reklama

Październik 2011

Ewa a co trza zrobic zeby dostac cos z bobovity??
I mam pytanie laseczki jak ma wygladac podanie o przedłuzenie macierzynskiego? Miałam isc do Zusu ale taka pogoda ze nie moge sie nigdzie ruszyc;/

reklama
Hej!

Maly spi to nadrabiam troche, po lebkach co prawda ale dobre i to :-)

Asionek tekst o dobrej mamie swietny! Juz poslalam kolezankom :-)

Oliver tez przechodzi chyba jakis skok3 miesiaca czy Bog wie jaki. Jak on nigdy nie placze bez powodu oczywiscie, tak od wczoraj jest kwik, to nie placz to kwik. nie wiadomo co mu jest. mata be, mama be, lezaczek be, karuzelka itd.
Teraz ucial sobie drzemke jak go zabralam na spacerek... brrr w tylek zmarzlam a u nas tylko kolo 0C. nie zazdroszcze wam tych mrozow w Polsce. Mama mi pisala ze w Sanoku dzis w nocy bylo -31C OMG!!!

Dziewczyny co mi sie z dzieckiem dzieje????
Ocip***e niedlugo. Codziennie od tygodnia mniej wiecej jeki, marudzenie, placz...
jak jest na rekach jest ok, jak tylko gdzies probuje odlozyc to masakra. Focha ma tez na ubieranie sie. Maty poki co niecierpi i placze nawet jak z nim siedze i pokazuje zabawki.
No coz znowu jest nie tak???Najedzony, przewiniety, temperatura ok, kupa byla, zęby nie ida (na moje oko), uszy nie bola to co jest kurna? Dodam, ze w nocy spi ok, zadnych problemow.
Przeciez to chyba nie kolejny skok?:cool::cool::cool:

Dziewczyny ja juz mam tak od 3 tygodni :sorry: na poczatku jeszcze mi ladnie spal w nocy i tylko w dzien marudzil a teraz to juz nawet nie spi. W zasadzie to jest gorzej niz jak byl taki zupelnie malutki. Oby przeszlo tym naszym dzieciaczkom!

oj tak tekst prawidziwy nie ? :)))

Gosiane wiesz , ze moj tez gorzej spi jak byl malutki ?? i o dziwo wiecej je ... a wszedzie pisza , ze ma byc lepiej :cool2: no ciekawe kiedy ??:-D

Dziewczyny pomocy!!!! kurde jak nie urok to sraczka..... dosłownie!!! w niedziele mąż był z mała na spacerku było chyba -8, ale była dobrze opatulona i jak wróciła to miała takie czerwone policzki myśłałam że to zniknie ale ma je takie czerwone do dzisiaj!!!! boże zejdzie to w ogóle??? może jej się odmroziły? co ja mam teraz z tym robić???

chyba smarowac teraz , nawlizac i moze narazie na dwor nie wychodzic ?

Asionek az sie poryczalam jak przeczytalam tekst o fajnej mamie. :eek: Wyjatkowo prawdziwy :tak:Apropo ryczenia, to wy tez dziewczyny macie ''latwa lze'' od porodu? Bo ja czasem potrafie sie wzruszyc z najblachszego powodu no na przyklad reklamy w tv o dzieciach czy cos..:szok:

nie przejmuj sie ja tez rycze o wszystko i sie tak wzruszam latwo , ze az sama siebie nie poznaje hehe
swoja droga ciekawe czy to przejdzie czy juz bede taki mazgaj ?? :-D

reklama
Dziewczyny pomocy!!!! kurde jak nie urok to sraczka..... dosłownie!!! w niedziele mąż był z mała na spacerku było chyba -8, ale była dobrze opatulona i jak wróciła to miała takie czerwone policzki myśłałam że to zniknie ale ma je takie czerwone do dzisiaj!!!! boże zejdzie to w ogóle??? może jej się odmroziły? co ja mam teraz z tym robić???

ja własnie nasmarowałan niveą na każda pogodę i wracam i czerwone juz tydzien takie ma mam nadzieje że to zejdzie tak samo :szok:

Asionek- padłam na ryjek zarabisty tekst :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry