reklama

Październik 2011

Tak dziękuje jakoś sobie poradziłam...
A co do Madzi i jej mamy to naprawde nie wolno jeszcze osadzac tej kobiety... Przeciez zdarzaja sie wypadki... Poczekajmy az do rozwiązania sprawy...

reklama
Dobry, właśnie przeczytałam o Madzi no żesz kużwaaaa
Czesc dziewczyny,

ja dopiero teraz przeczytalam najnowsze newsy odnosnie Madzi i na moje oko to ta matka jeszcze ostatniego zdania nie powiedziała i coś czuje, ze jeszcze cos nowego na ten temat uslyszymy.
Jesli jej zeznania sie potwierdza to dla mnie po prostu niewyobrazalne, powinni ja od razu w psychiatryku zamknąc. straszne!!!
zgadzam się z maggie ona jeszcze dopowie co nie co, coś czuję że sie jej nie wysuneło tylko sama coś zrobiła maluchowi :angry:

A u mnie znów nocka masakra :angry: ide po kawusie i doczytam reszte :blink:

Cześć, kurcze w szoku jestem, siedzę cały ranek i oglądam tvn24 i i już sama nie wiem co o tym mysleć, macie rację to raczej jeszcze nie pewnie nie wszytko wiadomo o tej sprawie. Tak mi szkoda tego dziecka :((((

A pamiętacie to zaginięcie z hotelu tej dziewczynki chyba Madaleine ? Też potem rodziców oskarżyli ale nie wiem jak to się skończyło.

My dzisiaj odwołaliśmy wizytę u ortopedy, rano na moim 7 mym piętrze było -20, u mojej mamy niżej skali zabrakło!! więc chyba doszło do -30!!! Połowa samochodów na parkingu stoi !!!

ja sie zgadzam z Kingolinka, nie bede oceniac matki, z tym ze ja nie widzialam jej wywiadow
tak mi zal tej malej, okropnie smutne

Jagmar gdyby cos to daj znac czy wam gratulowac, tak jak gugula pisze, nie wazne jak bedzie, bedzie dobrze

moje starsze dziecko wlasnie bawi sie parowa zamiast ja jesc a mlodszy grzecznbie zasnal w koszyczku zeby mama kawe wypila, kochane dzieciaki

Hej
Straszne rzeczy od rana czytam. W sumie to nie spodziewałam się takiego rozwiązania całej sytuacji. Kobita taka nagonkę w tv zrobiła, tyle ludzi na nogi postawionych...

Dzien dobry :)

Ja sprawy Madzi od poczatku nie komentowalam, ani tu ani na fb, nie wklejalam linkow.... - chyba dlatego po 7 latach zycia w UK naoogladalam sie podobnych historii, czesto w niewyjasnione zaginiecia wplatani sa czlonkowie rodziny. Zgadzam sie z Milka i Kongolinka nie wiemy co sie dokladnie wydarzylo, a latwo jest osadzac...

Bisia - Madeleine nigdy nie odnaleziono.

U nas nocka rewelacja!!!! Oby takich wiecej. Spanko od 21 do 7.30 a pomiedzy jedno karmienie o 3.30am :-)
I dobrze bo kupe rzeczy mam do zrobienia dzis :tak:

Cześć, kurcze w szoku jestem, siedzę cały ranek i oglądam tvn24 i i już sama nie wiem co o tym mysleć, macie rację to raczej jeszcze nie pewnie nie wszytko wiadomo o tej sprawie. Tak mi szkoda tego dziecka :((((

A pamiętacie to zaginięcie z hotelu tej dziewczynki chyba Madaleine ? Też potem rodziców oskarżyli ale nie wiem jak to się skończyło.

My dzisiaj odwołaliśmy wizytę u ortopedy, rano na moim 7 mym piętrze było -20, u mojej mamy niżej skali zabrakło!! więc chyba doszło do -30!!! Połowa samochodów na parkingu stoi !!!

a czemu odwołałas ja jutro mam ale jadę samochodem a ty piechotą musiałbys sie wybrać?

ciała maleństwa nie odnaleziono w miejscu wskazanym przez matke więc może poprostu matka psychicznie tego nie wytrzymała i tak powiedziała........
w każdym razie w nocy zamiast spać się zastanawiałam czy po przez upuszczenie dziecka-które tak naprawdę może zdażyć się nawet najlepszemu rodzicowi, można zabić?
a odnośnie Madlen to ponoć wciąż jej szukają i nawet całkiem niedawno temu mówili że mają nowe wątki i ślady

reklama
Mi w sumie ulżyło jak się okazało, że to porwanie jest jakąś mistyfikacją. Z dwojga zlego wolę to niż jakąś szajkę, trudniącą się porywaniem dzieci dla okupu albo na handel. Trudno powiedzieć co siedzaiało w głowie tej kobiety. Znamy za mało szczegółów. Wypadki się zdarzają ale sam fakt porzucenia dziecka i odstawiania szopki przed całą polską jest karygodny.

Miłka no właśnie zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie jestem wiatropylna albo może mogę zajść przez pocałunek :). Tak serio to odczekam tydzień i zrobię test mam nadzieje, że to fałszywy alarm. Lekarz powiedział, że to może być pęcherzyk ciążowy ale niekoniecznie. Będę sie martwić (albo raczej cieszyć :)) jak wyjdą 2 kreski. Klementinka i oczywiście dam Wam znać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry