• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
ja miałam przez brzuch...ale że łobuzy są na samym dole to musiałam tak osunąć majtaski że i tak całą było widać....więc lepiej maszynkę weź w ruch...:P

a bliźnięta chyba jedyne moje....:)

Dziewczyna przy usg genetycznym robia"dowcipne"czy przez brzuch ,bo nie wiem czy sobie walnac nowa fryzure:zawstydzona/y:

aaaaa nie wytrzymam :-D tez wlasnie sobie myslalam jak to USG bedzie zrobione ...

ja tez czwarty m :))) i dobrze.. juz chce zeby kopało :))))

oj kopniaczki to i ja juz chce poczuc :) przynajmniej uwierze , ze jestem w ciazy i w brzuszku jest mala dzidzia :))

Rabbit zaczelas 4 miesiac :) super :) ale ten czas leci !! niedlugo bedziemy pisac o ruchach dzieci , a za chwile tez pierwsze z nas pojda na porodowke :-)

Karolina lepiej rano !! mniejszy stres , wstaniesz , przygotujesz sie i siup do lekarza :) a tak caly dzien myslenia i stresow ... ja zawsze biore na rano wizyte :) no i lekarz jeszcze swierzy , ze sie tak wyraze , nie zmeczony calym dniem :) bedzie dobrze zobaczysz !!

Asiek mam nadzieje że jednak zostaniesz naszym modkiem, i nie bedziesz się przejmowała komentarzami, wszystko bedzie oki , atmosfera się ustabilizuję, więc twarda bądź nie miętka :)))

U mnie dzień miną szybciochem, tym bardziej że jutro do pracy :( :) Chce mi się i zarazem nie chcę haha :) Nie no na poważnie trzeba iść i dupy nie truć :)))Boże wiecie co mam parcie na ziemniaki z masłem :D

Musze pomyc podlogi,ale musze poczekac az lobuzy zasna.Zeby jutro jak wroce bylo wszystko zrobione zwlaszcza ze jutro mam zajecia po szkole z dziecmi i zakupy trzeba zrobic.

reklama
Justys a ja jakos apetytu nie mam dzisiaj .. pic za to mi sie strasznie chce :) a ziemniaki to chyba jedne z nielicznych warzyw jakie mi wchodza od poczatku ... takze jedz zdrowe sa i mi lekarz kazal jesc duzo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry