reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

witam sie z rana. znowu mnie zamoula ze az boje sie jesc choc burczy mi w brzuchu i amelkowna chodzi za mna pokazuje na moj brzuch i pyta "mama hungry??";-):-) kochany dziubasek z niej tylko jak ja mam jej wytlumaczyc ze glodna tylko sie boje zjesc:confused:
co do imion dla dziewczynki chciala bym oliwia ale dla chlopca to pojecia nie mam moze kacper...choc moj chce filip :sorry2:
apropo listy to na sierpniowkach wygladala o tak https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-sierpniu-09-f272/lista-sierpniowek-2009r-24868/ pod kazdym nickiem zostawialo sie miejsce na termin porodu(pozniej zmieniony na aktualny ale mozna zrobic spodziewany termin i pod nim dokladny dopisany juz po porodzie), imie posiadaczki nicka, i czy dziewczynka czy chlopiec sie urodzi. mozann to zrobic szybciej i zostawic puste pola do uzupelnienia kiedys w przyszlosci:tak:

reklama
Antylopkiała gdybym ja jeszcze wiedziała o co w tym wszystkim chodzi i gdybym częściej tu zaglądała...

Witajcie mroźnie, tylko -16'C więc ok :)
.... wiem, ze tyle ludzi sie stara i musi dlugo czekac na dzidzie, a nam sie udalo za pierwszym podejsciem i cieszymy sie jak glupki, ale mi ta wielka radosc zacmiewa zamartwianie sie o fasolke, nie wiem, wszystkie tak macie? Podbrzusze mnie czasem kluje, krzyz boli, a ja zaraz panikuje czy wszystko jest w porzadku :(
kochana, mój lekarz śmieje się, że ja chyba przez telefon w ciążę zachodzę, nam również udało się w pierwszym miesiącu starań, małż na weekend przyjechał i się wstrzelił :-p
a zamartwiam się ciągle o fasolkę.. i też mnie boli w krzyżu i podbrzusze.. a doktorek powiedział, że najlepsze lekarstwo do dużo witaminy M :-) miłości.

moze niech sie odezwa dziewczyny ktore chca byc moderatorkami i nie maialy bi nic przeciwko mozemy stworzyc nowy watek : glosowanie czy lista chetnych na moderatorki i jak juz dobijemy tzw targu to usuniemy watek i moderacja wezmie sie za porzadki co wy na to??:-)

podjadlam danonka od amelkowny i to byl blad chyba zaraz sie przytule do porcelany bleeeeeee i starsznie mi slabo az mi sie chwilami ciemno robi przed oczami:szok:

Mina - dziekuje za dobre slowo, zawsze to milo wiedziec, ze nie zwariowalam, i ze wiekszosc ma takie objawy :)

Kaka - wysylam Ci link do strony, gdzie mozna taki test nabyc :) co prawda to angielski Amazon, ale wiem, ze wysylaja tez do Polski :) jest napisane, ze plec moze rozpoznac juz w 6 tyg
Boy or Girl? Pregnancy Baby Gender Prediction Test:Amazon:Baby

Oczywiscie to nadal nie potwierdzi plci na 100%, ale maja bardzo duzo pozytywnych recenzcji, 80% sie sprawdzilo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje;-) Wow...tylko tyle mogę powiedzieć. Zapytam swojej ginekolożki co o tym sądzi. Ostatnio miałam wizyte 2 tygodnie po zrobieniu testu wiec teraz tez tyle poczekam.

Cześć. Ale tu sie mamusiek namnożyło;-) Już się trochę odzwyczaiłam za takim ruchem na bb.

reklama
Do góry