reklama

Październik 2011

Cześć kochane...Dzisiaj mój dzień testowanka...I...po 15 minutach pojawiła się druga bledziocha:tak: To już mój drugi pozytywny teścior (tamten wyszedł pozytywny po dość długim czasie), @ nie ma więc jestem pozytywnej myśli. Zwłaszcza, że mam mdłości...W terminie @ bardzo mnie bolał brzuch-dokładnie tak jak na @ więc już byłam pewna że to ona...A tymczasem brzuch przestał boleć i czasem tylko ćmi...Niezły prezent dostałam na Walentynki:-D

reklama
OOOOOOOOOOOOOOOo no super Kachutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie tak samo bolał co jakis czas i to bardzo ale jak widac u mnie jest fasolka wiec i u Ciebie też :D

Jak sie nic złego i podejrzanego nie dzieje to sie nie wybieram bo zobaczy sie kropeczke i tyle, serduszko chyba jeszcze nie bije, wiec pójde jak bedzie juz fasolka większa i bedzie widać czy serduszko bije !!! W pierwszej ciązy byłam ciemna i poszłam w 6 tygodniu lekarz tylko potwierdził ciąze a usg dopiero mialam w 9 tygodniu jak juz był ukształtowany człowieczek( takie kropeczki w miejscach nóżek i rączek i duuuża głowa :-) ) i serce biło jak dzwon :)

ja ode dokladnie w 6tc , tak mi kazal przyjsc lekarz , ze wgledu na poronienie wczesniejsze .... i mam nadzieje , mala , ale mam , ze jednak cos tam juz zobacze ;)
niektore dziewczyny byly w 5 tc z kawalkiem i juz bylo serduszko :)
moze mi sie tez poszczesci ....

dziewczyny można jeść ser pleśniowy w ciąży?? bo czytałam że raczej nie...ale dlaczego...hmmmm

mozna , ale tylko z melka pasteryzowanego :) jak wiekszosc serow w Pl jest robioncyh , takze spokojnie trzeba czytac tylko sklad ;)

Cześć kochane...Dzisiaj mój dzień testowanka...I...po 15 minutach pojawiła się druga bledziocha:tak: To już mój drugi pozytywny teścior (tamten wyszedł pozytywny po dość długim czasie), @ nie ma więc jestem pozytywnej myśli. Zwłaszcza, że mam mdłości...W terminie @ bardzo mnie bolał brzuch-dokładnie tak jak na @ więc już byłam pewna że to ona...A tymczasem brzuch przestał boleć i czasem tylko ćmi...Niezły prezent dostałam na Walentynki:-D

super grauluje !!! ;)

obiadek dochodzi , a mi juz tak sie chce jesc !!!!!!!!!!!

mamuśka- co do tego zamknięcia wątku to wogóle nie będzie go można zamknąć czy dopiero za jakiś czas ?
Nie ma takiej możliwości zeby go zamknąć, moderator zaproponowała utworzenie grupy ale taką juz mamy a nikt w sumie tam nie zagląda wiec bede musiała ją usunąć bo po co w ogóle istnieje i zaśmieca forum!!!!!

reklama

Gratulacje!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry