Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
12 lutego mamy chrzciny musze Oli zakupić jakąś kreację kurcze w lato to sukienusia i już a w zime oj pójdzie pare stówek, poza tym chrzciny robimy w domu będzie mały sajgon ale w restauracji w której mielismy robić każdy ze znajomych mówił że jedzonko tak kiepskie no i polecono mi catering który wszystko ma przygotować u nas w domu no zobaczymy dużo ludzi nie bedzie 22 osoby z czego pewnie bedzie 15
kingolinka- uwielbiam zdjęcie szymka w tej bluzce u ciebie na suwaczku mężowi aż pokazywałam no cwaniak jak siemano![]()

i no czekam na rezultaty, mam nadzieję, że nie będzie takiego potopu tak jak u Was wczoraj Kasiadz 
hejo hej
u nas też -20, aż nie chciało mi się wyjść spod kołdry.
sivi witaj spowrotem
kur mać, szlak mnie trafia jak czytam takie coś. W wielkopolskim jakaś matka porzuciła w piwnicy noworodkaPrzecież można oddać do okna życia, co ci ludzie mają we łbach??
(

z tego co babka od laktacji mówiła, to świeże mleko można trzymać do 8 godz. w temperaturze pokojowej, do 7dni w lodówce, do 6 miesięcy w zamrażarce. jeśli chodzi o rozmrażanie to każdy sposób jest dobry, tylko zależy na jak szybko mleko potrzebujesz. Nie można rozmrażać w mikrofali i w gotującej wodzie, ale w ciepłej wodzie już możnaLaski mam pytanie. Mam zamrozona porcje mleka. Jak ja rozmrozić? Wsadzic do lodówki,że by powoli sie rozmrażało czy w kuchni postawić w temperaturze pokojowej? Czy może do garnuszka z ciepła woda? Bo ja zielona jestem w tym temacie
I ile mozna miec zamrożone mleczko w zamrazalniku? Ja czytałam,ze do dwóch miesięcy. A ile porcję trzymana tylko w lodówce?
A tak wogóle to witam się babki :-)