Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Dziękuję za życzenia i składam spóźnione jak i przedterminowe
dla wszystkich naszych październikowych roczniaków. Ja też robię roczek w sobotę i też sama w domu, też nie wiem jak się z tym wszystkim ogarnę ale zaplanowałam sobie same proste rzeczy do zrobienia typu jajka w majonezie, kurczaki z piekarnika, półmisek wędlin i serów - słowem poszłam na łatwiznę wszystko albo samo się robi albo robi się błyskawicznie a małą sprzedam komuś na sobote (juz się kilka osób oferowało że ją weźmie) więc bez niej brojącej w domu to powinna byc pestka
.
Elutka no sprzątanie jak na święta po którym śladu nie zostanie jak wpadnie ferajna do Laury, spodziewamy się 7 dziecięcych gości w wieku od 2 do 11 lat - już widzę to pobojowisko
dla wszystkich naszych październikowych roczniaków. Ja też robię roczek w sobotę i też sama w domu, też nie wiem jak się z tym wszystkim ogarnę ale zaplanowałam sobie same proste rzeczy do zrobienia typu jajka w majonezie, kurczaki z piekarnika, półmisek wędlin i serów - słowem poszłam na łatwiznę wszystko albo samo się robi albo robi się błyskawicznie a małą sprzedam komuś na sobote (juz się kilka osób oferowało że ją weźmie) więc bez niej brojącej w domu to powinna byc pestka
. Elutka no sprzątanie jak na święta po którym śladu nie zostanie jak wpadnie ferajna do Laury, spodziewamy się 7 dziecięcych gości w wieku od 2 do 11 lat - już widzę to pobojowisko

A co do sprzątania to mi zdecydowanie łatwiej było to robić w 9 mc ciąży niż teraz z 12mc dzieckiem ;-) Iwidać że masz sensowną tą pediatrę że zleca badania podstawowe chociaż, my jeszcze morfologii nie robiliśmy, chyba zrobię to sama prywatnie, tylko kto mi to zinterpretuje...bo to nasze babsko to mało konkretne.