reklama

Październik 2012

Cześć dziewczynki:-)
Sonkaa witamy z powrotem:-) Ale jestem w szoku jakie koszty człowiek musi ponieść, żeby uzyskać pomoc, która mu się kurczę jednak chyba należy w ramach opłacania abonamentu, a ci sobie jeszcze znaleźli sposób jak ekstra kasę od klienta wyciagnąć:no:
Mamba jak twoje zdrówko, lepiej się już czujesz?
Debi z tą szkołą rodzenia to też mam podobne odczucia, że jednak mogłoby być trochę ciekawiej na wykładach bo w sumie na ćwiczenia nie mogę narzekać:-)
Ptyśka łącze się w bólu z powodu nieprzespanej nocy. Ja co prawda trochę pospałam ale co to było za spanie, kiedy co 1,5 godz. musiałam wstać na siusiu i żeby się czegoś napić. Do tego strasznie gorąco, miejsca sobie nie mogłem znaleźć, ech.. Ja chce już jesień. A co do tego bólu ud to mnie też trochę pobolewają ale bardziej jednak biodra, a właściwie boli to, na którym akurat śpię.
Mimii super, że z palcem lepiej:-)
Malinowa z tym mówieniem do brzucha, to muszę się szczerze przyznać, że wydawało mi się to dziwne, sama długo nie mogłam się przemóc, ale odkąd czuje moje dzieciaki to też do nich często zagaduje:tak: Oczywiście jak jestem sama - z tego samego powodu co napisałaś:-D
Azorek kurczę cały czas masz pod górkę:-( Mam nadzieję, że uda wam się coś wywalczyć - zarówno z tym zasiłkiem jak i z tą kasą do zwrotu. Trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&& i przytulam mocno. Oby ta zła passa szybko się skończyła.
Co do tego kopania to zgadzam się, że to cudowne uczucie:-) Ale już do białej gorączki doprowadzają mnie pytania ludzi czy kopie. Nie znoszę tego zainteresowania innych moją ciążą, obmacywania brzucha jakby miał kurczę jakąś magiczną moc, i tych nieustannych pytań: jak się czuje, a czy się ruszają, kopią, czy bardzo mi dokuczają kopaniem (to pytanie mojej babci ostatnio) itd. Aż mi głupio bo wczoraj trochę ofuknęłam moją mamę za to, że codziennie pyta jak się czuje, a ja właśnie zaczynam gorzej się czuć słysząc co chwilę to samo pytanie:baffled: Powiem wam, że najchętniej zamknęłabym się w domu i do czasu porodu nie kontaktowała się z ludźmi (za wyjątkiem was oczywiście:-)) ani nie odbierała telefonów.

reklama
Wczoraj w nocy jak czekałam aż Luby wróci z pracy upiekłam kruche ciasto z malinami, budyniem i kokosową kruszonką. Piekłam pierwszy raz. Wyszło... trochę za bardzo kruche. Ciężko je nałożyć, ale w smaku rewelacja ;-).
oczekuje przepisu w wiadomym miejscu! uwielbiam kruche ciasta

mina a w kauflandzie są kasy pierwszeństwa? ja widziałam że mogą inwalidzi i matki z dziećmi a jest jakieś oznakowanie na ciężarne? pytam bo w sumie nigdzie nie ma ciezarnych są tylko pokazane wózki
własnie te z narysowanymi wózkami.. one powinny być zawsze otwarte.. nie rysowali ciężarówek ale to sa kasy pierwszeństwa

Kurczę, jak można pięknie pisać o praniu....
tez mnie to się bardzo spodobało:laugh2:

Mimii a to dalej, wczesniej nie spojrzalam ze ta ulica az do parkowej dochodzi. A w przyszlym roku to jeszcze sie okaze, jak finansy starczy to cieple kraje (maluch za darmo wiec trzeba korzystac;-)) a jak nie wystarczy to wlasnie Wladek. Uwielbiam tam jezdzic, tylko jak jest pogoda a z tym gorzej niestety.
Wiadomo ze bym wolala gdzies poleciec bo to raj na ziemi takie cieple kraje, morza, baseny. Nasz Kuba mimo ze rok minal ciagle wspomina i pyta kiedy polecimy na wakacje. Ech gdyby to mniej kosztalo.

ojj Azorek wspolczuje, naprawde ciezki okres macie, moze juz niedlugo zaswieci Wam slonce, tego Wam zycze

no dobra kuchnie ogarnelam, zmywarka zmywa, pralka pierze. Kawal dobrej roboty na ten upal ;-):-D.

tylko najgorsze to prasowanie, nie mam duzo ale jest tak goraco ze sie nie da jeszcze przy zelazku stac. Moze wieczorem.

