reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Ja teraz tez zamierzam się zapisać na "aktywne 9 miesięcy " w fitness klubie.Podobno super!

Tak naprawdę to ciąza jest normalnym stanem i trzeba żyć normalnie

A no jak tylko będę mogła to też się wybieram zresztą już pisałam. A co do ciązy to fakt to nie choroba ale też tzreba mieć na względzie iż odpowiada się za tą małą osóbkę również nie tylko za siebie więc warto czasami zwolnić

AnnButterfly witamy:tak:

Ja dzisiaj poczułam pierwsze mdłości...hehe nie było to przyjemne. W ogóle dzisiaj słabszy dzień, jakieś zawroty głowy itp.

Ja zaczełam smarować się oliwką z Rosmanna. Nie jest taka tłusta i skóra faktycznie mięciutka;-)

Ja mam parę próbek musteli i nią się smaruję bo mozna od samego początku.Myślę czy kupić normalne opakowanie bo trochę droga:no: no i konsystencja słaba.Obczaję jeszcze ten krem z rossmana a jak już się brzuszek pojawi to kupię sobie elancyl w aptece bo to sprawdzona marka;też droga ale zainwestuję:tak:Nie jestem za oliwkami-robią powłoczkę na skórze,nie wzmacniają tak jak kremy..

Ostatnia edycja:
Ja w poprzedniej ciazy dostalam krem z Dermiki na rozstepy i bylam nim zachwycona...potem mi sie skonczyl i tutaj w UK kupilam oliwke polecana przez wszystkich od ktorej dostalam uczulenia:baffled:normalnie brzuchol zrobil mi sie caly czerwony, chrostka na chrostce a jak swedzial...wrrr...

My dzisiaj spedzilysmy chyba ze 2h na nadmorskiej promenadzie-super bylo,a ile ludzi:) dzieci sie wyszalaly wiec mala juz w lozeczku na gorze mam nadzieje ze ladnie zasnie :)

Ja mam parę próbek musteli i nią się smaruję bo mozna od samego początku.Myślę czy kupić normalne opakowanie bo trochę droga:no: no i konsystencja słaba.Obczaję jeszcze ten krem z rossmana a jak już się brzuszek pojawi to kupię sobie elancyl w aptece bo to sprawdzona marka;też droga ale zainwestuję:tak:Nie jestem za oliwkami-robią powłoczkę na skórze,nie wzmacniają tak jak kremy..

Wiesz co, ja mam elancyl na rozstępy i tam jest wyraźnie napisane, że w ciązy nie wolno i w czasie karmienia też. Przed zakupem sprawdź, bo może maja kilka produktów i ja o innym piszę :tak:

Ja w ciąży używałam kremu fissan i nie mam ani jednego rozstępu.Już pod koniec ciąży jak brzuchol był wielki gdy tylko poczułam swędzenie to smarowałam.Jedni go sobie chwalą, inni krytykują.Jest tłusty i trochę zajmuję czasu dokładne wmasowanie ale efekt jest na cały dzień.Po porodzie używałam go na piersi(pomijając brodawki) bo przy nawale pokarmu myślałam,że mi rozerwie :).I też uchroniłam je przed pęknięciami.Ja osobiście polecam,nie jest bardzo drogi,można kupić w aptece tylko.

Wiesz co, ja mam elancyl na rozstępy i tam jest wyraźnie napisane, że w ciązy nie wolno i w czasie karmienia też. Przed zakupem sprawdź, bo może maja kilka produktów i ja o innym piszę :tak:

Jest elancyl przeciw rozstępom z kobietą w ciąży na zdjęciu i ten można od czwartego miesiąca,jest też taki koncentrat redukujący i jego już w ciąży nie można.A swoją drogą to się zastanawiam czemu większość kremów jest od któregoś miesiąca?To czym się smarować na początku?Zwykły balsam codzienny będzie lepszy przecież tam też ani słowa o ciężarnych?:confused:

hej :)
a widze ze temat wagi ja w pierwszej ciazy startowalam z 55 i przytylam 18 z czego 5 mi zostalo . teraz startuje z 60 . dla mnie na roztepy byla najlepsza oliwka ale tak mam troszke na brzuszku zobczymy jak bedzie z ta ciaza.

reklama
witam z rana:-) widze temat rozstepow...ja mysle ze to zalezy od ciala kobiety nie tylko od kremu:tak:ja poprzednia ciaze smarowalam sie tym kakaowym pulmersa czy jakos tak a rozstepy wyszly mi i na tylku i na brzuchu zaledwie 2 tyg przed porodem:tak: nie sa duze i zblakly juz nieco a w tej ciazy pewnie sie powieksza ale co zrobic ..zamiast bikini na plaze bede nosic tankini i tez dam rade:-D piersi mi tez rozly bardzo szybko ale nie popekaly na szczescie:tak:teraz zobaczymy bo tez stanik mam juz wypchany heheh a niedawno schudlam wiec i cyc tez schudl a teraz od nowa zakupy stanikowe :confused2: ale jak trzeba to trzeba ;-)

Do góry