nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
liliou83- ja nie mierze bo w ogóle nie mierzyłam, nie chciałam się denerwować jak by mi spadała!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepiej nie mierz tempki...po co masz się niepotrzebnie denerwować..mnie coś spada,choć nie mierze regularnie,ale kurcze dziś mnie chyba dopadł dzień "schiza"
mam czarne myśli.........
myslalam ze bede pierwsza dzisiaj!ja tez was witam, nocka mi minela na martwieniu sie , gdyz bardzo kaszle i boli mnie przez to brzuch,martwie sie czy nie zaszkodzi to malenstwu, nie daje sobie rady z tym cholernym kaszlem.
Rudson,usmialam sie z Twojego....Mnie kobitki gin wypatrzył córę w 1 ciąży - radości było od razy różowe sukieneczki pokupowane, bodziaki itp. Wszyscy wiedzieli że kobitka....a tu na USG połówkowym pani pyta czy chcemy zanć płeć a mąż no my wiemy że córa a ona na to "no jakby kobiety się rodziły z takimi interesami to byłby problem" a on spanikowany "że co chora?????????" a my obie w śmiech.
W pracy było mi głupio prostować więc kupiłam body z nadrukiem "I/m not a girl" i położyłam na biurkuuśmieszki były ale nikt nie komentował
Ja!!!!!hey laski
mnie przestaly boleć cyce....czy któraś też tak ma??

Ale to chyba nic zlego....I slaaabo mi dzislilou83,ja tak mialam kilka dni temu:-(caly czas gdzies tam w srodku sie denerwuje,ale staram sie szukac zajecia i nie myslec.Najgorsze,ze to silniejsze ode mnie...glowa do gory,bedzie dobrze!!!mnie coś spada,choć nie mierze regularnie,ale kurcze dziś mnie chyba dopadł dzień "schiza"
mam czarne myśli.........
mamuska,ja tez pomyslalam o zabkach!!!!Mojej malej jak nie szly to nie szly,ale jak szly to po 3 -4 naraz...ma nawet jeden staly dodatkowy,ktory trzeba bedzie wiosna usunac:-dokładnie tak samo jak Ja, także nie mierzyłam !!!!!!!!!!
Aga; wyszedł mu przed wczoraj , teraz to nie widze zeby jakis jeszcze szedł , Ale ciort wie moze i cos idzie jeszcze !!!!!!!!!! Tylko zeby tak codziennie o tej samej godzinie sie budził to dziwne, bo pare dni pod rząd o 3 a dzis o 4 !!!