marand
pełna szczęścia

Witam z rana, a w zasadzie z południa
Silene - aż się popłakałam ze wzruszenia
znam ten ból leżenia - ja leżałam 3 dni i miałam już dość, wstawałam tylko do toalety i na umycie zębów
na szczęście lepiej się czuję więc mogę trochę pospacerować po mieszkanku i coś porobić np obiadek mężowi;-), szkoda tylko że zmywać naczynia też już mogę

Ja wczoraj dostałam czekoladki,kartkę i piękny bukiet róż,a mój M jak otworzył pudełeczko to usiadł i tak siedział przez jakieś 15 minut,a potem wstał przytulił mnie i powiedział Dziękuję za najpiękniejszy prezent.....to było słodkie![]()
Silene - aż się popłakałam ze wzruszenia
Ja dalej leżeMój mąż wczoraj stwierdził że byłam na nogach aż pół godziny
A mnie tak wszystko boli od tego leżenia.
znam ten ból leżenia - ja leżałam 3 dni i miałam już dość, wstawałam tylko do toalety i na umycie zębów
na szczęście lepiej się czuję więc mogę trochę pospacerować po mieszkanku i coś porobić np obiadek mężowi;-), szkoda tylko że zmywać naczynia też już mogę

Mój mąż wczoraj stwierdził że byłam na nogach aż pół godziny 
 A mnie tak wszystko boli od tego leżenia.

ja pierwsze slysze o kolce nerkowej
 ale nie mam az takich boli zebym musiala pbole lykac wiec predzej jakas infekcja uplawy mam nadal zoltawe czasem. w pracy sie poce duzo wiec i latwiej cos zlapac. jak wyjde taka rozgrzana i tam na dole spocona to nie zdziwilo by mnie. wizyte u lekarza ogolnego mam dopiero na wtorek na 16.20
nasza przychodnia zaczyna mnie dobijac z czasem oczekiwania na wizyte
 Wogóle nie mogę wąchać smażonego, a i mężowi zabroniłam żuć w mojej obecności gumy bo odrazu bym to toalety biegła.