Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chciałabym...ale ginka dała 50/50...
Chyba nie doczekam się następnego piątku...
gosiane ja dzisiaj też takie zapiekane kanapki z serem wcinałam do tego jeszcze ogórek konserwowy, zaraz poprawię zupą ogórkową, ale tylko odrobinkę tak na smak, a reszta do lodówki na jutro :-) Musiałam się powstrzymywać jak tarłam kiszone do zupy bo zupy by nie było, nawet dobre w sklepie trafiłam, takie woreczkowe...
Dobrze, że kupiłam dwa, jeden został![]()
ja , jak nie jadlam wedliny 2 tyg bo mi smierdziala
tak dzisiaj mi sie w pracy tak straznie zachcialo rogala z makiem, kielbasy swojskiej i musztardy ze bieglam jak zrobilam klientke do polskiego sklepu po to
dobrze ze mam blizutko , zaraz kolo salonu
dziewczyny mialy ze mnie straszna beke, jak mnie zobaczyly jak gryze ta kielbache zamoczona w musztardzie hihihi
Asionek moja mama podaje rzeczy przez Polskie autobusy,ktore tu jezdza ,a ja obieram i za paczke biora 10 euro,moze do ciebie tez cos jezdzi dowiedz sie ,bo to najtansza ze znanych mi opcji ,ale terz juz naprawde spadam
Zupaogorkowa mi powiedziala lekarka ze mam termin na 7 czyli tak jak ty!Kto moze zmienic to na liscie?Chyby tylko Edyta czy mamuska tez?A mi sie zachcialo polskiej zwyklej salatki -jutro zrobie