Uwaga czepiam się ..

użytkowniczka beak2 tylko agituje żeby głosować na zdjęcie a na forum się wcale nie udziela czyli spamuje
ostatnie "normalne" posty to 11 maja i wcześniejszy 2 marca..

zajrzałam na link.. zdjęcie mi się nie podoba.
P.S. przyjrzałam się bardziej.. dosłownie 4 (cztery) normalne posty w tym jeden z przedstawieniem się. Reszta (40 szt.) to linki o głosowaniu

koniec czepiania.

Ostatnia edycja:
Uwaga czepiam się ..

użytkowniczka beak2 tylko agituje żeby głosować na zdjęcie a na forum się wcale nie udziela czyli spamuje

zajrzałam na link.. zdjęcie mi się nie podoba.

koniec czepiania.

podzielam zdanie
dlatego ja nawet nie zagladam na takie linki bo nie lubie egoistow

Hej kobitki
Witam się tylko i zmykam
Nie mam siły siedzieć przy laptopie :zawstydzona/y:
Jest strasznie gorąco i nic nam się niechce normalnie umieram dzisiaj :baffled:

Pozdrawiam i Milego dnia życzę :tak:

u mnie ze spaniem też tragedia, gorąco, bolą mnie plecy, biodra, jeszcze mała tak w nocy szaleje, że czuję jakby miała zaraz wyskoczyć, do tego mega pragnienie i skurcze nóg.

w dodatku wszyscy mi zazroszczą bo mam tak fajnie:crazy: chyba w ciązy nie byli albo zapomnieli

mnie dobija pytanie, na które ostatnio często muszę odpowidać "co robi mała?"
no żebym ja to widziała to byłoby dobrze.

co do zakupów to Tesco uruchomiło sklep online (Wawa i okolice) i pan wnosi jedzonko do domu, zero kolejek i stresu:-D Bo tak jak piszecie kasa pierwszeństwa jest dla wszytkich z wyjątkiem tych, którym się należy.

dziś moje 100 dni, zapraszam na szampana:-)

61203.jpg

Ostatnia edycja:
Uwaga czepiam się ..

juz uporzadkowana i zgloszona:tak: a wy nie macie tej opcji co ja? nie wiem moze tylko mod ma takie cosik jak zerkniesz na dol posta czyjegos po lewej str sa takie trzy ikonki jedna to IP kolejna to zeby dac komus ostrzezenie i trzecia taka z wykrzyknikiem "raportuj zly post" moze tez to macie jakos zeby zgalszac wlasnietakie spamy??

dziewuszki jest szanasa:tak::-) maz byl w tym biurze porad i babka pyta "czy chcesz im to zaplacic?/" no oczywiscie ze nie :-D wiec napisalal mega dlugasny list odpowiednio poparty papierkami jakie by tam chcieli i kazala czekac na ich odp jak opdisza to im napiszemy kolejny juz ostrzejszy ze mieli ilka okazji zeby sobie przypomniec ile nam nadplacili i niech spadaja na drzewo;-) a jak juz i t nie przejdzie to wyslemy i bilans wydatkow i przychodow i sie umorzy dlug sadownie:-D uffffffffffff
a o zasilek mezastego wyliczyla nam dokladnie 130L tyg powinnismy dostac a dostajemy (maz dostaje) 70Ł powiedziala ze oni pomimo ze brali moje fiszki z pracy ,pomimo ze byla robiona wspolna aplikacja ze jestesmy malzenstwem z dzieckiem to potraktowali go jako singla i tak wyplacili wiec napisala odwolanie i kazala na jednej nodze na poczte zasuwac i poleconym nadac:tak:teraz pozostalo czekac kolejne 3 tyg na odp od nich ale to juz z gorki:tak:

reklama
Azorek my tez to mamy z wyjatkiem IP

a wczoraj byl swiatowy dzien lapania za biust :-D, codziennie inne swieto

Malinova gratulacje

a ja tez dzis świętuje rozpoczecie III trymestru !!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry