reklama

Październik 2011

reklama
milka - 5kropli wit d kazdego dnia..moj upodobal sobie strone prawa (jego prawa) i tylko na tej stronie zasnie, sam przekreca glowe we snie na obie strony a ja probuje robic wszystko na przewiaju z drugiej strony+zabawki z drugiej strony ale i tak splaszczona troche jest ;/ zazwyczaj sie zmienia to jak dziecko siedzi,ale jak nie? taki kosmita bedzie z niego.. ja zakupie kubek jak tylko wyjde z domu i zaczne praktyki, narazie mu dam do zabawy.. moj maluch spi mi na kolanach z ogromna kupa- nie przeloze go do lozeczka tera wiec naciagam szyje jak zyrafa do komputera

a ja wczoraj tak obcielam paznokcie ,ze jeden paluszek ma czerwony i zapuchniety.. zawsze cos zmajstruje musze jakies barykady w lozeczku wymyslic ,zeby spal na drugiej stronie..znow mam "problem"

masakra z tą Madzią...

my byłysmy u lekarza i Emi chyba ma uczulenie na proszek,. Przechodzimy na białego jelenia i łykamy wit c i wapno.

A ja mam problem ze sobą- mam straaaaaaaaaaasznie usta spierzchnięte pękają mi skóra schodzi i opanowuję to balsamem tisane, bepanthenem miodem itd ale jak na chwile nie posmaruje to już są do du*y;/ macie coś extra?

i to samo z rękami skórki na paznokciach mi pękają i twarde sie robią- to chyba od pogody i mycia naczyń. Chyba zamówie potem parafine i spróbuje tego zabiegu, ale może polecicie jakiś mega dobry krem na takie wyjątkowo okropne dłonie bo zamierzam sobie nałożyć w rekawiczki na noc.

jagmar
ojjj to bys miala małe domowe przedszkole:)

ja z mężem wstępnie rozmawiałam co z nami i nasza rodzinką i w związku z kończącą sie w grudniu umową musimy sie postarać o dzidzia do konca tego roku:P chyba że mi ten pomysł odejdzie przez ten czas. Dziewczęta które zaszłyście w ciążę planowaną, w którym cyklu się udało? robie ankiete bo nie wiem jak szybko zacząc próby jeśli chcemy zajśc pod koniec roku. Bo pierwsza ciąża była z zaskoczenia a nie z planów:P

reklama
dzieki kasia! ewa - ja polecam eucerin regenerujacy balsam(powinien byc w pl) a na rece to dobra hest ta maska z oliwy z ziaja i duzo duzo kremu i rekawice do mycia naczyn, ja zuzywam tony kremow zwlaszcza ,ze czesto dezynfekuje rece a co do staran - my planowalismy i zaszlam od pierwszego razu bez gumki..lut szczescia albo cholernie dobre plemniki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry