reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

no przy dwójce dzieci faktycznie masz sporo roboty, ale może z biegiem czasu wszystko się ustabilizuje.
Co do Olka to jesteś pewna że to kolki? ponoć kolki nie występują przed 3 tygodniem i trwają do 3 miesiąca, 3 razy w tygodniu przez 3 godziny
wszystkiego dobrego życzę

reklama
mi lekarz powiedział na ostatniej wizycie że jak będą skurcze co 7-5 min, odejdą wody albo zacznę krwawić jasną krwią to mam natychmiast do szpitala jechać, więc może jedź niech sprawdzą czy wszystko ok i ty będziesz spokojniejsza.
trzymam kciuki&&&&&&7 na pewno będzie dobrze

Hejka
Czuje się dzisiaj bezsilna. Ledwo rosół wstawiłam a grzebałam się z tym tak, że będzie dopiero na jutrzejszy obiad. Teraz muszę pomyśleć nad 2 daniem ;(. Niech mnie ktoś zaprosi na obiad :tak:

a mi niestety babcia dzisiaj zmarła więc się trochę upłakałam.......
a mama mówi że wstała dzisiaj o 4 rano i pytała mamy czy ja już urodziłam

bardzo mi przykro. Tulę mocno

sivi zdaję sobie sprawę z tego, że takie objawy mogą się ciągnąć w nieskończoność jak flaki z olejem. Zaczynam kolekcjonować swoje objawy :).

Hej kobitki

trzymam kciuki za zbliżające się "rozpakowania" :-):-):-)

u mnie sajgon na maksa...Domel nieznośny...bardzo napastliwy do małego...boję sie i nie spuszczam DOmela z oczu :zawstydzona/y:...on chce dobrze, bardzo się cieszy że ma brata ale nie odpuszcza mu nawet na chwilę...

Olek od 1 tygodnia życia ma kolki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...męczy się maleństwo nad ranem bardzo :-:)-:)-(...wczoraj popołudniu pół dnia popłakiwał... nic nie moge mu dac bo jeszcze za mały :zawstydzona/y:

Poza tym ciężko jest wieczorami i popołudniami bo stary w pracy a ja sama z 2 dzieciaków - pokąpać obu samej, nakarmić, poczytać starszakowi, przygotować do przedszkola, ogarnąć chałupę, zrobić pranie.... padam na twarz...

ehhhh macierzyństwo :-D

No więc ja sie zastanawiam jak ogarnę dwójkę dzieciaków tym bardziej, że Zosia jeszcze za mała na przedszkole i cały dzień będzie trzeba ją zabawiać i zajmować. Początek na pewno będzie trudny a później to się rozkula siłą rozpędu. Taką mam nadzieję.

Życzę wytrwałości :)

niewiem co mam robic ma skurcze narazie znośne ale leci mi jasna krew i niemam pojęcia co robic

Ja też pojechałabym na IP. Zawsze lepiej pojechać o jeden raz za dużo. Powodzenia

anek powodzenia, 3mam kciuki za Was :).

Ja mam bóle jak na @ (małpatyczne) więc idę spać
ja też mam takie bóle już od kilku dni........

coś cisza tu u nas, żadnych nowych rozpakowanych....
ja właśnie byłam na wyborach i poczułam w majtkach bardzo mokro, szybko do domu wróciliśmy, ale się okazało że to śluz, więc czekamy dalej:)
We wtorek pogrzeb babci i oczywiście nie pojadę, zastanawiamy się czy mój mąż ma jechać czy lepiej zostać na miejscu, bo gdybym zaczęła rodzić to ok 2 - 2,5h by wracał, i nie wiemy co zrobić?

reklama
Do góry