Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coraz bardziej plamie zabije tego skur**syna jesli cos tam zrobil .... poza tym szyjka macicy mi opadla troche a przed wizyta byla wysoko i nie bylo plamienia zabije go
Gabriela uspokój się, weź oddech, zadzwoń po taksówkę i na ip. Z każdą chwilą będziesz się denerwować jeszcze bardziej a stres nie jest w tym momencie przyjacielem, a w szpitalu zareagują i pomogą.
Dlaczego?! Ja jestem bardzo zadowolona i drugie też zamierzam urodzić przez cc.
pojade samochodem obudze zaraz rodziców w koncu nie jest dobrze, chociaz pewnie jz nie ma co ratowac a tego lekarza pozwe do sądu jak w szpitalu okarze sie ze to pronienie... bo przedtem nie krwawiłam
poczytajcie opinie na jego temat dopiero teraz zaczełam szukac:
Ryszard Jankowski, Cytolog, Ginekolog, Ginekolog położnik, USG, USG ginekologiczne, Kraków. Ranking Lekarzy
własnie ktoraś ma już mdłości??
bo jesli liczyc od 5 stycznia to w sumie wychodzilo by juz na 6 tydzien i byloby cos widac dlatego sadze ze owulacja mi sie spoznila poprostu
Acha i dodam jeszcze ze wedlug tego lekarza to nie powinno w ciazy ani pobolewac w pachwinach a juz wogole nie ma mowy o bólu w ledzwiach bo to wedlug niego swiadczy tylko i wyłacznie o ciązy pozamacicznej!!!! (chore)