reklama

Październik 2011

reklama
cześć mamusie!
i ja dołączam do grona niepowodzeń- nie zdałam egzaminu z prawa rolnego (dodam ze w ciagu 5 lat studiów to mój drugi oblany egzamin) i mam cięzko na sercu z tego powodu, jakoś nie umiem sie pogodzić z tym że tak źle mi poszło :(

elifit
nastepnym razem zdasz! nie łam sie, ja też zdawałam kilka razy;P

kasiadz
wielka szkoda kochana że sie nie udało, ale nie miej do siebie pretensji, zobacz że za to dłużej pobędziesz ze swoją pociechą :)

a u nas dziś kolka na całego, 2h płaczu i krzyku... ręce mi opadają... chyba nikomu tak długo kolki nie dokuczają jak nam...

moja dziś szału dostała,chciałam ją przbrać a ta mi fik z plecków na brzuch i dalej na plecki dobrze że łóżko szerokie.
powiedzcie mi czy wasze maluchy mieszczą się jeszcze w godolach? bo moja już ledwo a tu jeszcze zima tak długo,niewiem czy do jej końca damy radę w tej gondoli jeździć.
nie przewijasz na przewijaku? ja raz na łóżku przewijałam, na podkładzie a i tak mi łóżko jakimś cudem osikała:) na przewijak jeszcze się mieści więc z niego korzystamy
z gondolą już ciężko jest szczególnie że teraz zimno więc grubo ją ubieram, nóżki już muszę upychać;-) ale chyba damy radę do końca zimy:tak:

moj sie miesci w gondoli, mysle ze zanim do nas wiosna zawita to jeszcze sie upchamy :)

kasiadz - przykro mi,ze sie nie udalo, a mozesz powtorzyc ten test?
elifit - kiedy nastepne podejscie?
justys - ostatnio mi tez cos weny brakuje
ati - odwazan jestes z tym jedzeniem, ja nadal sie boje smazonego jesc czy pikantnego ale podjadam juz orzechy i nic, niedlugo bede testowac znow mandarynki

a tak wogole to po kropelkach z bakteriami zobaczylam dzis zolta kupe! chyba po jakis 7tyg -ale lekarz alergolog powiedziala,ze po rota-szczepieniu i nawet tym zwyklym kupy moga byc zielone i sluzowate-kazde dziecko reaguje inaczej :)
niestety testu się nie powtarza, bo to wyścig szczurów o miejsce pracy:shocked2:

cześć mamusie!
i ja dołączam do grona niepowodzeń- nie zdałam egzaminu z prawa rolnego (dodam ze w ciagu 5 lat studiów to mój drugi oblany egzamin) i mam cięzko na sercu z tego powodu, jakoś nie umiem sie pogodzić z tym że tak źle mi poszło :(

elifit
nastepnym razem zdasz! nie łam sie, ja też zdawałam kilka razy;P

kasiadz
wielka szkoda kochana że sie nie udało, ale nie miej do siebie pretensji, zobacz że za to dłużej pobędziesz ze swoją pociechą :)

a u nas dziś kolka na całego, 2h płaczu i krzyku... ręce mi opadają... chyba nikomu tak długo kolki nie dokuczają jak nam...

teraz będzie poprawka, czy komis? mam nadzieja że poprawka, następnym razem się napewno uda, jeden egzamin przy małym dziecku oblany to i tak nieźle;-)

Kasia w domku oczywiście przewijam na przewijaku ale teraz jestem u rodziców w Krakowie wjięc tu mi pozostaje duże wyrko, ja kłade na łóżko podkłady bo mała lubi pofikać na golasa ale w razie w przeważnie ma pieluszke ubraną.

Kasia w domku oczywiście przewijam na przewijaku ale teraz jestem u rodziców w Krakowie wjięc tu mi pozostaje duże wyrko, ja kłade na łóżko podkłady bo mała lubi pofikać na golasa ale w razie w przeważnie ma pieluszke ubraną.
rozumiem:)
my jak jechaliśmy do moich rodziców to zabieraliśmy przewijak - dla mojej wygody oczywiście;-). ale chyba wszystkie dzieci lubią pofikać z gołym tyłkiem i wcale im się nie dziwie:tak:

Cześć laski !
My wylądowalismy dzisiaj w szpitalu. Byłam na kontroli u pediatry i Hania ma zapalenie oskrzeli i wysłała nas do szpitala. Dzieki Bogu po inhalacji zrobionej w przychodni i potem drugiej w szpitalu polepszylo sie. Badania krwi ok byly, wiec wypozyczyłam inhalator z przychodni i robimy inhalacje w domku. Kurde ten pediatra co w poniedzialek badała Hanie mogła zlecic inhalacje to by sie nie skończyło takim stanem a ta głupia c*pa dała krople na alergie :wściekła/y:
Mam tez zrobic badanie na posiew kału z powodu tej krwi w kupce, dzisiaj juz śladowe ilości ale to przez te zeberka cholerne. We wtorek mam tez usg jamy brzusznej to zobaczy,y czy cos niepokojącego bedzie. Ale myśle że to wina tego pikantnego obiadu. Teraz nie dam sie złamac na nic i tylko drakońska dieta, nawet wędliny robie na chleb domowe.

Kasiadz, Elifit głowy do góry! Będzie dobrze, jak nie teraz to nastepnym razem sie uda.

oj to pewnie się na stresowaliście, ale dobrze że ostatecznie skończyło się tylko na inhalacjach no i do domu was wypuścili. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia

Ati taka pindę lekarkę to tylko w dupsko kopnąć. Jakie krople Ci zapisała? Bo z tego co wiem to krople na alergie typu zyrtec są od drugiego roku życia. Dobrze, że byłaś czujna. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja się boję choroby u takiego małego dziecka. Mój teść wymyślił, że koniecznie musimy jechać do dziadków mojego M pod Wrocław. Akurat chce mi się jechać w taką podróż jak jest okres grypy i przeziębień. Ostatnio jak byliśmy to kuzynka była chora i nikt nie wpadł na pomysł, żeby nam to powiedzieć. Zosia nie miała jeszcze roku a ja już chyba byłam w ciąży. Nie mam już pomysłu jak odwlec w czasie ten wyjazd a M się na mnie obraża jak mu każę wymyślić jakąś wymówkę.

reklama
hejo hej

ati uff dobrze że już lepiej z malutką!!! Ja wczoraj zjadłam pizzę pierwszy raz od porodu i mało że mnie brzuch bolał to malutki prykał w nocy jak szalony ;/ A on zazwyczaj nie reaguje na moje wybryki.
monika pod koniec marca będzie 3cie podejście :)

my w nd jedziemy na chrzciny i ja nie ide do kościoła, będę czekać w domu. Aruś ma mieć szczepienie w pn a poza tym ma lekki katarek.
A w gondoli nóżek już nie wyprostuje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry