reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
syneczki mi tez dzien zacza sie od przytulanek w lazience:baffled: oby szybko minelo bo ja nielubie sie tak meczyc. ale chyba gorzej mi jak mnie tak mulilo i mulilo :confused2: choc domyslam sie ze dopiero sie rozkrecam z rana:baffled: ehhh oby do przodu. ja w chacie tez nic nie zrobilam:baffled: nawet glowy nie umylam i wlosy mam tak przetluszczone jak bym wylala sobie na lepetyne litr oleju:zawstydzona/y::-( poloze mloda to sie ogarne

Cześć Kobiety ,

wybaczcie ale nie jestem w stanie nawet usiąść do kompa ....od kilku dni przebywam w łazience albo w łóżku:baffled: czuje sie fatalnie , wymiotuję nawet po wodzie -tak jak przy pierwszej ciąży, cały boży dzień i noc .straciłam już prawie 5 kg wagi nie mam na nic siły .Trzymajcie się jak tylko wrócę do żywych wrócę na forum

witajcie ja juz po badaniu mam dola bo dalej niewiele wiele m nawet mi nie potwrierdzil jak z teminem porodu wg usg maly na 6 tydz. Ale wizyta ko ekspresowa poptrzyl wszyst na miejscu i tyle. Normalnie porazka ale to nfz wiec wiec wszystkiego mozna sie spodziewac. No nic musze porobic reszte badan i isc na nastepna wizyte do lekarza wiec co mi moze wkoncu wyjasni.

syneczki współczuje sensacji żołądkowych ale cię dopadło.
dore Ty tez biedactwo sie męczysz.

U mnie ponury dzień, deszczowy i podobnie jak u większości brak ochoty do roboty:zawstydzona/y:, na szczęscie obiadek juz wczoraj zrobiony wiec dzis tylko odgrzeję.Za to synek tez humorzasty i tak się męczymy.No moze po drzemce bedzie lepiej, ide sie tez połozyc i zregenerowac siły.

ja dziewczyny zrobiłam kupe rzeczy :

- puscilam pranie
- wypakowałam zmywarke i puscilam nowe pranie
- wyszorowałam cały blat w kuchni i piekarnik
- wyczyściłam klatke chomikowi
- pościerałam kurz z mebli
- odkurzyłam mieszkanie
- umyłam podłogi

- po drodze jedno przytulanie z kibelkiem

teraz leże brzuchem do góry i mam nadzieje że mój chwilowy przypływ energii nie zaszkodził fasolce

arwen - a serduszko biło? ... bo jesli tak to wszystko jest ok, a jak robił szybkie usg to on dokładnei nei wymierzy dzidzi i juz moga byc różnice... nie martw sie... na pewno wszystko jest dobrze tylko lekarz konował

dore - bardzo współczuje...ja takie mega żyganie miałam w pierwszej ciąży więc wiem co przechodzisz ... kup sobie w aptece czobki torekan... one mi wtedy życie uratowały.

syneczki - bidulka ... może napij sie coli ... kurcze trzeba sie przemęczyc :happy:

azorek - ja tez dzisiaj jeszcze nei umyłam włosów,a le jeszcze nei ma tragedii :sorry:

lorelain - jesteś szalona.. ja leżę jak foczka cały dzień na kanapie a dziecku na obiad dam makaron z masłem, całe szczęście lubi

No ja w sumie do listy dzisiejszych sukcesów mogę zapisać zrobienie prania ale to był takie poranny zryw i nic poza tym:-)

reklama
ale za to obiad mają szybki bo tylko ryż z kurczakiem po indyjsku :sorry:... ja ochoty na kurczaka nie mialam i jem właśnie przypieczone ziemniaki na patelni ze śmietaną :sorry:

Do góry