reklama

Październik 2011

Rabbitku podolaz(nie masz wyjscia)Duzo pracy ale tez oni sie sobo nawzajem zajmuja.Np jak juz maja po 6 miesiecy to siedzieli w lezaczkach -bujaczkach naprzeciwko siebie i gaworzyli do siebie .Nie potrzebowali non stop mnie .Tak jak moj pierwszy.Ciaza jest ciezsza ale nie chce cie straszyc.Musisz sie oszczedzac tak od 5 miesiaca naprawde uwazac.

reklama
aż się boję.... mam nadzieję że wszystko będzie dobrze....już mam ciągle plamienia...wrrrr....

a powiedz mi może za wcześnie ale jakoś tak przeglądam...jaki wózek miałaś jeden obok drugiego czy tandem??

Mialam wszystkie mozliwe.Polecam Peg -Perego.W tym obok siebie nie moglam wszedzie wjechac nadawal sie tylko na spacery.Bo nie wszystkie sklepy maj np szerokie kasy.Jak mialam Tandem to ten maluch z tylu sie denerwowal bo nic nie widzial i sie bokiem wychylal.Dopiero pozniej kupilam Peg-Perego to mogli byc obroceni do siebie buziami.A w tych nowych drugie dziecko siedzi wyzej.

Dziękuje Wam dziewczyny gdyby nie wy to chyba zwariowalabym sama.... będe obserwowac jesli plamienie się nasili to odrazu pakuje sie do szpitala a co najlepsze to ostatnio wyszedl mi tst z dwoma kreskami ten taki przetrzymany, potem nastenego dnia wyszedl juz normanlnie odrazu 2 kreski ale ta jedna słabiutka obydwa z porannego moczu a zrobiłam teraz kolejny test i 1 kreska mam juz dosc.

Nie męcze Was juz wiecej bo zwariujecie tu ze mna

nie meczysz nas , ale sama siebie :( idz jutro rano na bete , pozniej znowu po 48h i bedziesz wiedziala troszke wiecej
bedzie dobrze !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja miałam cesarkę i bardzo mio ją wspominam, bardzo szybko doszłam do siebie, cesarka była o 21.20 jednego dnia a następnego po połudinu już poszłam sama pod prysznic. Oczywiście chciałam rodzić naturalnie, bo po co na życzenie dawać się ciąć, ale wyszło jak wyszło i po prostu chcę pocieszyć te dziewczyny którym też tak wyjdzie, że to nic takiego i zdarza się, że kobitki lepiej przechodzą cesarkę niż poród sn...Ale oczywiście nie ma reguły...Życzę jednak żeby cesarek nie trzeba było robić;-)

jak nie ma wyjscia to i cesarke trzeba przejsc :) ale lepiej chyba rodzic naturalnie o ile mozna ...

Dziewczyny pijcie duzo ja mialam przy poprzednich za kazdym razem piach w nerach i to jest okropny bol.Za kazdym razem ladowalam w szpitalu.

reklama
Dziewczyny pijcie duzo ja mialam przy poprzednich za kazdym razem piach w nerach i to jest okropny bol.Za kazdym razem ladowalam w szpitalu.

Ja też!!! Szpitalem się na szczeście nie skończyło, ale miałam okropną kolkę nerkową przez ten piach...Lekarz mi powiedział, że za dużo nabiału wcinałam w ciąży, a za mało węglowodanów no i za mało piłam...A ja faktycznie jadłam dużo serów, mleka, mięska, a pieczywa, makaronów mniej ,bo mi było po nich niedobrze...Tak więc pijcie pijcie;-)

A ja uciekam, bo mi się oczka kleją. Spokojnej nocy wszystkim życzę!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry