Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytam, bo mam wątpliwości czy przy porodzie mi go dobrze zmierzyli, niby miał 55cm, dziś był mierzony 3 x i wychodzi cały czas 69cm czy to możliwe żeby ,aż tak urósł? Nie chce mi się wierzyć, bo porównywałam wagę i długość swoich starszych z tego samego wieku i żaden w taki tempie nie rósł... Wagę na dzień dzisiejszy ma 7400gr A ciuszki niektóre na 68cm ju za małe, zaczynamy już z 74cm...
Jak ją M ostatnio zmierzył to wyszło mu 52 buhahaha a to troszkę za mało. Nie potrafię jej zmierzyćDziewczyny jakie długie są teraz Wasze dzieci?

Nie musialam wiecznie nosic po mieszkaniu, maly sie smial ciagle, no zlote dziecko
Jedynie z apetytem od 1,5 tyg gorzej, nie jest w stanie zjadac pelnych porcji, zjada max 90-110, a powinien 150 ml
Dzis to juz w ogole gardzil jedzeniem. Czy to kryzys 3 mc? Spotkalam sie z takimi określeniami, chyba ze to skok 12 tyg?

Ja moja probowalam sama zmierzyc i wyszlo mi ok 63 cm -64 cm (po urodzeniu miala 52). Ubranka nosimy na 68 i niedlugie sa juz za male, niektore jeszcze za duze a inne w sam raz... Mierzylam ja od czubka glowy do piet.
Jak ją M ostatnio zmierzył to wyszło mu 52 buhahaha a to troszkę za mało. Nie potrafię jej zmierzyć
Marysia jest maleńka i nie rośnie w takim tempie jak jej siostra. Ubieram jej ubranka na 62 (0-3mc) i pieluszki nosi babydream 2 ewentualnie dada 2. Zosia na tym etapie już wyszła z ciuszków w rozmiarze 0-3 i ważyła ponad kilo więcej a pieluszki nosiła w rozmiarze 3
więc już nie mierze