hej

mialam meza dwa dni w domu i brak czasu na BB ... dzisiaj siedze w dresie i sie lenie o ile da sie przy dziecku ;-)

Nat dalej ma jakies jazdy w nocy i czesto sie budzi :/ na szczescie zaraz idzie spac co nie zmienia faktu , ze ja ledwo na oczy widze rano i klade sie z nim dalej spac jak tylko pierwsza drzemka jest , czyli po max godzinie zabawy

spimy do 3 h nawet wiec luz
Dobry Dziewczyny :-(
U mnie nocka masakra ja już mam dosyć tych bąków i tego wszystkiego cała noc kupe produkuje i gazy i wygina sie i jeczy nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż:-( wściekne sie zaraz dziś ja mam do dupy humor mam dosyććććććććććććććććććććććććććććććććć
tez mam dosc

tym bardziej , ze u nas od przyjazdu z Pl i tam 2 tyg. czyli jak maly mial 1,5 miesiaca juz bylo spoko i noce przespane , a teraz znowu sie zaczelo i jest gorzej jak wczesniej !!
hej ,jestem tu nowa i czytając Wasze wpisy dot. karmienia maluszków ciekawa jestem kiedy zaczęłyście podawać im słoiczki, wszystkie są dopiero po 4 miesiącu. Czy lekarz zalecił podawać tak wcześnie? My pytaliśmy się lekarza naszego i zabronił wcześniej podawać cokolwiek. A Zosia ma już 3,5 miesiąca prawie i też korci mnie żeby dać jej coś nowego.
u nas pediatra kazala zaczekac do nastepnej wizyty 27ego wtedy powie co i jak

mi sie nie spieszy za bardzo wiec czekamy , a po wizycie pewnie juz cos pojdzie w ruch
dziewczyny wiecie co moja Ola jak np siedzi na leżaku ładnie sie bawi i np w drugim pokoju jest marcin i chrząknie albo zakasła to ona podskakuje albo gwałtownie rece sie do niej wyciagnie też podskakuje i gdzies mi sie obiło że to nie bardzo takie zachowanie
z tego co czytalam to jest to normalny odruch ktory powinien wlasnie teraz wystepowac

gorzej pewnie jakby go nie bylo wiec sie nie martw

Nat robi podobni i ogolnie zrobil sie bardziej "strachliwy"
Witam się poranną wypitą już kawą. Jest tak cholernie zimno -20 ze nie chciało nam sie nawet z lozka wychodzić także Szymkowski podzielił moje zdanie ze najlepiej jeszcze pod kołderką:-)
My za rowny tydzien bedziemy juz po sondowaniu... Ehh juz mi sie po nocach to sni :-

-

-

-(
no mrozy macie nielze

bedzie dobrze musi byc !!
u nas też zimno jak cholera!! całe -2 w nocy było! ja już nie pamiętam jak można funkcjonować przy -30!!!!!!
hehe tez sobie juz nie wyobrazam takich niskich temperatur

u nas na plusie jest , a ja z zimna szczekam zebami hehe
hejo hej
kur mać, szlak mnie trafia jak czytam takie coś. W wielkopolskim jakaś matka porzuciła w piwnicy noworodka

Przecież można oddać do okna życia, co ci ludzie mają we łbach??

(
dla mnie to nie ludzie , a potwory :/ i nic nie usprawiedliwia czegos takiego

sa inne w miare normalne wyjscia z sytuacji ...
Hej
Justyś mi też brakuje weny na pisanie, poza tym mam małe zaległości w czytaniu, które nadrobię dopiero wieczorem.
Ide dzisiaj do lekarza na badanie i w sprawie antykoncepcji. Idę prywatnie i wydam kupę kasy więc mm nadzieję, że lekarz i cała rozmowa będzie bez zarzutu bo jak nie to się wścieknę.
powodzenia na wizycie

)
Dziewczyny co mi sie z dzieckiem dzieje????
Ocip***e niedlugo. Codziennie od tygodnia mniej wiecej jeki, marudzenie, placz...
jak jest na rekach jest ok, jak tylko gdzies probuje odlozyc to masakra. Focha ma tez na ubieranie sie. Maty poki co niecierpi i placze nawet jak z nim siedze i pokazuje zabawki.
No coz znowu jest nie tak???Najedzony, przewiniety, temperatura ok, kupa byla, zęby nie ida (na moje oko), uszy nie bola to co jest kurna? Dodam, ze w nocy spi ok, zadnych problemow.
Przeciez to chyba nie kolejny skok?

moze skok jednak ?? ten teraz ma trwac nawet do 6tyg.

ja sama widze po moim , ze ma gorszy okres , ale nocami , za to mase nowych rzeczy sie uczy z chwili na chwile doslownie
teraz ma faze na zagryzanie dolnej wargi

ciagle ja ma przygryziona hehe
nasladuje mini i dziwieki jakie ja wydaje i sie cieszy non stop

a najlepsza zabawa to patrzenie jak tata je , od razu sie chichra

))