reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2011

ewa spokojnie, ja tez sypialam jak mysz pod miotla przez ostatnie miesiace ciazy. tak jak pisze asik, zeby mala kolek nie miala to pierwsze 2 miesiace nawet nie odczujesz ze masz drugie dziecko w domu. mlodsza mi ciagle spala, w zasadzie to przypominalam sobie o niej jak szlam karmic :-)

reklama
ja przynajmniej jeszcze nie - choć marzę o nich co dzień, jeszcze niecałe 3 tygodnie :)

Tak temat kolek jest mi tak dobrze znany, że nie chcę mieć drugiego dziecka - to był horror (choć mówią że nie nic słodszego od maluszka (tak tak ale bez kolek :D )) Także życzę Ci braku kolek z całego serducha :)

My byliśmy wczoraj na szczepieniach (znaczy się babcia była z Fifkiem), Filip nawet nie zauważył kiedy dostał szczepionkę (uwielbiam naszego lekarza za podejście do niego), gorączki też nie dostał w nocy - mam nadzieję że już nie dostanie.
Jak tam Twoje nocki z brzuszkiem - już lepiej?

jak tam po weekendzie? U nas deszczowo niestety, ale ile mogliśmy tyle byliśmy na dworze :) kalosze i kurteczka nieprzemakalna to jest to co Filipek lub najbardziej :)

u nas bez deszczu ale chłodno, tzn jak słońce świeciło to gorąco a jak zaszło to zimno:baffled: w niedziele wystartowaliśmy na odkryty basen ale pod basenem stwierdziliśmy że pogoda nie sprzyja i zrezygnowaliśmy :(

Dziewczyny pomocy:
Zakochałam się - ale nie tak zwyczajnie bo w krześle :D a dokładnie w tych: INGOLF Krzesło - biały - IKEA kolor bejca patynowa
i taka lampa: LERAN Lampa wisząca - 60 cm - IKEA

cenę przeżyję, ale... taki mam kolor mebli w salonie: P6010138.jpgP6010134.jpg

no i co by tu teraz zrobić...

Załączniki

• P6010138.jpg
    P6010138.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 67
  • P6010134.jpg
    P6010134.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie nie wiem jak mam ugryźć ten temat, meble miały być jaśniejsze w porywach chwili zamówiłam ciemne :D i teraz ni jak mogę nic do nich dobrać, a te krzesła są tylko w takich kolorach i nie wiem czy sobie je odpuścić, czy coś kombinować.

Ewuś a właśnie jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
Do góry