po kołderką śpi od samego początku
A śpiworek mam ale jeszcze ani razu nie użyłam![]()
Ha hah Kasiadz to nieźle gazuje
Moja też pryka jak stary dzisiaj do męża to ty czy ona hahha:-)
Zła jestem na siebie jak nic, ale co zrobić jak sen silniejszy
Od dziś koniec ze spaniem ze mną!!!

moja też od samego początku śpi pod kołderka,śpiworek leży i był tylko raz użyty.
Wczoraj była próba sił która wygrałam ja,mała o 23 płacz marudzenie włączyła po to tylko żeby na rączki wziąśc ale byłam twarda i nie wzięłam tylko trzymałam ją za rączkę śpiewałyśmy aaaa i wkońcu usnęła:-)
Aha przypomniało mi się że któraś tu pisała ze ma problem z dopraniem plam po kupce polecam mydełko Dr.Beckamm,jest w każdym markecie na dziale proszków i kosztuje ok 5 złoty,jest rewelacyjne do plam
Jagmar zdradz przepis na twój gulasz bo mi jakoś nie wychodzi

Ja gdzieś robie chyba błąd w jego wychowaniu, trace siły i cierpliwość!!!