reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
Tak to bedzie moja pierwsza wizyta dlatego tak sie martwie:baffled:
i trochę żałuje że tak późno ale teraz już wytrzymam

Tak to bedzie moja pierwsza wizyta dlatego tak sie martwie:baffled:
i trochę żałuje że tak późno ale teraz już wytrzymam
Będzie dobrze ;-).No,ale martwienie normalna rzecz.U mnie druga,a stresa mam ogromnego

A mam pytanie która mama po 10tyg nie ma już mdłości itd?.Mi pozostała tylko senność i tkliwość piersi

chyba troszkę spanikowałam. W sumie to najważniejsze jest to usg genetyczne między 11 a 14 tyg:) ale już chciałabym zobaczyć serduszko a przede wszystkim czy to jest jedno serduszko czy dwa heh!!!!!

Aguga co do mdłości to mi w sumie tez juz przeszly ale czasem jak czuje smażona cebulke lub kiełbase to mnie muli,za to piersi teraz ruszyły ostro i napuchły, no i senna tez jestem, a najbardziej koło 15-16 ale zasnąc nie moge:dry:

Patrycja ja czekalam do pierwszej wizytki do 8tc i myślalam ze nie wytrzymam, bedzie dobrze &&&&&!

Co do farbowania to też zamierzam przd świetami zaszaleć, zawsze robie pasemka.W pierwszej ciązy tez robilam kilka razy i nic sie nie działo z tego powodu.

Wizytę mam 21 marca. Dostałam już skierowanie na wszystkie badania. Niby wszystko jest w porządku ale z pierwszym dzieckiem jakoś szybciej wszystko szło a ta sama doktorka!!!!Mdłości to ja w ogóle nie miałam ale ogólnie tą ciąże dużo gorzej znoszę. Za pierwszym razem mogłam góry przenosić a teraz ciągle zmęczona na nic siły nie mam. Wiek robi swoje ;-)

reklama
lori81 a czym farbujesz ? Ja powiem szczerze że w pierwszej ciąży farbowałam farbą z amoniakiem i wszytko było ok a teraz sie boje:baffled:
Wogóle w tej ciąży bardziej schizuje:sorry2:

Do góry