Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nareszcie masz suwaczek...Nati trzymam za Ciebie kciuki! Też mam nadzieję niedługo zacząć się cieszyć ciążą...
Dzien Doberek widze ze jestem pierwsza .Moje dzieci maja dzisiaj zabawe w szkole takze mam rycerza,kowboja i klowna w domu!!!!!!I zero pomyslu na gotowanie ,a moj maz mnie zmusza do myslenia ,b chce juz teraz zrobic zakupy weekendowe!!!!!!!Dajcie mi chociaz najpierw kawy!!
karolina to masz wesoło w domu...
Ja już w pracy...rano zaczęło mnie mdlić...więc chyba i mnie powoli dopadają mdłości...
Mamuśka się nie odezwała?
Hej dziewczyny!
Hopee, Mikusia - mnie też dopadają mdłości. Ale najgorsze są dreszcze z zimna, byle jaki nastrój i brak energii. Też tak macie?

ale mam nadzieję, że przynajmniej sobie pojem ....wtedy to będzie 11-12 tydz.
i mam wyrzuty sumienia, bo moje dziecko się zanudzi ze mną ... nic tylko siedzi i ogląda bajki... a powinnam z nim gdzieś wyjść, pospacerować a nie mam siły masakra