reklama

Październik 2011

Marti nie byłam pewna czy samochód odpali, siostrze rano nie odpalił chociaż jej to pryszcz micra :-D i w mrozy zawodzi, ale wolałam małego na taki mróz nie ciągnać. Dzwoniłam do rejestracji i kobieta mówiła, ze dużo rodziców odwołało i że nie ma problemu żeby przyjść za tydzień. To nic pilnego w końcu , tydzień można poczekać .

A w sprawie Madzi, to zastanawiające jest, ze przecież ktoś ją znalazł nieprzytomną przy wózku, to całkiem świadomie by musiała ten cyrk z porwaniem odegrać kurcze !!

Ostatnia edycja:
reklama
Marti nie byłam pewna czy samochód odpali, siostrze rano nie odpalił chociaż jej to pryszcz micra :-D i w mrozy zawodzi, ale wolałam małego na taki mróz nie ciągnać. Dzwoniłam do rejestracji i kobieta mówiła, ze dużo rodziców odwołało i że nie ma problemu żeby przyjść za tydzień. To nic pilnego w końcu , tydzień można poczekać .

kurcze pomysle bo moze faktycznie nie ma po co jej ciągnąć z rańca :baffled:

ponawiam swój wczorajszy post;-)

a właśnie przeszukuje neta za kubkami do picia, bo wszystko wskazuje na to że wrócę szybciej do pracy - do nowej pracy;)
a młoda nie pije z butelki. Więc kupię butelkę kapka NUK FC ROSE & BLUE butelka kubek kapek 150 ml (2059044600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo niekapka AVENT KUBEK niekapek treningowy 200 ml NOWY MODEL (2061850143) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tym żez tego niekapka ponoć można zdjąć zabezpieczenie i wtedy staje się kapkiem. wyczytałam że dzieci które nie chcą butelki najszybciej uczą się pić na kapkach (z tym że nauke należy zaczynać nie od mleka) a potem można przejść na niekapka, z tym że niekapek powoduje wady wymowy - ponoć.
a co wy o tym sądzicie?

czesc

boze czuje sie tak oszukana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mnie się wydaje że rodzice ją celowo albo zabili (miejmy nadzieję że nie) albo sprzedali. A matka tak powiedziała Rutkowskiemu, dopóki ciała nie odnajdą to nic nie wiadomo. Moiże matka nadal kłamie. Tak mi szkoda biednego dziecka :((((
I też się zastanawiam jak kasiadz czy upuszczając dziecko można zabić?

Kasia nie slyszalam o wadach mowy od kubka a pracuje z malymi dziecmi, znajomi tez uzywaja niekapkow i nikt sie nie skarzyl;-)
dla Jaska kupowalam nuka niekapki i fajnie pil z nich, tylko my zaczynalismy kolo 5 miesiaca

Hej!

Nie bede sie juz tu o malej Madzi rozwodzic bo juz napisalyscie wszystko, powiem tylko ze masakra :/

Dzien dobry :)

U nas nocka rewelacja!!!! Oby takich wiecej. Spanko od 21 do 7.30 a pomiedzy jedno karmienie o 3.30am :-)
I dobrze bo kupe rzeczy mam do zrobienia dzis :tak:

U no to trzymam kciuki zeby tak juz zostalo!
hehe, mam to samo, ale chcialabym zeby przeszlo:-p

Asionek
, zajebisty tekst :tak: Na szczescie chyba znajduje metodę w tym szalenstwie;-)

Dzieki dziewczyny za info odnosnie chrztu i wyglada na to, ze u nas faktycznie skok. To dzieci przez pierwszy rok wlasciwie non stop sa marudami, bo ciagle trwa jakis skok :rofl2: A ten faktycznie moze trwac 6 tyg. Oszaleje w takim razie :laugh2:

A co do kremow na mroz polecam Nova Baza. Moja perdiatra bardzo zachwalała.

6 tyg? no to juz polowe mam za soba :-D A ten krem co piszesz to w aptece jest do kupienia?

Dziewczyny nie zazdroszczę Wam problemów z dzieciaczkami. W końcu to marudzenie przejdzie i bedzie o wiele łatwiej.

Asionek popłakałam się ze śmiechu.

Byłam u lekarza i z samego badania i z lekarza jestem zadowolona. Na badaniu USG ukazał nam się mały bąbelek w macicy. I tu następuje pytanie "co to do jasnej cholery jest???" Być może jakiś sobie nieistotny pęcherzyk a być może... no właśnie. Na tym etapie lekarz nie był w stanie stwierdzić co to, mam poczekać do kolejnej miesiączki a jak jej nie dostane to zrobić test. Fajnie ???
Poza tym jak się okaże, że ten bąbelek to tylko bąbelek to proponuje mi założenie mireny.

O no to faktycznie jakis tajemniczy babelek! Ciekawe... Oby byl tym czym chcesz zeby byl :-p

U mnie dzis nocka odrobine lepsza, Jas sie budzil rzadziej troche ale nad ranem i tak wzielam go do siebie bo co chwile sie przebudzal i trzeba bylo sie smokiem ratowac i wkolko go wsadzac do buzki bo wypadal i byl wrzask. Oby szlo ku lepszemu!

Kasia ja nie slyszalam nic nigdy o tym ze niekapki w jakis sposob szkodza na rozwoj mowy.

kasiadz to mozna gratulowac nowej pracy? :)

Ja mojej daje dalam kilka razy moje mleko z kubka (ale kapka ;) ) bo mam pomrozone troche a sie przeprowadzamy wiec sie zmarnuje no i chcialam zobaczyc jak zareaguje na kubek.
Ni i na razie wiecej sie leje na brode niz do buzi, ale sama sobie ten kubek do buzi wklada i mleko wlewa, tylko potem sie samo z pyszczka wylewa. Pytalam ostatnio kiedy niemowleta ucza sie pic z kubka no i ponoc norma to okolo 6 miesiaca. Znajoma uczy tak pic 5 miesiaczna coreczke i mala jej wypija ok 40ml z kubka.
Daj znac koniecznie jak wam idzie bo u nas butla tez jest be ;)

reklama
Masakra dziewczyny.... Ale nie osądzam. Czy zabiła czy wypadek? Może młoda dziewczyna potrzebowała pomocy psychologicznej...? Tak mi żal Madzi... Upuszczając można zabić niefortunnie uderzając główką dziecka w potylicę. Tragedia ogromna....

Jagmar to powodzenia, trzymam kciuki :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry