reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

witam wieczornie:-) wrocilam z pracy i czekam na dowozke mojego zamowionego kebaba:-D no tak od 3 dni placze za kurczakowym kebabem ze powiedzialm mezastemu ze jak mi nie zamowi to moze sie juz pakowac i wyprowadzac z domu;-):-D jutro bede robic babeczki z nadzieniem truskawkowym jak wyjda ladne to wkleje fotke i sie z wami podziele:tak::-)a kto blisko mieszka to zapraszam :-)

ja tez mam sluz caly czas i czasme jest bialy i gest czasem wodnisty bardziej i przezroczysty...od kilku dni wieczorami mam taki podbarwiony na zolto ale lekarz kazal czekac az mi przeziebienie minie bo moze byc od tego podobno:sorry2:zobaczymy

uciekam bo walsnie mi zarelko przyjechalo mniam:-p ja juz w wyrku w pizamce i teraz sie najem heheheheh

reklama
WieciE co dziewczyny, a ja sie zmartwilam, wlasnie zdalam sobie sprawe, ze przeszly mi wszystkie objawy ciazy :( piersi mnie juz nie bola jak je dotykam, nie sa juz nawet nabrzmiale, nie jestem senna ani zmeczona, nie pobolewa mnie podbrzusze...
Dziwnie sie czuje...

azorek jak tak ostatnio mowilyscie o kebabie to mi tez sie zachcialo i sama sobie zrobilam od poczatku to konca. Wlasnej roboty sosy, kurczaczek, pita rowniez i byl boski. Fastfoody lubie we wlasnym wykonaniu: hamburgery, pizze, kebaby:)

Zapominajka progesteron to musze brac pewnie do 12-16tyg ciazy kiedy lozysko sie zrobi i samo zacznie wszystko produkowac. Bo tak to mialam podane zarodki na cyklu bezowulacyjnym takze mialam sztucznie robione endo i sztuczna prace cialka zoltego bo go nie mam, a on produkuje progesteron. Takze biore 3x2 lutke do piczki i 3x1 dupka do ust a i tak mam niski progesteron i sie boje ale nie plamie to chyba jest dobrze.

krak8686 ze mnie to sie leje, ze musze wkladki zmieniac pare razy. Ale to tez przez ta lutke co biore dopiczkowo;]

Azorek mmmmnnnnniam ale smaka narobiłaś:rofl2:
Krak moze to takie chwilowe uciszenie objawów zeby potem uderzyc ze zdwojona siła, tylko sie nie stresuj.

A co do objawów to u mnie teraz jest zupełnie inaczej niz w pierwszej ciazy w której praktycznie nie miałam zadnych poza brakiem @ i dopóki mi brzuch nie urósł w 4-5 m-cu to nie wiedziałam ze jestem w ciazy.

Witam sie z rana :-)

Krak - ja się martwie z tego samego powodu ... czuje sie za dobrze :-(

całą noc myślałam o tej mojej rozmowie w pracy i się zamartwiałam .... do tego o 3 w nocy była akcja bo młody jest trochę przeziębiony i przez kaszel zsikał się do łóżka więc trzeba było go myć, przebierać, zmieniać pościel itd .... dobrze że mam urlop to przynajmniej posiedzi w domu a nie musi chodzic do przedszkola i sie wykuruje. Drobne zakupy przyniesie mi tata więc dzisiaj nigdzie nie wychodzimy.

Witajcie,ale u nas śnieg pruszy. :szok: Zaprowadziłam synka do p-kola i mnie muli.Chociaż wczoraj jak wypiłam mięty to lepiej się czułam
Krak też takie dni mam ,wczoraj już mdłości prawie nic i apetyt powrócił.Co chwila łapię się za cycki czy bolą.
Lorelain najważniejsze maleństwo,a kierownikom przejdzie złość z czasem.Odpoczywaj
Nikamo to prześlę Ci moje dane tylko ja chyba mam zablokowane w wyszukiwarce,ale spróbuj.Jak nie dasz rady to prześlij swoje i wtedy Cię znajdę :happy2:
Goka ściskam ,silna babeczka jesteś

Lorelain zdrówka dla synka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z mielonymi, ogórkiem, chlebem, kawusią, cukrem i mlekiem przed twarzą i mówię dzieńńń dooo bryyy
biggrin.gif

Dzieci zawiezione do przedszkola, łóżka okiełznane, śniadanie w książki i notatki porozkładane na stole czekające na studentkę i to w zasadzie na tyle
p.gif
.
Od 2 tygodni trzaskających 20 stopniowych mrozów pojawił się śnieg choć dziś tylko 4 stopnie co dziwne straszna ślizgawica. Pogoda zwariowała.
Od razu uprzedzam że dziś raczej już nie zajrzę, mam taki zapierdzielantus na dziś że już od samego myślenia o tym co mnie czeka boli głowa. Na dodatek jutro wizyta u mojego guru Pana ginekologa więc nerwiska już zaczynają dopadać. Jak by to powiedział mój starszy syn "kiłam się na boki z nerów" czytaj kiwam
p.gif

Krak z tymi śluzami to jest różnie, bawet lekko podbarwione krwą mogą być i to też normalka. Najważniejsze by nie było żywej krwi reszta dozwolona.

Lorelain zdrówka dla syneczka
Udanego dnia robaczki moje
wink2.gif

no to wszyscy po śniadaniu i mieszkanko ogarnięte ... młody ogląda swoją ulubioną bajkę dinopociąg a ja mam chwilkę na forum :-p

syneczki - ja bym chętnie znowu studiowała :tak: ... brakuje mi tego :blink:

aguga - u mnie też się biało zrobiło ;-)

a ja się czuję na tyle dobrze, że jakbym nie wiedziała że jestem w ciąży to bym nawet nie podejrzewała

reklama
hej:)
Wiktoria w przedszkolu, mlody wojuje z ladowarka od telefonu i mnie doprowadza do szalu, bo nic innego nie chce.U nas caly czas zimno, teraz jest -8!! wczoraj zamarzla woda w przylaczu do budynku i od 11 do 18 strazacy walczyli dzielnie o jej przywrocenie.

Krak - objawow nie mam, ale mi to nie przeszkadza:) wrecz przeciwnie!! jak pojde po Wiktorie, to odbiore wynik bety z wczoraj.

Lorelaine
- zdrowka:) przerabialam to w poprzednia zime...

Do góry