Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...ale dałam radę...wszyscy "odprawieni" robotają a ja zaszyłam się u siebie udając że mam pilną robotę i że nie można mi przeszkadzać ;-)
...poza tym kobity nie moge lodówki otwierać
Dziś nawet w łazience czułam zapach lodówki jak M ją otworzył
Nati,ja mowie ze jestem w siodmym, ale moze niepoprawnie.Szesc jest ukonczone(tak liczy lekarz).Lekarz Ci powie,ze w 6,Ty ze w 7

ja zobaczyłam serduszko w 5t4d więc może Ty też już zobaczysz :-)
...ale faktycznie ma wadę wrodzoną serca.
bardzo dużo zależy od samego sprzętu, którym dysponuje lekarz - może w innym miejscu też bym niczego nie zobaczyła

Ja idę oglądać serial z mężem - to nasz rytuałi chyba też pójdę wcześnie spać, bo jutro na 7 do pracy, więc trzymajcie się, papa
![]()

....a tu na USG połówkowym pani pyta czy chcemy zanć płeć a mąż no my wiemy że córa a ona na to "no jakby kobiety się rodziły z takimi interesami to byłby problem" a on spanikowany "że co chora?????????" a my obie w śmiech.
uśmieszki były ale nikt nie komentował
usnął po 6 na szczęście wiec godzine jeszcze pospaliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!
dziwne !!! spodziewałam sie ze bedą boleć coraz bardziej a tu cisza !!!!!!!!!!!!!
koszmar !!!!!!!!!! Ale w koncu muszę sie pomalutku przyzwyczajac do wstawania znów w nocy !!!tylko ze to juz taki wielki chłop a cos mu sie przestawia w tej główce !!!! Muszę chyba dzis go na dwór zabrac nawet na 10 minut zeby złapał powietrza świezego !!!! Moze sen bedzie lepszy !!!!!Juz nie wiem sama co zrobić zeby sie nie wybudzał !!