reklama

Październik 2011

reklama
dokładnie tak samo jak Ja, także nie mierzyłam !!!!!!!!!!
Aga; wyszedł mu przed wczoraj , teraz to nie widze zeby jakis jeszcze szedł , Ale ciort wie moze i cos idzie jeszcze !!!!!!!!!! Tylko zeby tak codziennie o tej samej godzinie sie budził to dziwne, bo pare dni pod rząd o 3 a dzis o 4 !!!

mamuśka- może to takie tylko przejściowe, bo moja niedawno też się budziła często w nocy, a od paru dni w ogóle, ale rzeczywiście wychodziłam z nią na spacery albo do krainy zabaw tam się wybiegała na maksa, dziś jednak nigdzie nie idziemy bo strasznie brzydko za oknem:-(
albo o tych ząbków jak aganapisała , moja też się w nocy budziła przy żabkach tylko o różnych porach.

Ostatnia edycja:
Tak zrobie , ubiore go ciepło i wyskocze z nim na zakupy, no i bede musiala go wymęczyc przed spaniem zeby padł szybko , bo niby bym go nie połozyła w dzien ale wątpie czy wytrzyma bez drzemki do wieczora !!!!!!!!!

U nas słoneczko :D:-)

o to fajnie że macie słoneczko , może u nas się jeszcze pojawi bo tak brzydko i szaro, nic się nie chce robić

lilou83- może nie mierz tej tempki, bo przez nią możesz mieć schiza

Ostatnia edycja:
myslalam ze bede pierwsza dzisiaj!ja tez was witam, nocka mi minela na martwieniu sie , gdyz bardzo kaszle i boli mnie przez to brzuch,martwie sie czy nie zaszkodzi to malenstwu, nie daje sobie rady z tym cholernym kaszlem.

ja tez dzis mam lekki kaszel!!!!Bje sie,zebym od mlodej nie podlapala.Aga, robimy syrop z cebuli,jemy czosnek i zdrowiejemy!!!!!

Mnie kobitki gin wypatrzył córę w 1 ciąży - radości było od razy różowe sukieneczki pokupowane, bodziaki itp. Wszyscy wiedzieli że kobitka :-D....a tu na USG połówkowym pani pyta czy chcemy zanć płeć a mąż no my wiemy że córa a ona na to "no jakby kobiety się rodziły z takimi interesami to byłby problem" a on spanikowany "że co chora?????????" a my obie w śmiech.

W pracy było mi głupio prostować więc kupiłam body z nadrukiem "I/m not a girl" i położyłam na biurku :-D uśmieszki były ale nikt nie komentował
Rudson,usmialam sie z Twojego....
hey laski

mnie przestaly boleć cyce....czy któraś też tak ma??
Ja!!!!!:szok::szok::szok::szok:Ale to chyba nic zlego....I slaaabo mi dzis:(
mnie coś spada,choć nie mierze regularnie,ale kurcze dziś mnie chyba dopadł dzień "schiza"
mam czarne myśli.........
lilou83,ja tak mialam kilka dni temu:-(caly czas gdzies tam w srodku sie denerwuje,ale staram sie szukac zajecia i nie myslec.Najgorsze,ze to silniejsze ode mnie...glowa do gory,bedzie dobrze!!!
dokładnie tak samo jak Ja, także nie mierzyłam !!!!!!!!!!
Aga; wyszedł mu przed wczoraj , teraz to nie widze zeby jakis jeszcze szedł , Ale ciort wie moze i cos idzie jeszcze !!!!!!!!!! Tylko zeby tak codziennie o tej samej godzinie sie budził to dziwne, bo pare dni pod rząd o 3 a dzis o 4 !!!
mamuska,ja tez pomyslalam o zabkach!!!!Mojej malej jak nie szly to nie szly,ale jak szly to po 3 -4 naraz...ma nawet jeden staly dodatkowy,ktory trzeba bedzie wiosna usunac:-(:-(:-(nie musze dodawac jak strasznie sie tego boje...

u nas bez zmian,mala oswiadczyla rano,ze sie wyspala.Nie wstala wczoraj ani na minute,przez sen doslownie podalam jej antybiotyk,spala w sumie 36h z 1,5h przerwy na lekarza:eek::rofl2:

a mnie dzis slabo...ale cycki i brzuch nie bola....:confused2:
milego dzionka

p.s.ja tez nie mam na klawiaturze pl znakow,wiec sorki z gory;-)

reklama
witam dziewczyny.....w środowy ranek...ale u mnie dzisiaj brzydko za oknem...blleee...

co tam słychać?? jak się czujecie?? ja właśnie jem śniadanko: ciasto drożdżowe z posypką i kakao...mmmmmm

plamień nadal bak.....samopoczucie suuuper....trochę gardełko boli...ale tym sobie poradzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry