sivi
Fanka BB :)
Malutka może będzie włśnie odwrotnie!! namordujesz się teraz a potem tylko stękniesz ze 2 razy i mały będzie na świecie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nooo tylko ile będę musiała jeszcze znieść nim się skurcze na dobre rozkręcą...Malutka może będzie włśnie odwrotnie!! namordujesz się teraz a potem tylko stękniesz ze 2 razy i mały będzie na świecie :-)

Ale apap podobno wolno w ciąży, a no-spa przecież powstrzymuje skurcze. to teraz nie wiem co robićMalutka ja mam to samo z ta nerką, jak się zaczynają bóle z krzyża to zaraz mnie naparza. Mnie nawet no-spa pomagała bo apapu to mnie lekarka zabroniła brać...

to nie wiem, kurcze współczuje Ci ze sie tak mordujesz :-(Od piątku ok 21 mnie tak trzyma, a wczoraj na wieczór dołączyła nerka, mój krzyczy ,że mnie zawiezie bo nie może patrzeć dłużej jak się męczę... Nie wiem co mi da oxy, nigdy nie miałam... To tylko wywołuje skurcze? czy je tez unormuje aby były regularne? Bo skurcze to ja mam i to silne ale co z tego jak nieregularnemalutka spróbuj apap 1 tabl, kurcze a tak mi jeszcze w twoim przypadku do głowy przyszło czy jakbyś trafiła do szpitala teraz czy czasem nie pomogli by ci oksytocyną urodzić?? Bo kurcze długo się już męczysz ?