reklama

Październik 2011

Dziewczynki dziekuje Wam wasze slowa sa nieocenione ;-)

Troszke zalamalam sie jak dostalam @ ale jesli teraz mi sie uda to i tak z Wami zostane a co...:-p najwyzej bede ostatnia pazdziernikowka :-D

reklama
Dziewczyny co niektore z Was maja juz na suwaczkach 8 tydz ciazy jeszcze cztery i pierwszy trymestr bedzie za wami,ale ten czas leci :szok:

Mere chyba z Wami zostane bo mi Was brakuje ;-)

Mamuska maly na szczepieniu chwile poplakal ale tylko dlatego bo musialam trzymac go sila na kolanach,zeby sie nie ruszal bo bylo klucie w nozke...a co do przeziebienia juz sobie poszlo i nie wrocilo ...cale szczescie:tak:

Szczerze - to mi tak dziwnie, jak już widzę ile czasu minęło i jak zamiast 4 tygodnia, nagle zrobił się 8:-)

mi się wydaje , że w tej ciąży będzie mi czas szybciej leciał , bo mam już Naduśkę , ale 9 miesięcy to i tak dobry czas żeby się fizycznie i psychicznie nastawić na maleństwo!

Jak już się ma brzuszek, to zdecydowanie ten czas szybciej leci:) Ja na razie widzę po rozciągniętym zamku przy spodniach, że coś tam "siedzi":-)

Edyta zostan z nami :)
nawet jak bedzie termin na poczatek listopada to prawie , ze pazdziernik ;))
w koncu kazda z nas moze przenosic lub urodzic wczesniej :)
roznie to bywa , moja siorka miala termin na pzdziernik ( koncowka ) , a urodzila 11 listopada :)

reklama
Edytka masz tu z nami zostać koniec kropka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:Juz pisałam ze bez Ciebie ten wątek to dla mnie taki jakis inny !!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to zuch mimo wszystko z Natanka !!!!!!!!!!!!!!!! Brawo,
Mnie czeka tez szczepienie małego za tydzien!! Mój bedzie w domu wiec wybierzemy sie na to szczepienie i do gina :) Ojj juz bym chciala poniedziałek :D
I żeby mały dobrze zniósł tym razem szczepionke bo ostatnio było tragicznie, gorączka 40 stopni :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry