Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie przewijasz na przewijaku? ja raz na łóżku przewijałam, na podkładzie a i tak mi łóżko jakimś cudem osikałamoja dziś szału dostała,chciałam ją przbrać a ta mi fik z plecków na brzuch i dalej na plecki dobrze że łóżko szerokie.
powiedzcie mi czy wasze maluchy mieszczą się jeszcze w godolach? bo moja już ledwo a tu jeszcze zima tak długo,niewiem czy do jej końca damy radę w tej gondoli jeździć.

niestety testu się nie powtarza, bo to wyścig szczurów o miejsce pracymoj sie miesci w gondoli, mysle ze zanim do nas wiosna zawita to jeszcze sie upchamy
kasiadz - przykro mi,ze sie nie udalo, a mozesz powtorzyc ten test?
elifit - kiedy nastepne podejscie?
justys - ostatnio mi tez cos weny brakuje
ati - odwazan jestes z tym jedzeniem, ja nadal sie boje smazonego jesc czy pikantnego ale podjadam juz orzechy i nic, niedlugo bede testowac znow mandarynki
a tak wogole to po kropelkach z bakteriami zobaczylam dzis zolta kupe! chyba po jakis 7tyg -ale lekarz alergolog powiedziala,ze po rota-szczepieniu i nawet tym zwyklym kupy moga byc zielone i sluzowate-kazde dziecko reaguje inaczej![]()

cześć mamusie!
i ja dołączam do grona niepowodzeń- nie zdałam egzaminu z prawa rolnego (dodam ze w ciagu 5 lat studiów to mój drugi oblany egzamin) i mam cięzko na sercu z tego powodu, jakoś nie umiem sie pogodzić z tym że tak źle mi poszło
elifit
nastepnym razem zdasz! nie łam sie, ja też zdawałam kilka razy;P
kasiadz
wielka szkoda kochana że sie nie udało, ale nie miej do siebie pretensji, zobacz że za to dłużej pobędziesz ze swoją pociechą
a u nas dziś kolka na całego, 2h płaczu i krzyku... ręce mi opadają... chyba nikomu tak długo kolki nie dokuczają jak nam...
rozumiemKasia w domku oczywiście przewijam na przewijaku ale teraz jestem u rodziców w Krakowie wjięc tu mi pozostaje duże wyrko, ja kłade na łóżko podkłady bo mała lubi pofikać na golasa ale w razie w przeważnie ma pieluszke ubraną.